1. Front Mission 3= Citat =:
Izvorno postao Outmind
2. X2, X3
Printable View
1. Front Mission 3= Citat =:
Izvorno postao Outmind
2. X2, X3
Fala :bravo:
PS2 ti je puno jači po tome, iako ne znam zašto baš SF kojeg ima jako malo i sve su redom roboti. Ono, 1 u 20 fantasya. :)= Citat =:
Izvorno postao Outmind
Pa upravo zato kaj je rijedak. Nisam do sada na konzolama odigrao niti jedan pravi sf rpg. Zadnje kaj je donekle slično bio je rogue galaxy, ali to sa sf-om nema veze.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
da se zahvalim na prijedlogu rpg the witcher jednom forumašu i pingvinu što mi je rekao da the witcher enhanced edition je bio 40 kn na steamu...a sada da pitam: dali znate neki RPG u modernije doba??ne buducnost(mass effect,fallout) nego bas ovakvo razdoblje ''sadasnjosti''...moze biti onako jos od WWII do neznam 2020?znam da je ovo longshot ali reko daj da probam :D
Alpha Protocol, Cold Zero, Deus Ex.
Sad ce doc Baldrik i rec da to nisu RPG-i. :))))))
Jelda da trollovi zivciraju : )))))= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
tražim igru slićnoj batman arkham asylumu
spiderman? al onaj prvi :D= Citat =:
Izvorno postao mehi
Batman vengeance?
neka koja ima slićnu grafiku
e mislim stvarno -.-
šta
ako je malo lošija grafika,ne znači da je lošija igra. dapače, starije igre su bile višestruko igrivije (a i sad su) od novih naslova. ako nisi igrao prvog spiderman-a, obavezno štivo. a ni grafika nije loša. lošija je u 2. nastavku
X-Men Origins: Wolverine= Citat =:
Izvorno postao mehi
Čak koristi isti grafički engine.
Trebao bih neku noviju i dobru strategiju (po mogućnosti srednji vijek ili neko moderno ratovanje). Volim strategije u kojima si gradim svoju bazu i svoje vojnike, ali to nije baš obavezno. Nešto tipa Company of Heroes.
Dawn of War serijal, World in Conflict, Supreme Commander (bolje prvi sa ekspanzijom nego drugi)
Najvjerojatnije ću si nabavit World in Conflict, možda i Dawn of War 2.
Jel ima još netko nekih prijedloga?
Armies of Exigo= Citat =:
Izvorno postao TutBlut
Novo je relativan pojam.
Uostalom AoE nije uopće loš, tako da ako igra i nije toliko nova i dalje može biti zabavna, WiC je naprimjer star par godina :)
Evo ja bih htio pitati bili mi wolverine radi procesor i ram su uredu ali grafika neznam Minimum: 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX(R) 9.0c-compliant 256 MB video card and drivers. All NVIDIA GeForce 7800 GT 256 MB RAM and better chipsets (excluding 8400 cards). All ATI Radeon (TM) X1800 256 MB RAM and better chipsets (excluding X1800 GTO, Radeon HD2400, Radeon HD2600, and Radeon HD3450).
ja imam GeForce 8400 GS
RPG na kalup Morrowinda,Obliviona,...
- Velik svijet
- Relativno nelinearna priča
- Pristojna grafika
Ne Fable 2 TLC ili Fallout.
TPS
- Velika igrivost
- Dobra fizika (uništavanje okoliša po mogućnosti)
- Pristojna grafika
Za drugo uzmi ovaj novi Red Faction, za prvo ne znam, odigraj Morrowind opet :)
Imam RF. I dalje masturbiram na nevjerojatno destruktabilnu okolinu :)
Morrowind sam igrao i nimalo mi se ne sviđa. Oblivion je dvadesetak puta bolji, ali tražim igru tog koncepta.
probaj mount and blade....nije bas kao oblivion i morrownid ali je dobar rpg...
RPG za brata,koji će dobro ić na slijedećoj konfi(athlon +3000 Gz,1GB rama i HD4650 512 MBa),da nije stara(pritom mislim na zastarijelu grafiku jer on to nemože podnijet...).A meni dajte nešto zabavno,nešto kao evil days of luckless john??
Hvalaaa :D
kad kažeš "zastarela grafika", misliš li pritome na 2d? jer ima rpg-ova koji su i dalje prelepi, ali su 2d
gothic. kreni od keca i imaj strpljenja dok ne pohvataš konce malo= Citat =:
Izvorno postao K4ciga
yeah right.. stare pucačine su danas pravi pain in the ass za igrati= Citat =:
Izvorno postao MindReader
toj listi bih dodao vampire bloodlines= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
a deus ex i alpha jesu rpg-ovi, ja baš tvrdim za suprotne igre da nisu.. tj. za one gde imaš budženje lika, izometriju, sve old skul, al jbg kad nema roleplaya, tj. igranja uloge. cold zero nisam igrao, ali sudeći po recenziji koju sam čitao nije rpg, možda i jeste
Gothic ali za 3 deo moras imati gomilu patcheva,ako je uopste hoces igrati.
Mount n Blade-odlican rpg,neverovatno mnogo sati game-playa.A mozes igrati i Risen.
Tražim neki RPG al da nije Diablo da zadovolji moje loot whore potrebe. :)
Ako nisi igrao, Dungeon Siege je totalni loot whoring. Zabavljaj se pokušavajući skupiti svaki item s poda, kad nakon par sati napokon naiđeš na trgovca, učinit će ti se inkarnacijom Isusa.
Treba mi igra sa odličnom atmosferom, a da nije FPS ili RPG.
Dobro možete i nabrojat RPG-ove tak tak da znam.
Ekipa tražim onu igru di su oni mali auti i od gore je kamera i mogu 2 playera igrati.
PLZ HLP TNX!!! :)
Excessive speed? :(
= Citat =:
Izvorno postao bornathepicek
Machinarium - avantura
Half Life 2 - iako je FPS obavezno odigraj!!!!
Diablo - prvi dio!
Penumbra
CAll of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Plants vs Zombies :)
To stari! PUSE= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
Uf, kad se sjetim tog. Ta je igra nekak ko ljepša verzija Death Rally-ja. Co-op je rulao.
Zahvaljujem, već duže vrijeme mislim kupiti taj Half Life 2, kad ga toliko svi hvale... :)= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Nekak onda najviše rula noviji Mashed. Ono, generacijski slijed.= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
trazim igru nalik na twisted metal 2/carmagedon za pc,
igra mi se nesto takvo naoruzano, a nenadem nista :(