Naravno. :(
Printable View
Naravno. :(
Trebao bih početi gledat House of Cards, jel se isplati više od Game of Thronesa?
Bez ikakve dileme, pogotovo ako ti pašu političke teme. Više manje sve je bolje od GoT. Ajd prva sezona se još donekle i da probaviti.
Lol američka politika.
"Centuries from now, when people watch this footage, who will they see smilling just at the edge of the frame?"
gg
Gledam ovo.
Skidam prvu epizodu Fireflya
POZELITE MI SRECU
I envy you, man.
Nemoj imat prevelika očekivanja i bit će ok.
Kaylee is best girl
Imaj i prevelika očekivanja i bit će ti svejedno jedna od zabavnijih serija, ikad.
Njemu neće.
Pogledao trećeg Luthera.
jel zavrsila 3. sezona?
iduci tjedan je zadnja epizoda
Zavrsio Hannibala, 8/10 serija
Kako je Luther sjebana serija.
Ko će sad dočekat sutra???
Kakav sutra?
Tee hee hee.
Mislim da ću ipak odspavati prije nego pogledam.
Već oči peku.
U nepovezanim vijestima, Kid, kako napreduje Krijesnica?
Treca epizoda. Sad sam se sjetio da sam jednom davno procitao kako se i Christina Hendricks pojavljuje negdje al necu da si spojlam na wikiu sad, zelim da bude IZNENADJENJE
Da. Ooooo da.
Top lista najboljih serija u istoriji televizije
1. The Wire
2. Luther
also
11/10 raspisem se jos kad dodjem s posla i nakon sto me popusti hype
Moram počet gledat tog Luthera :(
Lol otvorim spoiler, reko da vidim kolko teksta ima, kad ono slika.
Alice <3
Idem skinut, gleda se večeras.
Alice <3.
Pogledao Luthera.
Alice, sweet deadly Alice...
Evo, i ja završio pred kakvih 20 minuta.
Sve u svemu jedna od najboljih serija, nadam se da će zaživjeti taj Alice spin-off koji se spominje i živo me zanima kako će ispast film.
Također, Idris je rekao da bi moglo bi 4. sezone ako fanovi budu inzistirali.
Sve u svemu, nadam se da ovo nije potpuni kraj Luthera.
btw,
Sad kad je gotova 3. sezona, mogu sve u komadu pogledat. Lovely. Nabavlja se.
Pogledao.
Neke stvari su me malo zasmetale, pogotovo ono što je Maloki prvo spomenuo u spoileru.
Inače, vrh.
Spin-off s Alice mi baš ne zvuči obećavajuće.
Dobar je ona lik, ali baš da nosi čitavu seriju, ne znam.
Ali četvrtu sezonu želim.
Pogledao prvu sezonu Rectifya. Jedan od boljih uradaka u zadnjih par godina. Svaka čast onome koji je to napisao. Atmosfera je savršena, promišljanja su zapanjujuća, jednostavno vjerujem liku i to kroz što prolazi. Preporuka, jedva čekam sljedeću sezonu.
Započeo konačno Twin Peaks, odgledao pilotSepizodu i izgleda obećavajuće, mada je gluma na momente čudna..
Namjerno je takva, serija s ujedno i poigrava s formatom jeftinih američkih dramskih serija/sapunica :D
Inače dajte neku mini recenziju tog Luthera, zašto je točno toliko dobra, razmišljam si da počnem gledat.
Lik Luthera je odličan, stalno su u igri neke moralne/etičke/profesionalne dileme-spike. I dosta su sjebani slučajevi, tak da ----> KUL LIK + SJEBAONA + RUB = ODLIČNOST.
Al zadnja epizoda me straaaašno razočarala. Baš su mi neke stvari bile preloše. Možda najlošiji dio cijele serije.
Gledao sam Lost, nemam problema s lošim zadnjim epizodama :D
Ae, dat ću mu priliku.
Ma nije to kraj.
Bit će još, sigurno.
Ne bih baš rekao da je kraj loš ali definitivno je slabiji u odnosu na finale prve i druge sezone.
Btw, zaboravio si spomenut Alice, kraljicu svemira.
napokon
= Citat =:
Izvorno postao ProzoЯ