-
Re: The Elder Scrolls V: Skyrim
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Daj me nauči Bartuc kak da i ja imam puno love u ovoj igri :) Ja sam sad prvi put, lvl 16, navukao preko 10k septima odjednom xD
Da ne kažete da serem :D
http://i.imgur.com/eajxm.jpg
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ova Illia rastura sve sa Blizzardom, tak da mi se je teško odreći.
Di si ju pokupio? Oću nekog spell merca :(
Žena ti je u Darklight Toweru, to ti je jugo-zapadno od Riftena, mogu ti okinuti SS mape ako želiš. Moraš joj se pridružiti u questu koji je vrlo dobar... slobodno zalegni i gledaj kako baba čisti sve pre sobom, totalna brutala je :D Nakon što završiš quest, razgovaraj ponovno sa njom prije nego ode... nekamo... i pitaj je da ti se pridruži (beslpatno, naravno).
EDIT: Evo ti SS unaprijed :D
http://i.imgur.com/Gffv1.jpg
Nego... da... nitko nebi posumnjao da sam iz Dark Brotherhood-a, a ne pravi kuhar :rotfl: :pray:
http://i.imgur.com/YW8kll.jpg
EDIT:
= Citat =:
Izvorno postao TheThoR
Postedio si cicera?
Naravno... Koliko god lud bio, on je jedini pravi predstavnik DB-a, ostali su SVI pozeri :( Totalno su ujebali DB :(
-
ja se lagano bližim prema 20k zlata ^^
btw došal u onaj grad di je grb ovan ili kaj vec, Markarth, i obavio line quest kad bježiš iz zatvora, i sad mi nije jasno jel ima kaj poslije toga ? Mislim hostile sam u tom gradu jer sam na kraju kvesta bježanja iz zatvora pobio pola gradske straže xD a prije svega toga uzeo sam quest neki od kralja, a njega nema više u glavnoj zgradi. Jel prošal tko to ?
-
Ja sam pobjegao sa ovima iz zatvora i na izalsku samo gledao kako se oni međusobno kolju, na taj način ne dobiješ bounty, a nitko od straže ne napada tebe. Jebemti pravi građanski rat je bio :pray:
-
-
-
Nightingale Armor za lawful good ekipu. :D
White And Gold Nightingale Armor Recolored
-
Conjuration - dual spawnam Bound Sword u dvije borbe i dobijem skill point na 60+
Archery - moram ispucat xxx strijela da bi dobio skill point na 60+
fu
-
Jel ko riješavo Horror house quest? :D predobar je
-
Ja isto ful često koristim luk, a slabo mi ga levela. To bi trebalo malo popraviti.
-
Samo neka slabo levela, meni je na 92 luk i strijela, bez treniranja, samo borba... A sad sam tek možda na pola igre ili nešto više. Pasivni i support skillovi neka slobodno rastu brže pošto se rijetko koriste, ali aktivni skillovi samo neka sporije rastu.
@Aral, igra ima toliko breathtaking scena za nepovjerovati. Samo staneš i gledaš.
-
= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
to sa onim klincem kad ideš ubit odgajatelja ? mislim da mi je još aktivan, al fora je da :D
završil sam i onaj quest sa psom xD
na kraju sam ga ipak poštedio hehe, doduše dobio dobar helmet, +20% bolje cijene kod prodaje i kad kupuješ
-
= Citat =:
Izvorno postao Nightyx
Kad kazes da je dobar, sad cu ga rijesit.
-
E veli mi onaj lik iz kompanjona da mogu sad bit vukodlak ako želim...moje pitanje je: dal moram ako želim sa kompanjonima napredovat i dal se mogu kasnije izlječit od vukodlaka?
hvala nekome tko me neće ignorirati
-
@flander - ne to je sa onim likom koji je skonto da se nest cudno događa u kuci, udjes s njim unutra i onda vam neka viša "sila" pozakljucava vrata i kaze da samo 1 moze izac iz toga i da ce dobit nagradu ukoliko prezivi..tako da se onda morate medjusobno pobit lol (atmosfera u kuci bude prejebena), predobro...sad nastavljam sa questom :D (naravno da ne dobijes nagradu, neg moras jos kojesta napravit)
-
ahaaa da jesam :D predobro :D nisam još završil, igral sam qvest ovaj sa zatvorom
sad sam skužil kako se respecat možete, doduše ide preko konzole al dela, to nije varanje ^^ samo rupa u sistemu xD
-
To je quest za Molag Bala, Abandoned House u Markarthu. Fini reward se dobije na kraju :P
@Fila... nemam pojma, to se i ja upravo pitam pošto sam tu stao sa Companionima baš zbog toga!?
-
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ja isto ful često koristim luk, a slabo mi ga levela. To bi trebalo malo popraviti.
Pa koristi trenere, nakon svakog levela mozes 5 puta level up-at neki skill.
Ja sam u Markathu pobjegao preko ruinsa. Dobio zahvalu od one familije i od Jarla tim putem :P
-
-
lol u 20min skocio sa lvl 38 na 40
Kupio Illusion spell muffle i casto ga konstantno tih 20 min, illusion skocio sa 15 na 60+
-
postoje konzolne naredbe da ne gubite tih 20 min po skillu...
-
http://i.imgur.com/IWVHe.jpg
Dosad najebeniji head gear koji sam nabavio :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
I call that cheating
-
= Citat =:
Izvorno postao *Fila*
E veli mi onaj lik iz kompanjona da mogu sad bit vukodlak ako želim...moje pitanje je: dal moram ako želim sa kompanjonima napredovat i dal se mogu kasnije izlječit od vukodlaka?
hvala nekome tko me neće ignorirati
PRESTANITE IGNORIRATI FILU!!!
Ako hoćeš završiti njihov glavni quest moraš postati vukodlak. Izliječiti se možeš, ali samo jednom. Ne znam točno kako jer nisam došao do tog dijela još, ali pretpostavljam da je nekakva odluka u pitanju.
-
= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
= Citat =:
Izvorno postao Zeko149
I call that cheating
Sad znamo kak je do daedrica dosao.
-
Ste riješili koji Daedric Quest do sada?
Ja sam obavio za:
Azuru
Clavicus Vile
Hircine
Malacath
Mehrunes Dagon
Meridia
Molag Bal
Namira
Nocturnal
Sanguine
Sheogorath
Vaermina
Od svakoga dobijete unikatan item na kraju, ali žao mi je što nisu malo više legendarni :(
@Worthaur, kaj nije od 15-60+ kojih 4+ levela, a ne 2!? :D
-
nije varanje ako recimo samo premjestiš skill, makneš 7, dodaš 7... :D
-
Da, kad smo kod sporog dizanja levela. Ušo u low level spilju i pustio 6 bandita da me tuku i razvijaju mi light armor :D Tukli su me cca 3-4 minute prije nego su mi potrošili health, a dobio sam cca 3/4 skill pointa (sa 49 na 50) :(
Tak da ću očito morati trenirati kod trenera, inače nikad neću razviti taj skill jerbo rijetko kada primim udarac.
EDIT:
E da, jel itko postao kanibal?SJa jesam xD
-
= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ste riješili koji Daedric Quest do sada?
Daleko najbolji item - Wabbajack.
BTW je'l sam to samo ja ili ime PREVIŠE sadržaja u ovoj igri? Imam 7-8 aktivnih velikih questova, nebrojeno ovih misc, a ni ne pristajem na svaki quest. Još nisam počeo sa DB/Imperial-SC i nisam sve gradove otkrio. So... much... to do...
-
@Bartuc-fuj. Ja sam doveo priesta i sve sam ih poklao. Sad imam njihove kuce u Markathu :P. I jer koristis heavy armor? Bokte meni je light armor na levelu 69 :/
-