-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
Evo nova verzija modanog Skyrima -KLIK
Detaljno objašnjena procedura i instalacija modova
Moje dvije verzije osvjetljenja koje se dobiju sa FXAA injektor datotekom -> 2.0 (više na default boje i setting)S- 2.0a (hladnije boje)
*može se odabrat bilo koja, (naravno uz instalaciju svih modova) jer je to samo jedna datoteka od 5KB
Minimalan gubitak FPSa, uz HD teksture. Igra radi u prosjeku na 40 FPSa na mojoj konfiguraciji, (dungeoni na cca 50); PhenomII 955BE, 4GBDDR3, GTX460
Evo kako to izgleda nakon 2.5GB modova, (slike sa v2.0a)
SLIKA1
SLIKA2
SLIKA3
SLIKA4
SLIKA5
SLIKA6
SLIKA7
SLIKA8
SLIKA9
SLIKA10
SLIKA11
SLIKA12
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Jebla vas voda u koljenu, želim čitati o igri, ne o glupim i izlizanim forama :|
Još uvijek nitko nije probao resurrectati mrtvog zeku!?!?
I jeste li znali da kad vidite lisicu u divljini, pratite ju umjesto da je ubijete, lisice su vodilje prema skrivenim lokacijama. Samo je nemojte preplašiti, držite udaljenost i odvesti će vas do cool lokacija.
kakvih lokacija npr?
-
Random lokacija :D Čak kad ih pratite i previše se udaljite, lisica će stati i pričekati vas da je ponovno počnete slijediti. Probajte.
PS: I jeste li probali resurrectati zmaja nakon što ga ubijete!? Katapult čovječe.
-
Probao sam,ali meni ne mrda ništa.
-
I jel onda moš sjest na njega i jahat undead zmaja?
Ane neće biti takav mod.
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Random lokacija :D Čak kad ih pratite i previše se udaljite, lisica će stati i pričekati vas da je ponovno počnete slijediti. Probajte.
PS: I jeste li probali resurrectati zmaja nakon što ga ubijete!? Katapult čovječe.
I kamo te onda lisica dovede? Šta ima na tim lokacijama?
-
e, dal je moguce imati dwemer centuriona ko follower-a? jer sam nasel jednog sastavljenog sa svim djelovima, jos sam probal ubaciti i puni soul gem, al ne radi, lol... ili ima mod?
e, i kaj treba za dragon (heavy) armor?
-
Dragon bones, scales, leather strips.
-
-
a perk? jer sam sad na ebony
-
Da, naravno da ti treba perk.
I isto tako, treba ti volja nositi oklop koji je lošiji, ružniji i teži za napravit od Daedrica.
-
Ružniji je subjektivno, meni je daleko ljepši. Uostalom, dragon scales/bones su lakše naći neko daedra hearts. A i razlika je u svega nekoliko bodova armor ratinga, koji su ionako nevažni pošto se defense jako malo mijenja nakon što prijeđeš 650 armor ratinga.
-
Kak je laške naći kad moraš ubiti zmaja, a srca kupiš kod alkemista :D
Ja kad bi koristio Heavy Armor, koristio bi Ebony pošto mi je najsexy.
-
Trenutačno ga i ja koristim.
Ebony mail, doduše,i uobičajene boots i gauntlets. Uz to imam HD ebony retexture mod i mod koji zamjenjuje izgled ebony helmeta sa onim od nightingale (uz nightingale prime mod :) ), tako da izgleda jebeno dobro.
Skinio sam i mod koji fixa da ebony mail se računa kao dio ebony seta, tako da iako ne koristim najjače armore dostupne,svejedno imam preko 700 armor ratinga :P
-
-
Dajte neke dobro modove,patcheve...:D
-
A jebem ti sve :rotfl: :rotfl:
-
Nabavio Pale Blade vjerovatno najbolji one-handed mač u igri. Boss je bio prilično težak, ali pošto dual wield radi veći damage od pet zmajeva zajedno nije bilo prevelikih problema.
-
Pa i nije nešto taj mač. Ima puno jačih u igri.
-
Nema. Ja sam ga dobio na levelu 43 pa je scalean lijepo.
-
Ja na 44 ili 45 pa je svejedno slab. Ni blizu npr ovima: Blade of Woe, Daedric Sword, Dragonbane...
-
Nadam se da će napraviti mod kao u Oblivionu - Quest Award Leveler... Tak da se ti "skalabilni" (wtf) itemi levelup-aju zajedno sa tobom. Šteta naći neki unikatni mač ili armor na mizernom levelu pa da postane beskoristan na kasnijim levelima i da si primoran koristiti standardnu opremu. To mi je uvijek bio must have mod, savršen.
-
O jebemu, pa kaj su to uspjeli zasrat?
Koji k....?
Zašto nisu unique itemi stvarno unique, kao u Morrowindu?
Da su jaki, pa makar bio lv1, ali da su dobro zaštićeni, pa da ih ni nemreš dobit prije recimo lv20.
Ovako ispada kao da su ideju uzeli iz nekog jadnog hack&slasha.
-
Sad protivnici ne leveliraju s igračem, al zato oružja leveliraju s igračem skroz dok igrač ne dođe u posjed istih.
-
Ali zašto?
Pa zato postoje klase oružja.
Dok si slab, imat ćeš loše iron, dok si mrcina nalazit ćeš ili izgradit daedric.
A unique bi trebali biti unique, isto jaki ili jači od daedrica, s unique izgledom i enchantmentom.
Pa nek ih stave u najteže dungeonse i gotovo.
Ali ne... Fuck!
-
Slažem se, levelanje itema je u najmanju ruku retardirano. Pogotovo s obzirom da si kroz prvih 20-ak levela već riješio praktički sve frakcije i dobio sve unikatne iteme. Osim ako namjerno odgađaš questove ili slučajno fulaš koji quest.
-
ja nisam skoro nist rijesil, koristim samo two handed i opet mi je obican ebony battleaxe jaci od hammer of might (neznam kak se tocno zove) i nekog tak soul trap greatsword-a... dal ima umbra il nest slicnog u igri? a da je two handed?
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Slažem se, levelanje itema je u najmanju ruku retardirano. Pogotovo s obzirom da si kroz prvih 20-ak levela već riješio praktički sve frakcije i dobio sve unikatne iteme. Osim ako namjerno odgađaš questove ili slučajno fulaš koji quest.
Onda igraj Maximal Hard Core Masochism Mode! Na početku igre si cheatom postavi level na 50, ali bez levelanja skillova. Have fun.
-
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
-General stability improvements
-Optimize performance for Core 2 Duo CPUs
-Fixed Radiant Story incorrectly filling certain roles
-Fixed magic resistances not calculating properly
-Fixed issue with placing books on bookshelves inside player purchased homes
-Fixed dragon animation issues with saving and loading
-Fixed Y-look input to scale correctly with framerate
To te ja pitam, samo neka ih naštancaju što više prije Božića :D
Jedino se bojim ako imaš modanu igru na Steamu i onda dođe auto update... da li onda to zasere igru do neigrivosti ukoliko modovi nisu kompatibilni sa patchom!? :D
-
Ja nisam stavio niti jedan patch. Sve mi radi najnormalnije. Zaključak; patch je nepotreban.
-
Ja sam isto odigrao bez patcha, ali patch je uvijek dobrodošao pošto pegla ono što ne valja, stvari preko kojih bez patcha MORAŠ stisnuti zube i preći...
PS: Polako peglaju retardacije koje su se javile zbog lošeg portanja na PC.
-
meni patch opće ne treba... jedino što mi treba je mod da skroz promijeni ovaj mutavi, konzolaški inventory i općenito interface...
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Nadam se da će napraviti mod kao u Oblivionu - Quest Award Leveler... Tak da se ti "skalabilni" (wtf) itemi levelup-aju zajedno sa tobom. Šteta naći neki unikatni mač ili armor na mizernom levelu pa da postane beskoristan na kasnijim levelima i da si primoran koristiti standardnu opremu. To mi je uvijek bio must have mod, savršen.
Imam ja mod s kojim se "updejtaju" svi leveled itemi (uključujući i unikatne iteme). Samo stisnem "," tipku i on automatski updejta sve u mom inventoriju što se može updejtat u skladu s mojim trenutačnim levelom. Mogu naći link ako ikoga zanima.
OvdjeSimate listu svih leveled ajtema i lvla kad se upgrejdaju.
Also, za sve unikatne stvari iz daedric shrine questova morate biti minimalno ili lvl 20 ili 30,kako za koji.
-
= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Ja nisam stavio niti jedan patch. Sve mi radi najnormalnije. Zaključak; patch je nepotreban.
Krivo.
I meni sve radi. Al s ovim radi još bolje. Neznam jel mi se to čini al nakon ovog patcha igra ide još fluidnije, iako mi je i do sad letila.
-
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
OvdjeSimate listu svih leveled ajtema i lvla kad se upgrejdaju
Nisam još ništa od toga našao :(
-
Ako vam igra šteka jer imate slabiju konfiguraciju, ovih je dana Nvidia izdala vodič za optimizaciju Skyrima, pa probajte:
http://uk.geforce.com/optimise/guides/t ... weak-guide
p.s. tu vam objašnjavaju mnoge stvari koje se tiču optimizacije igre općenito, znači da je vodič primjenjiv i ako imate Ati grafičku.
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Neznam jel mi se to čini al nakon ovog patcha igra ide još fluidnije, iako mi je i do sad letila.
Ne čini ti se. Napravio sam mali test. Sa 1.1 proc se koristio ~60%, a sa 1.3 se drži na 70-80%, čak poleti do 90%. Tako da je igra stvarno fluidnija. Je li još netko to primjetio?
-
= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Ako vam igra šteka jer imate slabiju konfiguraciju, ovih je dana Nvidia izdala vodič za optimizaciju Skyrima
Misliš, Nvidia je platila Ghaziju da svoj vodič objavi na njihovoj stranici? :D
Hvala za link, njegovi guideovi su extra!
EDIT: e zajeb, mod pliz spoji postove. Sorry -_-
-
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Imam ja mod s kojim se "updejtaju" svi leveled itemi (uključujući i unikatne iteme). Samo stisnem "," tipku i on automatski updejta sve u mom inventoriju što se može updejtat u skladu s mojim trenutačnim levelom. Mogu naći link ako ikoga zanima.
OvdjeSimate listu svih leveled ajtema i lvla kad se upgrejdaju.
Also, za sve unikatne stvari iz daedric shrine questova morate biti minimalno ili lvl 20 ili 30,kako za koji.
Pričaš o Skyrim ili Oblivion modu? To si ti radio? Link? :D