i koliko dugo treba otprilike dok razmotre moj slucaj?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
:P
edit; jel itko od vas dobio do sada rp?
Printable View
i koliko dugo treba otprilike dok razmotre moj slucaj?= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
:P
edit; jel itko od vas dobio do sada rp?
1.7 ce se dobivati rp...
ne, DO 1.7. ce podjeliti svima, mene samo zanima jel netko s nasih prostora dobio, pošto su poceli djeliti jučer.
;)
Yep, ja sam dobio danas :P
ja sam dobio jucer :D
volim onaj osjećaj kad te nidalee fula 15 puta zaredom kopljem.... :rambo:
i fali mi 15 xp do novog lvl :? ....koliko vas igra a da ste loši poput mene??
Jučer ponovno instalirao.
Previše lagga :(
ja još nisam dobio RP :(
1.7. je za pet dana.
I tak ja uđem u igru sretan nakon neočekivano kratkih 5 min login queuea, i onda u team picku dobim gangplanka koji ima revive kao summoner spell, u chatu spamma "yar yar" i najavljuje AP/Tank build. Čekam do zadnjih par sekundi, nitko ne želi queue dodgat, pa moram ja. Krenem se opet ulogirati, gdje me sad dočeka poruka "Approximate waiting time: 3 hr 20 min". Jebali ih EU serveri, da ih jebali.
Heheh, ja sam sinoć imao jako ludu igru, ja uzmem Warwicka i krenem junglat, ali naš Amumu također želi da jungla, kao i neprijateljski Warwick, na početku ih dosta taremo što se tiče junglea i krip kontrole, njihov Warwick se izgleda plaši otići sam da ga mi nebi zaskočili.Onda im se Kassadin i Annie malo nafidaju pa nas pođu gaziti, srećom izdržimo još malo pa mi njih pođemo gaziti, klepimo barona, lagano pushamo svaki lane i na kraju dobijemo :D
Pa ti gubi živce za 500 RP-a :)= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
ne kuzim vas, ja to stavim da se logira i odem na wc srat. svaki put me logirano doceka
sam meni je busy il sta? ovaj eu server.
Ti očito često i dugo sereš. :D
Da, veoma dugo... Ja pokrenem par sati prije nego mislim igrati uopće :D
Kupio Fiddlea i Ryzea jer još nemam nikvog ranged champa. Ryze mi se vise sviđa, čak je i zabavan malo.
igram 1 dnevno. sudoku wc papir me savrseno zadrzi tamo na wcu i vise neg je potrebno :D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Nasus je free ovaj tjedan, pubstomp jej <3
i hrpa budala u mom timu koja ne zna Q last-hitat s njim :( Al ajde, napokon Vlad free, bude se isprobao.
http://i.imgur.com/FqtCK.png
:rotfl:
bokte nece, ovo je valjda najgori tim ikad vidjen :D
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
= Citat =:
This thread left me confused and hungry. :S
Uf, ovaj ženski tenk mi daje boner.
danas igro vlada
tim ufido
danas igro akali
jebo nunu mater dobili
Leona Mechanics Preview
Savršeno.
= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
second that! :D
Jesam ja jedini koji planira pribjeći na EU west čim se desi ono čudo?
Ne znam za vas, ali ja sam na NA ping mi je oko 200 i skoro nikad mi ne lagga i slično. Nekada se znaju dogoditi laggovi svim igračima ali to je do servera.
Zašto? Francuzi?= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Ja brijem da ću na Nordic, kul zvuči.. :D
Ali Nordic je zajedno sa Eastom, a to znači poljaci i rusi -.-'
pa drazi su mi poljaci i rusi nego švabe francuzi i ostali
ja nemam blage kuda bi iso :/
Nema Rusa.... Samo Poljaci. Tak da, Nordic i East za mene.
EDIT: Neka ekipa me dodala, a nemam pojma ko su. :( I onda mi je bed javiti im se za gejm. Gej sam.
spanjolci+francuzi vs srbi+kvaziruski narodi
desižns desižns
grem na east kad se ponudi opcija. rusi su opcenito zabavniji narodi za sprdnju neg francuzi/spanjolci
dasvidanja!
Ja ne kužim o čemu vi pričate zato jer im je site down. Ali ako sam dobro skužio, podijelit će europu na 2 dijela, jel ? Samo me zanima jer ću ja ako odem na west, moći igrat s frendovima na Nordicu, i obrnuto.
Neces moc igrat, jer ce to bit dva razlicita servera kao sto so EU I NA sada.
U pravu je kuga..
Duke: http://eu.leagueoflegends.com/news/prep ... ordic-east
jedva cekam, instant login svaki put + igram sa ljudima koji su mi milijun puta draži nego ovi na westu
se to danas odvija pa je zato unavailable il zbog nekog drugog razloga?
also zna ko di su trenutno smjesteni njihovi EU serveri i di ce biti smjesteni nakon podjele?