Ovo što je PR3D0 rekao, koji će vam k takvi ljudi. Mobiteli, fejs, internetovi, sve je to zakon, ako si prilagodiš svojim potrebama.
Printable View
Ovo što je PR3D0 rekao, koji će vam k takvi ljudi. Mobiteli, fejs, internetovi, sve je to zakon, ako si prilagodiš svojim potrebama.
Mnogi imaju sreće pa s takvim likovima nisu u kontaktu, ali oni koji jesu znaju kako je to, stvarno iritantno zna biti. Godine često nemaju veze s time, više ona attention whore osobina. Npr. bratić koji radi u t-comu; na netu je na poslu, u birtiji, doma, vani, svugdje... Pretpostavljam da mu je ušlo u naviku, jednostavno mora biti spojen. Nije to nešto zbog čega prekidam kontakt s ljudima niti je to nešto negativno samo po sebi, al' ono, stvarno mi smiješno nekad izgleda. Ne moram ni napominjati da je praktički jedina bitna razlika u načinu na koji on koristi mob u odnosu na način na koji sam ja koristio onu staru 3310 nokiu - fejs. Naravno, ako pod bitne funkcije ne računamo dostupnost informacije da se javlja iz ovog i onog mjesta, da je posjetio ovaj i onaj event... Kao da nekog boli kurac. Šta, neće te pustiti u birc dok ne provjere jesi li potvrdio dolazak preko fejsa?
Naravno, mnogima potpuno odgovara takva vrsta komunikacije i virtualne interakcije i to je posve ok, njihova stvar. Ali zvati nekoga hipsterom jer je isključen za vrijeme rekreacije, izlazaka, spavanja, roštilja, vožnje itd... Svašta. Na kraju krajeva, najmanje su tu "krivi" (pod navodnike jer to nije ništa negativno) facebook i sama tehnologija, to samo su sredstva pomoću kojih iz takvih likova izađe sve ono što bi vjerojatno izašlo i nekim drugim putem. Kao i kad čitaš komentare na neki članak i čudiš se kakve sve spodobe žive, internet je najmanje kriv tu.
Ma i bez obzira na to, ako izađeš vani negdje u kafić s 5-6 ljudi nepristojno je jebeno buljit u jebeni mobitel čitavo vrijeme.
Ovo. Ovo mi uzasno smeta. Pa izasli smo da pricamo, a ne da sjedimo u tisini nabijajuci po ekranu :(= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
pa kad si s 5-6 ljudi u birtiji ne buljis u mobitel.
ak iams takvih priajtelja, malo si retardiran zajedno s njima
U takvim situacijama je najpametnije da i ti izvadiš mobilni i narednih sat vremena se praviš da nešto kuckaš ^^)
Ili te više neće zvati u birtiju ili neće više vaditi mob :D
Bogami nisam ja retardiran nego taj koji tipka.
Onda su svi retardi po tom pitanju koji imaju smartphone.
Imam ja jednog frenda koji je sav u ekstazi tipkao i pričao dok smo bili u birtiji o nekom android updejtu koji si je stavio na smartphone. Onda smo ga skroz ismijali. Više to ne radi. GG.
Ok,evo jednog gejastog.
Furam srednje dugu kosu, onako do ramena. Zadnjih par centimetara mi je uvijek lagano zakovrčano prema van. Koji je najlakši način da si to izravnam?
Odi na striženje. Otherwise, is not possible na neki odrziv nacin.
Jedno vezano uz kravate. Koji nacin vezanja da naucim?
Nema ga. Ili pretrpi i pusti kosu ko pravi muškarac ili pa reži.= Citat =:
Furam srednje dugu kosu, onako do ramena. Zadnjih par centimetara mi je uvijek lagano zakovrčano prema van. Koji je najlakši način da si to izravnam?
Kad smo već kod kose, nisam se šišao ~10 mjeseci :)))) Imam istih problema, ali bmk.
Zapravo, raste mi sve normalno osim jednog pramena iza svakoh uha koji se frče nutra pa izgledam ko elf.
Ovisi. Za obične situacije Windsor ili half Windsor, a ako imaš neku običnu kravatu i želiš ju učiniti posebnom preporučam Trinity ili Eldredge. Sve fora kravate (moja sa Zakoslavom Mrkovom, primjerice) veži na ove prve obične čvorove jer su same po sebi dovoljno posebne.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Kad smo već kod kosa. Kosa mi je užasno gusta i ne mogu je nikako stilizirati, uvijek se vraća kak je bila. Osim kada se zaleži, e onda nema tog boga koji bi je vratio u normalno stanje. Rečeno mi je da ako ju pustim dužu da bi trebalo biti lakše, ali kurac, samo mi raste ogromni afro.
Što da činim? Ne želim buzz cut. :(
Odmah nakon pranja ju pocesljaj u oblik koji zelis da ima i osusi ju nakon toga.
@ pingu- Trinity izgleda fora. Al se moze to onda zategnut/raspustit kad treba? Ne zelim da me jebe cijelo maturalno vece.
Najbolja frizura svih vremena i još se žališ.= Citat =:
Izvorno postao vukopas
EDIT: Šta se neće oštetit kosa kad se češlja mokra?
Ne, jednom kad ga zavežeš kravata ti je vječito u tom čvoru.= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Podsjeca me na beggare u TES-u haha.
Beggari su to naplaćivali pa su bar zaradili nešto.
Operi kosu u šamponu i poslije regenerator nabaci, ostavi par minuta i isperi. Ili kupi regenerator u spreju pa to nakon pranja kose nabaciš i ne ispereš. Onda osušiš kosu ručnikom sam malo, po potrebi gela staviš (imaš onaj Wet Look, taj kod mene pali, a isto imam gustu kosu) i pustiš da se osuši. I onda taftov crni lak i bombon.= Citat =:
Izvorno postao vukopas
Bar je meni tako.
Azer talijan.
Ovaj snicl me iznenadjuje sa svojim stavovima "Telefoni su zlo hue hue, pricanje na isti je najlosija stvar poslje crkve hue hue." Kao oni jebeni amerikanci koju zive na livadama i protiv tehnologija, da me jebes nemogu se sjetit kak se zovu.
@Azer i Croat1
Hvala
Amiši? :D= Citat =:
oni jebeni amerikanci koju zive na livadama i protiv tehnologija
E amisi jebeni da. Snicl je dio njih, garant. Cudi me kako i racunalo koristi.
Ja bi najrađe da nema tehnologije i da živimo po šumama i gorama.
Ja bih bio plemić u sedamnaestom stoljeću sa nasljedovanom lovom pa da ne radim ništa, putujem Europom i posredujem sa intelektualnom elitom.
Telegraf je potpuno uništio pojam socijalizacije. Ja komuniciram isključivo poštom jer ništa ne može zamijeniti osjećaj guščjeg pera u ruci i mirisa kuverte.
Ma daj ajde. Poštanske kočije su skroz depersonalizirale komunikaciju, prije smo slali vlastite glasnike koji su znali svaku osobu kojoj je poruka stizala. Sad odjednom isti lik dijeli stotine pisama, najljigaviji izum ikad.
Pismenost je pokvarila sve.
Srećom si ti ostao neiskvaren.