Mislim da su jedine novosti par achievements-a više i "Zombatar" ugrađen u igru.= Citat =:
Izvorno postao kikeron
Printable View
Mislim da su jedine novosti par achievements-a više i "Zombatar" ugrađen u igru.= Citat =:
Izvorno postao kikeron
Suprema Commander2, nije mi baš nešto, prvi dio je bio puno bolji.
Victoria 2.
FIFA Street 2 za PSP, zakon.
StarCraft II
CoD2 <3 i Borderlands.
StarCraft II
Dead Space
Fable
Left 4 Dead 2
SC2 sam deletao nakon par sati, sada sam se bacio na Sam&Max drugu sezonu.
Prva epizoda je završena i bila je odlična.
Napokon završio sa RDR i NFS: Shift, danas navečer se bacam na Killzone 2. :)
Champions return to arms ps2
Mah, PS3Fag :D... Šalim se.... Kupujem RDR za xbox, prošao odavno Shift na istom...= Citat =:
Izvorno postao Grim Teh Reaper
MediEvil (PS1) <3
RDR na iksboksu, jos malo pa gotov
Prodaš? :D= Citat =:
Izvorno postao hansi
khmkhm
:(= Citat =:
Izvorno postao hansi
a više nije?
World of Tanks, čekam patch i pomalo vozam SU-85 i VK3001P, reda radi, osim toga nešto Psychonautsa, Overlord dvojke i Team Fortressa 2
Starcraft 2
- za sada je OK. Animacije su odlične, kao i "istraživanje" među misijama, ali sama kampanja je za sada više manje nezanimljiva...
Započeo Killzone 2, već vidim da će se ovo duže vrijeme igrati.
Multiplayer totalno rula, jedini problem je što mi je ovo prvi FPS na konzoli, tako da mi je ciljanje zakurac. :)
Naviknut ćeš se, nije ni toliko loše... Kako god, shooteri na konzolama su odlični...= Citat =:
[quote=Nee Joe Hendrix]Naviknut ćeš se, nije ni toliko loše... Kako god, shooteri na konzolama su odlični...[/quote:1zh4xpp3]= Citat =:
Izvorno postao "Grim Teh Reaper":1zh4xpp3
Meni jedini shooter koji mi se svidio na konzolama ( ukljucjuci da nemam PS3 ili X360) je Black za PS2 :P.
[quote=Izgubljeni]Meni jedini shooter koji mi se svidio na konzolama ( ukljucjuci da nemam PS3 ili X360) je Black za PS2 :P.[/quote:1tpiok2g]= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Imao, igrao, prošao.... :D
[quote=Izgubljeni]Meni jedini shooter koji mi se svidio na konzolama ( ukljucjuci da nemam PS3 ili X360) je Black za PS2 :P.[/quote:3ea4a6jc]= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Najdraže mi je kad s bazukom skinem nekog tipa na zgradi i razjebem cijelu zgradu :D
[quote=Nee Joe Hendrix]Imao, igrao, prošao.... :D[/quote:msc843uf]= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Ma igra odlična, napucavanje, uništivost okoliša, grafika (za ps2), fun factor. Predobar FPS. Gotovo sam i zaboravio da igram s analozima :D.
Prošao Killzone 2, sada ću se malo zabaviti sa multiplayerom pa se bacam na Heavy Rain. :)
Da znaš da sam zbog Heavy Raina ljubomorko na tebe :D.... But darn the heck, bar tu imam Alan Wake :D= Citat =:
Alan Wake, ne bih ga igrao ni da mogu, iz principa. :)
Sasvim solidna igra, priča i gameplay su odlični, al je igra kratka u p.m.... Ljubomorko sam na tebe zato što sam fanboy Quantikovaca, posebno zbog Fahrenheita/Indigo Prophecy-a kojeg sam jedno 10 puta prošao na PS2 i PC-u... Pošto više neam PS2, idem ga ponovno proć na PC-u :D= Citat =:
Dajte mi prijedlog za ps2 da nije god of war, ratchet and clank, metal gera i jrpg