sad će zai igrat oflejna u secretu, to bu bilo brutalno.
Printable View
sad će zai igrat oflejna u secretu, to bu bilo brutalno.
jel gleda ko starladder. onaj navi je takav trash, koreanci ih izbili ko majmune. pr i hr me isto razočarali
yep, navi saksa već jako dugo.
Unraked is love, unranked is love.
Otkad sam ga počeo igrat, oživio sam i dota mi je ponovo zabavna.
Znam da ovo govori svaki igrač ikad, ali skoro uvijek mi se desi da najbolje igram u timu al opet izgubimo jer su ostali debilni fideri.
Znalo mi se desit i da počnem s 10-0 al su ostali toliki retardi da opet izgubimo.
I onda rageam i ne da mi se igrat dota. A tako mi se isto loše posrećilo na početnih 10 gameova za ranked (na 2. accu) i opet upao u loš rejting, a iz njega se ne može izać čisto iz navedenog problema.
Bogami, ja rijetko kad feedam al kad vidim svoje teammatove...
Jel istina da unranked spaja s brojem sati? Jer ako je, to bi imalo logike. Ako ne, onda vjerojatno dođu ljudi koji se dođu malo zabavit i manji su try hardovi.
E da, svi rusi moraju umrijeti.
ne seri neznaš igrat jebali te teammateovi i rusi
"manji su try hardovi"
jel' gledate DAC šta?
Secret<3<3<3
Znam da se može dogoditi svašta u best of one mečevima ali Newbee /faceplam
EHOME i C9 također!!
Na'Vi ima neki fetiš sto posto!! Mislim ono, prvi dan stompaju sve u wildcard mečevima, pa suxaju drugi dan (ili prvi u grupi) i evo danas opet stompaju sve!!
Je li tko gledao oni gejm di su pickali techija i dendi pudgea na midu lol? Još vengu i tinya kao u kombou s techijem. Spušili su mizerno.
nisam gledao taj gejm ali sam gledao Secret vs c9 kad su ovi iz Secreta pikali tehisa i totalno rejpali c9. :D
valjda prva pobjeda techiesa u pro gejmu.
btw koliko god kinezi dominirali u zadnje (mass) vrijeme sad ih je pregazila zapadna scena na njihovom domaćem turniru, lol.
ništa mi nije jasno više.
EG i Secret (čak i navi) pišaju po njima.
# Name W L 1 Evil Geniuses 7 0 2 Team Secret 6 0 3 Vici Gaming 5 2 4 Rave 4 3 4 Invictus Gaming 4 3 4 LGD Gaming 4 3 7 Big God 4 2 8 Natus Vincere 4 3 9 EHOME 3 3 10 HellRaisers 3 4 11 Cloud 9 2 5 12 HyperGloryTeam 2 5 13 TongFu.WanZhou 2 5 13 CDEC.Douyu 2 4 15 MVP Phoenix 1 6 16 Newbee 1 6
btw3 pošto sam secret/vici fanboy I'm good.
i onda smo kickali aui-a, najboljeg igraca westa uz zaia i universa za notaila
i pld-a za miserya hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaha haha
ee retard nemoze osvojit turnir uz jebenog bone7a i auia i onda ide mjenjat lineup aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahaha
nemojte se sekirat c9 u timu imamo samo ppda, feara, universa i auia
jel secret nasao sponzora? znam da su kad su se osnovali odbijali sve sponzore zbog xy razloga.
nisu još brijem. ali vjerujem da imaju brdo ponuda već pa ih boli kurac.
ezy breezy.
1 https://cdn1.gamesports.net/img/flags/eu.gif Team Secret 13 0
2 https://cdn1.gamesports.net/img/flags/us.gif Evil Geniuses 10 2
16 https://cdn1.gamesports.net/img/flags/cn.gif Newbee 1 12
gwagwagwagaawgagwa
disi ti zilla/trotok nestao da uzdižeš svoj epic newbee sad? :(
Ja mislim da ce se svi europe/murika timovi do internationala raspast i da ce opet kinezi dominirat
brijem da nema šanse da se secret bude raspao. a ni eg.
bit će sad puno reshuffleova u kineskim timovima poslje DAC-a, jedino to.
secret je najbolji tim koji sam ikad u životu gledo, jebite se svi
gledao sam predzadnjji match koji su igrali (za 14-0, barem mislim). moram se slozit, stvarno odlicno igraju, kky je imao odlicne playse sa rubickom ostao sam paf kako je to sve odigro
kky je najbolji rubick ikad, to je odavno jasno.
nadam se da se momci neće spokliznut' i da će osvojit DAC.
pa onda i TI.
već mi je bilo pun kurac kineske dominacije i prošle mete i svega.
ovo je dobro.
1. EG
2. Vici
3. Secret
bio je to dobar tour.
zadovoljan sam sa top3.
mislim da će Secret i EG biti samo još bolji ako ostanu zajedno, a trebali bi.
S obzirom da je ovo prvi tour Secretu jeben je to uspjeh.
a ovaj mali Sumail iz EG-a ima 15 godina i rejpa sve, i sa 15 godina je strpao cca 250.000,00$ u đep, a to je tek početak.
ezy breezy.
Ezezezezzeezez
kakvi su vam komentari na ovaj novi event. meni je preloš, najbolji je bio diretide di su se fino dijelili itemi, ova volvo gamad više ne žele udjelit nijedan jebeni item na petsto gejmove nek se gone.
repost slike http://i.imgur.com/mXUgbOO.png
still going stronk
Meni je prosli new bloom bio najbolji, zaradio sam oko 7-8€ samo od itema koje sam dobio na eventu
prošli new bloom sam izignoriro ko i ovaj što ću
predicto 3 wina, dobio azure constelation EEEEEEEEZZZZZZZZ KATKA
jeben je event.
šalim se smeće je i zbugan je pun kurac
lol na zadnja dva posta.
btw, itemi koji dropaju u eventu nisu tradable?
ako nisu bmk za event.
nijesu, $$$
onda ko jebe event.
ma e juče sam pobjedio u tom smeću i nisu mi set dali, boga im
ma neda mi se uopće igrat kad nije tradeable a od setova/itema imam skoro sve što trebam, ovo što bi htio još mi sigurno ne bude dropalo, tak da nevažno.
ja sam jedno 90% itema što sam dobio dok su se itemi dobivali i na davnim eventima 2012/13 spušio na kladi, tako da sad bilošta da dobijem mi je jebeno.
dobio dosad jebačke setove za drowicu, lunu i rikija(neki s autogramom od versute, al sam kul u pičku mater) i još jedno par smečarskih setova al to će se sve reciklirat.
klada :'D
ja se još nisam usudio kladit jer brijem da bi odma dao sve kad bi prvi put izgubio.
a i bed mi je stavit neki item koji je vrijedan a koji često koristim u kladu i onda ga izgubit. (tipa heaven piercing pauldrons i scyhte of vyse) a itemi manjih vrijednosti mi nisu fora za dobit :D