masakrist daj pjesme i poslusat cu
Printable View
masakrist daj pjesme i poslusat cu
To i nije bas nu metal
sere mi se od sveg,idem srat i slusat novi album disturbeda.nji nji.
Aj ti
ja nu ne ubrajam u metal, jer je to retajstvo cisto.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
nu vidi metala!
:pray:
haha tiger bas si kralj:)norther tko si ti da odlucujes jel to je metal il nije,stavljen je u zanr metala,tu pripada i amen.Nemoras ga slusat,mos ga pljuvat al nemos rec da nije metal:)
Slušam ih ja, zapravo samo imam demo Lunar Poetry. Nije loše, ali sam ipak očekivao nešto više čitajući sve one pozitivne recenzije. Nekak su mi klavijature stvarno previše naglašene, a i produkcija ne pomaže baš puno sveukupnom zvuku. Inače, NSBM zapravo i ne postoji, mislim nije glazbeno definiran, već samo tekstualno, tako da se Nokturnal Mortum i može nazvati NSBM-om, zato što oni ta svoja uvjerenja često ističu, ali mene to nimalo ne smeta.= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
jebiga ja sam branim svaki zanr metala KOJI POSTOJI .nemos negirat nest i rec da ne postoji,tj mos al ono.premalo se spominje Blooddrunk,novi album bodoma,kakav vam je u odnosu na ostale albume?
meni los...u odnosu na stare los, kad ga usporedim recimo sa hatebreederom, nema veze s vezom, meni osobno opce ne pase blooddrunk...nisu to vise bodomi kakvi su bili, ovo je nesto shity...
meni opet sve genijalniji:)
Bodomi - općenito ih ne volim, nikako mi ne pašu.
Dir En Grey - kaj je to, prvi put čujem za njih, može malo infoa i neki link?
Nego, jel sluša ko Necrophagist? Meni prejeben bend, savršeno su mi sjeli. Inače, oni su technical death band iz Njemačke i odlični su :P
necro mi je najjaci tech death uz Vadere:) prejebeno su mi sjeli ,imam 2 albuma,sad neznam postoji li jos sto.ima na jubotou negdje bubnjarev solo live 8 minuta,nesto pregenijalno:))Dokaz da je poljska po pitanju deatha nr 1...necrophagist,vader,decapitated....genijala:)
zaboravil si nes iz poljske...khm, jelte...^^
Jučer na MSN-u :
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao MTF*
otkad je vader technical death?
otkad sam ih slusao uzivo :P
eo slusam novi album slipknota,vgg lyricsi, veoma pozitivan za mene na prvo slusanje,vidjet cemo za koji tjedan:)
@ mtf: je je,i behemoth;)
ti znači šta znači kad je nešto retardirano? kako muzika može da bude retardirana?= Citat =:
Izvorno postao Norther
Necrophagist je iz Njemačke ^^= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Taman slušam helovd bi daj nejm i jebote taman sam zaboravio kako je prejebena pjesma, fak jeahttp://www.themanandhischeese.pwp.bl...mariorock2.gif
meni zadnjih dana ne izlazi halo od machine heada iz glave...
predobra pjesma
Eo ovak:
Ja se bavim glazbom jedno 10 godina, sviram gitaru oko 2 godine
Imam 16 znači kad sam kenuo u školu počeo sam se mjuzom bavit
Nisam onaj koji samo zna svirat
Znam glazbenu teoriju
Evo primjera: Harmonizacija se dobiva tako da npr ako u E molu, tom određenom stupnju dodaš njegov paralelni G dur notu i dobiješ harmonizaciju... Tzv dioda, harmonizacija od dvije note dobivena dodavanjem iste note u paralelnoj ljestvici
Dobro dosta preseravanja sad :D
Sviram gitaru Jackson DK-2
Imam neko šugavo pojačalo, tj, procesor Behringer
I da, sviram METAL!!!
Najviše Children of Bodom
Najviše njih i slušam
I evo, možete me vidit kako tu sviram samo tu sam sa starom šugavom gitarom (sad imam Jacksona DK-2)
wDXoTiFZGt8
Uploadano je s drugog acc jer nisam imo neta u to vrijeme
Znam da nije ovo glazbeni forum, al eto, tema je Metal, ja ga i sviram pa eto javio se tu :D :D
METAL UP 'R ASS!!! \m/
I da, evo slikica mog Jacksona hehe
http://www.e-musicpiano.com/images/jack ... k2%20dinky
Samo je moj potpuno crn :thumbs2:
a dobro, to si mogao postat u insrumente , je da se ovde prica o metalu ali rijetko ko prica o sviranu ovde, vecinom se prica o bendovima i takvim stvarima.
A jebat ga, čim sam vidio metal odma sam napiso, mislim sve je to vezano uz Metal ne??= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Valda se ovo ne smatra offtopicom heh... A dobro, nikom ne smeta :D
A ugl
Evo nek mi se javi ko još osim mene sluša C.O.B.H.C da znam kolko nas fanova ima :D
Prije sam dosta puno slusao bodome, cak imam i majicu od njih, ali sam popustio sa njima...
Inace sa onim gore postom nemas frke, lijepo da je neko edukovan muzicki ovde :D
cob here ^^
hatebreeder najjaci album, najlosiji blooddrunk ^^
bed of razors i black widow daleko najjace pjesme :D
Hehe, a hvala, stvarno cijenim to :D :D :D
A Bodome uglavnom slušam zbog njihove melodičnosti
Eto ti primjera ko zna glazbe a ko ne
Npr svi ti melodični bendovi, imaju nekog znanja o glazbi jer nije lako složit melodiju lijepu tek tako (znam na vlastitom iskustvu)
Evo odličnog primjera rqBexdo1CME
Dok za ovo ne treba neko preveliko znanje o notama i melodijama, koja se s kojom slaže...
yLTTHHP-UqU
U potpunosti se slažem :D :D= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Al nije ni Bloodrunk tolko loš :(
A na Hatebreederu mi Silent Night Bodom Night najjači (haha, znam ga i svirat bez greške :D) a i njihov self titled song mi je prejeben (valda znaš na koju mislim) :D
fkorz da znam ^^
i da, i kalmah su mi dobri...^^
slusas skyfire, norther, arch enemy, at the gates, tak neke?
btw. friendly savjet, nemoj radit duple postove, koristi edit ;)
OK, evo nema više duplih postova :D= Citat =:
Izvorno postao MTF*
Ma melodeath je zakon. Ima i onaj heavynes i melody. Pa šta više moš pželit? :D
Cek, ti si reko da je cob bolji od morbid angela?
brate, ta stara gitara ti ladno izgleda ko tamburica.
I mene je to preplašilo na trenutak...= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
Ma da, dao za nju 650 kuna haha... Uf, al zato da vidiš Jackya... :D= Citat =:
Izvorno postao Baldrick
A ovo za Morbid Angela... Ne, niko tu nije bolji, svako ima svoj ukus :D
Samo sam naglasio da je COB melodičniji od Morbida :D
Ma je, predobar je, svaka mu čast :pray: :pray: I još ima Jacksona Warriora :D= Citat =:
Izvorno postao LL21
Al je Alexi ove godine osvojio nagradu za najboljeg shreddera na svijetu :D
kako svi muzicki casopisi sakaju.
Kako je neko već reko - melodeath = "brutalni" power metal iliti power metal s growlom. A meni je to čist glupo, nikako mi ne paše, al vidim da se masa ljudi kune u to :(
+ melodic kako samo ime kaže :D
Pa power i je melodican tak da nije potrebno dodatno naglasit