Detalje molim. Hvala.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Možda me možeš još i šta naučit o tome.
Printable View
Detalje molim. Hvala.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Možda me možeš još i šta naučit o tome.
Da je Deadwalker mod :o
Zaboravio sam reći curi da nismo više zajedno :rotfl:
A fear, hebemu, :( pa kak možeš to zaboravit, jesi lud, reci joj...
Al da si vidla facu kad sam joj rekao
ja kao pa mi više nismo zajedno,a ona kao wut, a ja kao ha? :rotfl:
Mora da se ponosiš :(
Inače, nabavio kul nož...
http://images.builderdepot.com/UNITE...img/UC0864.jpg
mirko=pseto ?
uuuuuu olovka-nož
Lol, olovka.
Metak.
Now you can cut yourself while you shoot yourself
:rotfl:
Da je Games for Windows Marketplace NAPOKON dobio platne sadržaje, pa mogu potrošiti 850 MS bodova, preostalih sa XBLa.
hehehehe nasmijao sam curu hehehe= Citat =:
Izvorno postao angel eye
jesi koristio zastitu?
Oh ne
da, cuz i am evil bwahaha :evil:= Citat =:
Izvorno postao mirko l
Da je u Mostaru kao na Endoru, začuđujuće toplo i maglovito.
Kako sam saznao?
Ovako:
http://www.tomscott.com/weather/starwars/
:D
da je ovih dana hladno ko u kurvinom srcu.
Spoznao da mi je muka.
Ajme baš sam se probudio usred noći i pitao se "Što je spoznao Antares??"= Citat =:
Izvorno postao Lord Antares
Spoznao sam da Mlinar ima najbolje piroške s hrenovkom u koje stavljaju odlične hrenovke i da uz njih super paše Fanta koju prodaju po staroj cijeni od 6, a ne kao ovi drugi lopovi po 8 kuna. Živijo Mlinar! Živijo!
A za 1080p rezoluciju baš mora bit HDMI? Moja ima RGB in (Što bi valjda bio VGA), i to je jedini način da laptop spojim s tv-om.= Citat =:
Izvorno postao GrimTheReaper
Nabrijali su se nešto zbog moh [ne]uspjeha ovog polugodišta, pa su mi zaključali komp u svoju sobu... Prvom prilikom ih nije bilo kod kuće, lagano zahrđalim komadom stare pile za metal nekako sam izrezbario rezervni ključ moje sobe tako da upada u njihovu bravu, i drpio komp. :)= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Gotov faks za ovu godinu. Sada jedno 2 tjedna pravog lokativa :D
Reci im da su oni sami krivi što imaš te neuspjehe, jer da su te bolje odgojili i više pazili toga ne bi bilo. Reci im da sami sebe kazne, jer su oni najviše krivi što su dopustili da do tog svega uopće dođe i da nisi ti kriv što te nisu u stanju natjerat da učiš i reci još staroj da loše kuha...= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
PREDATOR je ovisnik, nema smisla raspravljati. :)
Marš tamo, nemam kaj po kući raditi, a na kompu, izuzev povremenih odlazaka na net u knjižnici, nisam bio od petka. ;(
Htio sam pogledati Railgun, prošla epka završila je s nevjerojatnim cliffhangerom. :(
EDIT: Dolazi Lego Prince of Persia kolekcija. :pray:
Svaka čast :wink:
Mislio sam da si možda napravio lockpick od neke stare vješalice ili nečeg...
Odi se presati u teretanu, kao i svi normalni ljudi koji nemaju što raditi... ili su u zatvoru. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
da sam pala matku, ono jej :(
koji razred?= Citat =:
Izvorno postao smartass
biče ćvrka
4 gimne
ajd još 5 mjeseci izdržat i onda neću matku više u životu vidit
Blah. Nemoj da te obeshrabri neželjena ocjena! Matematika je sveta!
ma, uopće se ne sekiram
A joj, kaj sad, ispravit ćeš u 2. polodištu, neće nitko umrjeti :)= Citat =:
Izvorno postao smartass
Spoznao sam da nisam pošteno jeo 2 dana... Crapfuck, još ću i smršaviti.
Pao fiziku...
Pascu hemiju...
Borim se za 2 iz matematike...
Borim se za 2 iz latinskog...
Iz svih predmeta za po dvije ocjene iso u minus
Koji fail jebote... jebo me internet...
Iskreno receno,za osobu koja u sigu ima "Na PC-u 24/7 od 1995." ne iznenadjuje me ta vijest.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Nemoj me lose shvatiti ali da skoli posvetis i 30% vremena koliko ti ode na gledanje animea i visenje na internetu,bilo bi dobrih rezultata.
Bas gledam,svako malo u anime temi bude
double post nyaa
triple post nyaa
i slicno.
Za malo koji predmet mogu reci da sam uzeo knjigu i svojski se namucio uceci.Vecinom sam sve pamtio na casu.
Ne znam za tebe ali imao sam takve profesore koji su vise cijenili da sam svjetan onog sto pricam u toku usmenog odgovora umjesto da samo nabubam gradivo.
Onda i kad pogrijesis izaci ce ti u susret,nece ti to uzeti zaozbiljno.
Ovo sto su ti starci uradili mi zvuci kao ocajnicka mjera,rekao bih da razgovori na tu temu pre nisu polucili uspjeha.
Dalje vise ne bih,sad je to izmedju tebe i roditelja.
Samo mislim da je jako ruzno sto na forumu pises kako si prisiljen provaljivati u svoju kucu i pravis rezervni kljuc sobe da bi nastavio sa onim sto te je i uvalilo u tu situaciju.
Da sam na tvom mjestu,malo bih se ostavio nekih stvari na mjesec-dvai prihvatio se knjige,pozitivni rezultati bi se pokazali brze nego sto mislis.
to nije kawai.
Kao da ne zna. I ja bi već prošao sve predmete na faksu dosada da učim kako spada. Čak ni ovo što ti kažeš da na času naučiš sve baš i ne stoji. Kod mene je ista stvar, dok god uspijem pratiti nastavu, ali svejedno i uz to ti treba učenje.
Ovo nebi Isus bolje rekao. Slažem se u svakoj riječi. Uhvati se te knjige malo. Bit će vremena za animeje, igre i sve. Da bolje učiš možda bi dobio bolji komp, svoju privatnost i ne bi te roditelji tlačili svaki dan. Jesu oni malo ludi ( ona scena sa juhom x) ), ali u pravu su.= Citat =:
Izvorno postao xarabas