http://www.agrokor.hr/img/ArticleImages/577.jpg
:yuck:
Printable View
Isusati nije valjda da si kupio/la/lo to smeće?
Ta kola ima previse šećera,stvarno bljak al mogu je popit
To sam kod frenda na rođendanu pio jer nije bilo drugih dobrih pića i gadila mi se preslatka mi je.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Ah, shvaćam. Vjerovatno vas se htio riješiti frend xD
vjerojatno.
Kola,sky kola mi je isti drek vise. Sad samo pijem juice. Kolu jednom u nekoliko mjeseci a i tada u malim kolicinama.
To se inače za bambus koristi...
Sky Cola je ok, ali Vindi Cola je najbolja od svih.
meni se vindi cola gadi još više.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
sad sam se sjetio još jedne
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...UtsjcSYRNYSK4H
:yuck:
The Mad Scientist's choice.
Bičam po glupom Steamu i nemogućnosti da dodam retail keyeve na account. :@
Pa ako nisu steam keyevi, jbg onda
Kako misliš Steam keyevi? Zar to nije jedno te isto?
Mislim da steam ima svoje posebne keyeve u odnosu na druge. Inace, dosad bi mi aktivirali sve igre odavde. Al nemoj me drzati za rijec bas
Jest, Kid A je u pravu, Steam ima posebne keyeve koji vrijede samo za Steam igre.
Prihvaća neke retail keyeve i par s drugih D2D servisa ako je izričito istaknuto da rade na Steamu.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
https://support.steampowered.com/kb_art ... -wusf-3601
Bičam po prokletom Medal of honor updateru, dođe do određenog dijela i stoji već 20 min i tak' svaki put -.-
Ne mogu pokrenut' igru :cry:
Koliko dugo čekaš?
Probaj upaliti kompjuter kada ne planiraš igrati (prije nego što odeš npr. vani) i stavi da se updatea, pa provjeri kad se vratiš.
E Mirko!
ks-ks
pitaj je za msn
Starooooooo...
Bičam po karabašu forseru.
Meni je baš kawaii.
Probala sam ga ostaviti tako i kad sam se vratila izbacio mi je neki error :/= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Nemam pojma, probat' ću je ponovno instalirati ili nešto...
mene je blockala :(= Citat =:
Izvorno postao Kid A
ah zene, what can i say
Brijem da se uplasila silnih kila :D
(Tjesim se)
Hahahah, Sick nisam te blockala, ne koristim msn više jer jede g*vna :D
sad ću ti napisat skype u pp ako ga koristis
Bičam po fileservu, koji su ili namjerno napravili ili nešto gadno sjebali, da dok se kao free user čeka da timer odbroji, taj timer se pauzira ako si na nekom drugom tabu. Odnosno,ako ne blejim u taj tab, on ne odbrojava, što efikasno uništava bilo kakve brze poglede po forumu ili knjigi lica dok čekam na vražji download -.-
otvori novi prozor?
To nekad oće,nekad neće.
bičam po jebenim biciklistima koji misle da imaju isti status kao pješaci na pješačkom prijelazu :twisted:
nekad mi dođe da ih namjerno pregazim kad mi izlete ispred auta, i onda se jos onako cude zasto ja necu stati.
Zar se ne kaze "biciklistkinje"?
BiciKlitskinje
I ova k tome ima užasno loše dupe.
kad je nekako izbildana, nevolim te nabildane trebe.
nju bi udario da mi dođe na pjesacki sa biciklom np.
Tri (3) gige rama naime nisu dovoljne da bi se na Windows 7 igrala Fifa11. Bar dok se ne pogasi Skype i drugi pozadinski programi, onda već mogu igrat ko čovjek. Pa je to normalno?
Nisu ni cetiri kad gledas replaye...
Kako to da samo ja preživljavam sa 0,99 GB rama? :|
512 here, guise