Deathclaws,Medic Power Armor and lots of phun
Printable View
Deathclaws,Medic Power Armor and lots of phun
Nah, uzmeš Gauss Rifle i Dogmeata za sobom i nema nikakvih problema, ja sam izašao sa samo jednim potrošenim Stimpackom!= Citat =:
Izvorno postao Nodakim
Zahvaljujuci "onom kontejneru koji pretvara metke" iz The Pitt DLC-a otkrio sam punu moc Vengeancea.
ja sam imao combat armor, A3-21's Plasma Rifle i neku siču metaka i nisam spizdio ni jedan stimpack, vats je majka, a i spasila me 1 nuka-granade koju sam imao, al težina je bila samo hard, a ne very hard. :(= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
e, da, prije par dana sam ponovno instalirao fallout 3, napravio si dart gun i muvao se okolo te slučajno naletio na Behemotha. S dartgunom sam ga masakrirao, ko bi rekao da 1 metak u nogu odma cripla :) iako mi je small guns skil očajan(isto vrijedi i za ruke, 1 strelica i amen).
Mora da je bio critical
F3 je upravo napustio moj HDD. Pokušao sam se vratiti igranju toga no onda sam se opet sjetio podzemne. :(
Kada navrsis 20 level mozed izabrat perk Explorer koji ti sve lokacije otkriva na mapi tako da nemoras podzemnom, a 3. DLC ti produzava level cap na 30.
Ah sta ces, kada ti se neda nije igra za tebe :) .
Ja sam isto uzeo explorer, ali sa tim perkom isto nemozes fas travelati do bilokoje pozicije, osim ako je vec ranije nisi posjetio tako da i dalje moras putovat do neposjecenog mjesta na karti xD...
Da, explorer uistinu otkriva sve lokacije, ali samo ti ih otkrije na mapi, ti ne možeš fast travelat do njih, još se moraš mučit sa podzemnim željeznicama. Zato je to malo glup perk za uzeti ga na 20. levelu ali ujedno se i isplati ako si željan " istraživanja " :) Uglavnom, ja sam završio broken steel sa velikim razočaranjem, upravo sam level 26, moćan sam strašno, nitko mi ne može prdnut, a sada čekam novi DLC, što ću.
Ups, slučajno sam kliknuo 2 puta, eto i Feanor reče svoje.
Aha nisam znao jer nikada nisam uzima Explorer perk, ja sam uzeo Grim Reaper's Sprint normalno :evil: , puno je bolji.
Nazalost jos nisam odigrao Broken Steel ali hocu u narednih mjesec dana, napokon lvl cap na 30 :) .
Grim Reapers Sprint je nešto kao perk nagrade, on je fora perk, ali samo bi bilo u redu da je tu da ti omogući lakše istraživanje i zezanciju po wastelandu, zato što igru čini prelaganom! Ono, dođeš do 20. levela i nagrade te sa besmrtnošću, takav je to perk. Dođe super mutant master, uzmeš Wazer Wifle ili Lincolns Repeater i spucaš mu uglavu 6 metaka, gotov je, onda dođe drugi mutant, u glavu 6 metaka, sigurno je gotov, onda treći, kužiš me :)
Hm, ovaj explorer perk djeluje zanimljivo, taman da konacno istrazim sve lokacije u falloutu3. Cak mi i tuneli ne padaju tesko ^^
Ej ako se hoćeš malo uvjeriti u nedostižnu atmosferu i domišljatost igre, malo istražuj okolo, nećeš vjerovati na kakve lude stvari možeš naići. Možda igra nema na stotine side questova kao Oblivion, što joj i naravno fali (ima ih malo više od 20, oblivion malo više od 220), ali zato ima puno malih čudnih situacija koje su raspoređene po cijelom wastelandu i koje ti pružaju tu jedinstvenu atmosferičnost, to je upravo ono što je Oblivionu falilo.
Ma kuzim te, kad sam igrao Oblivion imao je brdooo questova al ono nesto mi je visilo u zraku. Ovdje znam da ih ima puno manje ali totalno se iznenadim kad naidjem na neki random encounter, neku situaciju koju uopce ne bi ocekivao itd; zato kad igram imam totalni feeling da sam stvarno u igri. Krenuo sam drugi put ispocetka, Lvl7 sam tek, lagano grabim prema vrhu, zavrsio OA, sad cu malo sarat po wastelandu pa u Pitt onda...
Odmah odi u The Pitt, biti će ti veći gušt kada si manji level. Trebao si zapravo odmah na prvom levelu otići u Pittsburg, onda je to tek tamo bitka za preživljavanje, ej a samo da znaš, mislim da sam istražio u wastelandu sve živo i neživo, sakupio sam sve Bobbleheade, probaj ići od toga. Sama odluka da ćeš ići sakupiti sve bobbleheade znači veliku odvažnost i izazov, ako imaš vremena, samo probaj, postati ćeš puno jači i kuća u Megatonu će ti puno ljepše izgledati. Evo mali hint, počni tražiti u Megatonu i u Rivet Cityu ;) i nadam se da si sakupio onog u Vaultu na početku.
pa i ako ga nije skupio u vaultu moci ce se vratiti
Naravno da će moći, u onom sidequestu kada pokupiš signal kraj Megatona. Emergency from Vault 101 ako se ne varam, kada te Amata zovne. Šta misliš da sam muljator :), mislim da sam proveo u ovoj igri već najmanje 200 sati...
Bara si bio u Bethseda Studiousu, vidio sam ga kad sam uzeo Explorer al nikako da odem tamo, a sad samj jos i u Pittu...
Ma znam da sam trebao odmah u Pitt al kako sam vec jednom bio dok sam prelazio odlucio sam prvo rijesit OA pa cu sad u Pitt ^^ Neznam kaj da na kraju odlucim kad dodjem kod one zenske sa djetetom...we shall see :D
ja sam bio i nisam nis pametno tamo nasao...mozda sam samo bio nepazljiv ali...= Citat =:
Izvorno postao Feanor
PS jel iko bio u dunwich buildingu.
vozdra ljudi imam zakon vijesti dolaze još dva DLC-a (point lookout koji je spomenut u PcPlayu i Mothership Zeta : D)
ja sam bio u dunwich buildingu
EDIT: u biti ima hrpu questova ali oni su neoznačeni
Uvijek dobre vijesti. pogotovo mothership zeta, abduction fora. Da napokon nadrastu malo koketiranje s alienima jos od tamo prvog fallouta.= Citat =:
Izvorno postao elferin
I nisam znao da fallout:new vegas ne radi Bethesda nego Obsidian. S obziron na stil koji koriste u svojim rpg-ima, valda neće radikalno mijenjati koncept f3, sad kad smo se navikli.
Obsidian? Njihov stil > Bethesdin still u proteklih par godina.
Ako misliš na Bethesda Ruins da tamo sam bio i skupio Bobblehead: Lockpick. Budući da sam bio u potrazi za bobbleheadima logično bi bilo tražiti u nekim zgradam i mjestima sa ludim imenima :) i onda sam počeo sa Bethesda Ruins, i eto, našao sam.= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Šta daju te lutke kad ih staviš na onaj štand/zateva?
i jesi ti tamo imao one nenormalne pojave kao stvari koje lete vrata koja se otvaraju i zatvrajau itd...= Citat =:
Izvorno postao elferin
Bio sam u Dunwich buildingu, totalno je atmosferično, zastrašujuće, a i ima svoju priču. Prošao sam zgradu uzduž i poprijeko, našao sve glasovne vrpce što ti govore o nekom liku šta je ja mislim išao tražiti svog oca tu, pa na kraju kada sam ušao u podrum, vidiš tog lika samo u ghoul obliku i pored njega na podu stoji Bobblehead, ne sjećam se sada za što je, ali uglavnom, zakon.
dobro je da sam imao companiona tamo inače bi se fakat usro, predobro je napravljena ta zgrada, posebno ak staviš zvučnika na najjače i odeš u podrum
u dunwichu je meelee bobblehead
EDIT: bobblehead na štandevima ne daju ništa osim kaj fora izgleda i pregledniji ti je inventory
EDIT 2: jel se ikom dogodilo da nakon što pomognete ghoulovima u tenpenny toweru da s vanjske strane možete otić u suite-u iako ne posjedujete tu kuću?
Ne znam što je taj Suite, ali pomogao sam onim Ghoulovima glupim da se nasele u Tenpenny tower i podmićivao one ljudske budale u istom da bi ovi smrdljivci upali. Ja im lijepo pomogao, a oni meni onako. Idem ja po lijepom sunčanom danu okupanom radijacijom kupiti svoje 44.magnum metke kod obližnjeg preprodavača u Tenpenny toweru, kada ono čuje se oduran smrad iz podruma, povirim ja, kada neki smrdljivac ždere sve ljudske stanovnike kolektivno, kako sam se naljutio joooj...
Ja sam lijepo pobio sve Ghoulove da Tenpenny Tower bude cist od njih, onakon im tamo nije mjesto :evil: