Daj ti ReiKo jednu nabaci, a mogao bi i Arby jelte...
Printable View
Daj ti ReiKo jednu nabaci, a mogao bi i Arby jelte...
Blic me ubije kad se slikam tako da sam se navikao (skoro pa) nikad ne gledati direktno u fotoaparat.= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
http://www.riverbum.com/images/products/big/Wheatley-10-Compartment-Fly-Box-4608F-Open.jpg
Bravo Dania! BRAVO!
Odi kod pingvina malo na instrukcije. Nemrem više gledati ove link disfunkcije.
Ajde da se i ja pokazem.
Evo jedne s posla.
Koji kuler ee haha,lijepa brada,đozle su SPEŠL!!
Imam jaku košulju pa ću uskoro nabaciti. Samo sam previše pocrnio na suncu pa me malo stid.= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Nemreš imat jaču košulju od mene. Ja imam najjaču, ali ta nije za javnost. Evo čak imam još dvije jače od te najjače... :roll:
Viditi ćeš, imam ful jaku onak baš je über. Staviti ću na dan kada izađe StarCraft 2. Možda izgubim tena malo do tada da ne izgledam kao izlentik u Monte Carlo. :D= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
U ovom svemiru je nemoguće imati jaču košulju od mene.
http://www.gazette.net/images/2008_1...00108_rgbb.jpg= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Pingu s 11 godina... :D
:rotfl: :pray:
Zelene oči (bile) su moje...
Ti barem možeš reći koje su ti boje, ja nemogu.
Kaže stara da su plavo/sive, ali ona je stara pa loše vidi. E kad vam roknem šulju pingvin ode na arktik. xD
Zakon oči.Ima da slinu ženske po tebi :P
Netko je spomenuo košulje... 8)
Jaoo :rotfl: Ja bi vam sve te šulje pobacala u smeće xD
Niko, dobra boja očiju :thumbs2:
Pih, cvjetna klasika. Son I'm disappoint.
Ja sam do nekih 7 godina imao "blagu" Heterochromiju, dakle jedno oko mi je bilo plavo (ali baš onako plavo plavo jako plavo :)), a drugo je bilo potpuno sivo.
Zbog niske razine melanina postupno mi se ovo plavo oko isto pretvorilo u sivo što znači da mi se boja očiju mjenja prema okolini (većinom plavo kada je jače svijetlo, a tamnije nijanse kada je tamnija okolina i slično, čak zna i pomalo bacati na zelenu boju ponekad).
To me je mučilo pa sam posjetio doktora koji je to detaljnije pregledao i zaključio na kraju da tu nema nikakve "pomoći" već da se radi o tkz. "vučijim očima" do kojih dolazi zbog nedostatka beta karotena i već navedenog melanina u očima.
Istraživao sam pun k... o tome i nisam mogao naći ništa konkretno ali igrom slučaja sam u vojsci upoznao jednog doktora koji je radio u sanitetu i osim što je bio otorinolaringolog, bio je i odličan okulist. Uglavnom rekao mi je da ovakvih slučajeva u svijetu ima tek stotinjak, "poremećaj" kao takav nema nikakvih nuspojava u normalnom funkcioniraju organizma (vid mi je odličan itd. nemam problema s time) no problem do kojeg dolazim često jest - nemogu niti u jednom dokumentu, formi ili nećem trećem napisati točnu boju očiju :D
Ako bi išao istinu pisati morao bi "ujutro plave, većinom dana sive i po noći plavo-zelene" :D
To je nešto ovako: http://www.werewolves.com/wordpress/wp- ... lfEyes.jpg
btw. ne sviđaju mi se vaše "košulje" i nisu marke. Hebiga ;)
Imam ih skoro 20 i sve su marke... :wink: Očito ti oči slabo rade po noći... :)
Šta nešto treba biti marka da bi bilo dobro?= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Kao da je Tom Tejlor marka...pih :P
Ben Sherman & Fred Perry. Može i Lonsdale. Sve drugo u smeće. Tamo mu je i mjesto.
@Angel Eye netreba ali veća je vjerovatnost da ću naći kvalitetnu robu među općepriznatim "markama" nego na fuš-placu gdje mi košulju ubace u košaricu braća Trotter :P
Reko* zašto ti je onda lokacija "behind the blue eyes"? :D
* neda mi se pisati ovo i, za ubuduće Reko=Reiko
Nema šanse.= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
Daleko više ljudi to ima.
Doduše, ne mora nužno bit loše, čak zna bit kul ^^
= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
Fora mi je pjesma.
@Mirko L - možda je mislio na to da je direktno prešlo iz Heterochromije u takvo stanje. Njima se ne mjenja boja očiju nego jednostavno stalno imaju sive. Ovo je nekakav kvazi-hibrid.
ReiKo, Fred PerrySje lame i dosadan. :(
@ angel eye
Uglavnom kod marke plaćaš kroj i dizajn, a ostali "unknown" brendovi rade copy/paste već poznatih stvari + marki ima manje po ulici kad prošetaš se k curici oder **rvici...
Pa slušaj ne pričam o placi, ali meni se stvarno rijetko šta sviđa i od marka, čak i kad mi je nest ok (čitaj prolaz) cifru od 4 nule nemogu ni da si priuštim, kad mogu dat šivat nesto po svojoj ideji za troduplo manje i ispadne mi još bolje...= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
No back on topic, pics please :D
@Niko_znam:D
od limp bizkita,jel?= Citat =:
Izvorno postao ReiKo
@Mind Reader
Ne, jedna druga obrada :P
@All
Ma dobro, tko voli nek izvoli i kupi si šta god voli. Znam samo da mi se niti jedan Perry, Sherman ili Lonsdale nije "otkončao" ili poderao zbog malo povlačenja u rulji. Nije se raspekmezio kada bi polio deci južnjačke utjehe po njemu niti se udrvio nakon stodvadeset i dva pranja.
Zaboravih, i Lacoste mi je odličan. I poneka rijetka od Alpha Industries. Pit Bull Germany je isto imao dosta dobrih no mislim da više ne proizvode.