No dobro, ja sam velim da mi je ok jer tak i tak ne gledam moe, između berserkera, gitsa 2nd gig i michiko to hatchin ubacim ponekad i pokoju epizodu railguna, ovisno kak izlazi. Ajmo dalje ^^
Printable View
No dobro, ja sam velim da mi je ok jer tak i tak ne gledam moe, između berserkera, gitsa 2nd gig i michiko to hatchin ubacim ponekad i pokoju epizodu railguna, ovisno kak izlazi. Ajmo dalje ^^
Sad i nije tak loše kada su ubacili ovoga lika...
Not true, trenutno samo čekiram što više novih stvari. :@= Citat =:
Izvorno postao Raz
Kojeg lika? Toumu?= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Na kojoj si ti uopće epizodi, i jesi li uopće gledao Index?
Jer ono, ako nisi, ova rasprava uopće nema smisla. Onak, Railgun je nastao iz Index lajt novela kao posebna priča samo zato jer je publika htjela moar Biribiri [becuz she's awsum]. Samim time, očito je da će u animeu biti više moea.
A da ne govorim da se onak, u svakoj drugoj sceni pojavljuju kul suptilne reference na Index, i koliko je anime potpuniji nakon gledanja Indexa.
Zašto se više uopće trudite oko Nodakima, lol.
A i to što kažeš. ;(
Evo ti jedna random Konata zato što si me podsjetio:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_2ae3d549.jpg
:3
Inače, izašla je druga epizoda Chu-Bra. :3
Dušice <3
Jea, to je jedna od kulnijih slikica.
2. epizoda Sora no Woto je izašla. ♥
I jesam li to samo ja, ili dizajn openinga i one poze pomalo podsjećaju na cover Elfen Lied-a? :o
Testirajte dokle vam pedo i moe sklonosti idu; pogledajte Hanamaru Youchien... fičring djecu iz vrtića. :)
Pfff, kad želim djecu koja se ponašaju apsolutno nerealno, gledam hentai, ovo mi nije zanimljivo. :)
Ono, bookworm u vrtiću? Rajt.
Da, spominjao sam to već... Vrijedi li išta, što se tiče fun factora?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Sora no Woto gledam odmah. <3
E da, počeli su izlaziti i nekakvi Kampfer specialsi, waat? :O
EDIT: Pogledao prvi Kampfer special. Wat. xD
Totalno blesavo, onak, tri one Entrail animals u nekakvom talk showu pričaju o tome kako povećati svoju prodaju. Kasnije dovedu i Akane da ju upitaju za savjet...
Ali lol, sve to je odrađeno onak, potpuno statično, nema uopće animacije, samo slike njih kako blebleću... Wut?
Uglavnom, pretpostavljam da je ovaj special napravljen za ekipu koja fepa na voice actorice Entrail animalsa, koje su, inače, sve odreda neke od najpoznatijih voice actorica uopće...
Odoh gledati Sora no Woto ili neš.
Pogledao Sora no Woto, yay!
Fora epizoda. Animacija je win.
OP me nije na niš podsjećao. Očito, pošto nisam gledao Elfen Lied. :P
Kureha iliti ''Azusa'' je epic tsundere. Cute, though.
Philychia ostavlja dojam crossovera između Tsumugi i Sawako.
Svaki put kad vidim Kanatu pomislim ''tko je pobogu promjenio Yuinu voice actoricu?! :@''.
Rio, iako izgleda kao Mio, se baš i ne ponaša tako... Ili možda to skriva? Čini mi se da se i ona preplašila zbog duha, hm hm... :P
Oh, i... Noel Kannagi? ^^
Mecha tenk, w00t? :o
Sova je lul.
ED mi se sve više dopada.
Lul komentar s MAL-a:
Nego, duh je bio stvaran?!
Također...
Kanata: ''Good morning!''
Kureha: ''You suck!''
:)))))))))))))))))))))))))))))))
Trigger set
Activate B when: Predator is done with A
If not
RAEP
A=moe obsesija
B=preporuke kul animeja
Oke, sve je spremno, nastavimo.
= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Jer su retardirani?
Arbi o čemu se otprilike radi u tome Legend of Koizumi, taj mali video me zantrigirao, a ne mogu žrtvovati nimalo prometa
Uglavnom, o ničemu. :)
Anime je parodija na svjetsku i azijsku političku situaciju, ispričana kroz partije Mahjonga između iskarikiranih verzija svjetskih vođa... Ili tako neš. :)
Gledajte Hanamaru Youchien, cute je :D.
Sora no woto mi je super. Iako ono da će postati novi K-On! je totalni fail. Ne zato što je lošiji, nego zato što je potpuno drukčiji.
Nerviraju me ti retaji sa anime siteova, nek idu gledat jebeni program za predškolce. Onak, pojavi se malo drukčiji tenk. Odma počnu iskazivat retajno loš humor i forsati. Also, nodakime
....
Problem je u tome što se radnja odvija u španjolskom gradiću u Švicarskoj[?], tekstovi su pisani francuskim, a likovi imaju japanska imena i jedu pomoću štapića. I, iako setting totalno vuče na WW2, cijeli odred se sastoji od teenage cura koje u garaži imaju mecha tenk. Onak, wut?
Nebitno, ionako neće dostići K-onovu razinu moe~ faktora ili popularnosti. Fale mu srednja škola kao setting (Japanska opsesija iz nekog razloga), cure koje su stvarno učenice u obaveznoj uniformi i J-pop kao dodatni bonus (klasična i limena glazba nisu baš takav turn-on niti ih izvode maloljetnice u minicama). Problem je što ga je fan baza već otpisala kao K-on wannabe.
Eh, ti otakui. :)
Ne znam, mene više smetaju nelogičnosti koje sam naveo gore... Kao što rekoh, ako netko cilja na moe, kopiranje K-On!-a je pozitivna stvar. :)
Uglavnom, gledati ću, pa bu vidio kako se dalje razvije...
Inače, još samo osam dana do K-On! OVA epizode, yay! <3
Also, w00t is this, MAL je promjenio dizajn stranice?! :O
Meni se ta kombinacija raznih kultura baš svidjela... nema nelogičnosti, anime nije rađen striktno po određenoj kulturi već je fikcija u kojoj su sve izmješali u gulaš.
Tko zna, možda cure zapnu u planinama, zbog nedostatka sexa nastane yuri situacija i otakui odjednom počnu kupovat Sora no Woto limene instrumente ko ludi :o
(uz obavezan dodatak vojnih uniformi i stavljanja videa na jutjub, ofc.)
Hmm, mecha tenk... *odlazi pogledat ep 2*
I moram konačno pogledati prvu epizodu Ookami Kakushi, dammit! :@
Lul, Haruhi sam i dalje na osmoj epizodi.
HDD još malo pa mi je pun i moram ga isprazniti, a pržilica mi se pokvarila. :@
Pogledaj od novijih anima i Durararu kad stigneš, stvarno je dobar.
Oke, iako mi nije zvučao previše interesantno... Ne znam, previše mi vuče na anime kopiju Ghost Ridera ili neš. :/
Samo sam film gledao tako da nebi znao reći, ali ono... iz "glave" izvuče ogroman scythe... how awesome is that.
I da... vjerojatno je žensko, 80% sam siguran. :)
Da, kad sam vidio tu scenu reko wtf :) Pratit ću ga.= Citat =:
Izvorno postao Raz
evo i mene, jos uvijek na monsteru, 48 epizoda i anime mi postaje sve bolji, bolesno :D
also, razmisljam sta da pogledam nakon monstera, cowboy bebop me nekako odbija zbog imena, tako da mislim da cu pogledati code geass hmm. al dobro, imam jos dobre 26 epizode monstera do kraja :P
Kak te ime može odbiti od jednog od top5 najboljih animea u povjesti anime industrije? Šteta, pogledaj ga barem nakon Code Geassa. Šteta kaj se takvi atmosferični animei više ne rade, imaju neki poseban osjećaj kad ih gledaš.
Isto kao Haruhi.= Citat =:
Šteta kaj se takvi atmosferični animei više ne rade, imaju neki poseban osjećaj kad ih gledaš.
Naravno, plus još neki ^^ Al velim, rijetki su.
Pogledao 19. epizodu Toradore... awwww. Iako se, kako anime odmiče, počelo pomalo pretvarat u klasičnu school-life komediju, izgleda da će se zadnjih par epizoda pozabavit character developementom između dvoje glavnih likova. ♥
Jes ti sine puko? ;(= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Uspoređivanje moe moe Haruhi sa win win Bebopom je onak... Fail? ;(
Daj odi gledat random animeje žnj klase sa retajnom radnjom.
Pa da, moram dovršiti Haruhi.
Mislio sam na kampfer, chobits, i ostala sranja.
Pa nit ih ni uspoređuje, to je neusporedivo. Da su slični po nećem možda...u nekom paralelnom svemiru ^^
@Hansi Kürsch: :rotfl: Vas dvoje ste ko dva best frenda xD
I da, Chobits je čista klasika naspram nakaradnog Kampfera.
Nenene, Kampfer i Chobits ne možeš trpat u isti koš.= Citat =:
Izvorno postao Hansi Kürsch
Kampfer je mindless zajebancija koja se gleda uz cerek u 2 ujutro. Chobitsi, kao što uvaženi gospodin Aral kaže su klasik. I predivni su. <3
Inače, Hansi ih nije onak, doslovno uspoređivao, ali je rekao da je Haruhi jednako atmosferična kao Bebop, što... Je retajno? ;(
Isuse, nešto nije uredu sa mnom. Mislio sam na chu-bra. Kako glupo :(
Eh, tako nekako već da. Iako ni meni Haruhi nije vrh, ipak je bolja od još jednog generic showa poput Kampfera, Chu-Bra, Fight Ippatsu, etc...
...čeka se Arbyev komentar :eyebrows:
Chu-Bra, iako je radnja dozlaboga blesava [kao da u Haruhi nije, lol], je cute, funneh, light-hearted anime sa lijepom dozom ecchija. I nema ludu kučku za glavnog lika.
S druge strane, nema ni onu legendu Kyona, aww. :<