Tako je.
Printable View
Tako je.
The Last of Us
Prešao sam igru nakon 23 sata. Ja sad želim iskopčat konzolu iz zida i ne igrat ništa mjesec dana dok mi se ne slegnu dojmovi. Nikad više neću igrat nešto ovakvo, ovo je nemoguće, svemir, ovo je sve.
Sad ja nakon ovoga moram kao nastavit sa životom, faksom i drugim stvarima koje mi trenutno ne mogu uopće doći do glave.
Negdje na pola igre sam razmišljao što bi sve naveo kao dobro u ovom remek djelu, ali mislim da ovo ostavlja jači dojam.
Joj.
To je samo tužan jer nema za PC.
Mogu jednostavno gledat 28 Days Later.
Možeš ako želiš višestruko slabije iskustvo.
Joj.
Ne postoji dobar zombie film. Uvijek neko nešto usere. Osim The Last of Us. On je osim najbolja igra ikad ujedno i najbolji zombie film ikad.
Samo što nije o zombijima.
Nije ni 28 Days Later. :(
Jel itko igrao igru više puta? Jel značajno lošije drugo iskustvo od prvog?
Ja ću jednom. Glupo mi je odmah zaredom. Sad kupi Left Behind. I on rula.
Mislim se još. Nekako je ovo bilo baš zaokruženo i vrhunsko da bi mi DLC bio forsan malo. Jel smješten negdje između u radnji ili iza main storya?
28 Days Later rula.
A The Last of Us još više.
Uncharted 3: Drake's Deception
+ grafika
+ priča/prezentacija
+ likovi
+ glazba/zvuk/VA
+ napucavanje
+ zagonetke
+ druga polovica igre
+ melee combat
+ level dizajn
+/- pacing
- tehnikalije (manja trzanja i glitchevi)
- Elenina faca
Odlična igra, no meni se više dopao drugi dio koji je imao odličan pacing, prekrasne i pamtljive lokacije kroz cijelu igru dok je ovdje do pustinje, odnosno aviona (ajd i brodovi su prilično dobri), dojam malo slabiji. Trojka recimo ima najbolju završnicu u cijelom serijalu. Grafika je opet malo poboljšana i igra izgleda odlično, glazba je standardno vrhunska, te je zvuk oružja nešto poboljšan. Gameplay je ostao manje-više isti, s dodatnom mogućnošću da neprijateljima baciš nazad bombe i malo je poboljšan melee combat. Zagonetke su najbolje u serijalu, iako su ih mogli nekako bolje rasporediti.
Imao sam povremena manja trzanja kroz cijelu igru i čak mi se 3-4 puta igra skroz zblesirala, nestanak tekstura/propadanje kroz podove. I ne znam kako su uspjeli sjebat Eleninu facu :(
9/10
sad kad sam riješio inFamous i Uncharted serijal mogu se konačno posvetiti Red Dead Redemptionu :)
Meni se taman skida, samo ne znam bi li njega prvo ili GTA V.
Prvo njega jer je stariji.
Meni je Uncharted 3 bez ikakvih problema radio, al imao sam tehničkih problema baš s RDR-om. Ponekad gadnijih FPS dropova i jednom mi se igra smrzla. Kako ti RDR radi?
zasad koliko sam igrao radi glatko, nikakvih problema...al tek sam nekih 5 sati možda igrao
Isuse kako su zakomplicirali jahanje. Vjerujem da se čovjek navikne, ali mogli s to jednostavnije odradit. Zasad mi se atmosfera čini vrh, izgleda prekrasno igra, pucanje pari dobro ono malo što sam probao pa ćemo vidjet.
Malo me smeta što se treba igra pauzirat za vidit kartu, jornal, satchel i takve stvari, sad želim sve lijepo i glatko kao TLOU.
Navikneš se na jahanje i onda je zakon.
Jahanje mi je bilo odmah zakon. Više me živciralo ono trčanje i tapkanje na X za šprint te rotiranje na desnu gljivu u isto vrijeme. Mislim navikneš se i na to, al moglo je bit boljih rješenja.
Kaj ti smeta kod jahanja?
konj
Jer je crn?
Najbolji kojeg uloviš u glavnoj priči je zlatni.
Postoje još crni i bijeli iz te klase, al ih je teže naći.