:o :o
Printable View
:o :o
Igro opet sa malphom, iako smo imali 60 killova, a oni 35,ipak smo spušili :P. Ja sam bio najjači sa 19/3/17. Natrpao sam mu Ninja tabi, randuin, banshee, 2 warmonga i atmu. Rezultat: 4.8k hpa (+ 10% od toga shield), 210 armora, 110 magic res, i u kombinaciji sa W skillom, normalan napad 300 dmga :D
Nikada warmong Malphitu, to ti je moj savjet. I nekako mi je mal taj armor i magic res koji si imao na kraju, ja inace imam preko 300 armora i 200 mr ovisi o protivnickom timu :D
Znam,al išo sam polu tank, polu dmg sa atmom. Inace i ja idem na armor,al sad sam ga izbacio za hp. I dalje mu manje od 3 heroja ne mogu ništa :D
Vidio sam da neki preporučaju magic penetration, budem probao jednom nešto takvo...
Zasto nebi imao warmog ? Dobar je za pasiv, istina da je ressist vazniji ali nakon 70-75 % taj ressist se tako sporo dize da uopce ne vrijedi nadogradjivati nego je puno efikasnije nabildati hrpu HP-a.
na malpha obavezno thornmail,pa nakon toga warmog
a zasto pobogu thornmail obavezan ? Ja ga rijetko kad uzimam= Citat =:
Izvorno postao Shaka
Na Malphitu je obvezan Frozen Heart jer u kombinaciji s E skillom moze jako smanjiti dmg neprijateljima
Nemoguce mi je izgubiti s rammusom :D več 4 wina za redom svi +10 scorevi bkte
igram nekad i po 2 thormaila na njemu ali rijetko
Igrao bih na americi mogu li dobiti onaj link za prebacivanje clienta što je markec stavio ? :roll:
Potraži ga.
našao sam stalno me izbavuje jedva nađe match laga
vfračam se odma na eu :yuck: :yuck:
hahahahahahahaha
I MR/AR ne treba dizati iznad 200 jer je dobitak za uloženo premali, poslije 200 obično valja nabaviti ili neki support item ili hp ili ići na damage
Nedo bog da mi annie u rankedu jungla :-x :twisted:
Pa nek si jebu mater vise s novim herojima rekli su novu mapu dat a dace je kurac
Omgz0r kakv champ! :o :pray:= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
[quote=Death By Sexy]Omgz0r kakv champ! :o :pray:[/quote:zserrhay]= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":zserrhay
:bravo: Svaka čast kreativnosti Riot timu ovaj full badass izgleda.
A ako bude bio zakon kao što izgleda ja odam Riot point-ove uzimam.
:D omg !! OP izgled , sad sam bas utrosio 6300 na 4th runepage ( all crit damage za gp-a)
:) cuvam pare za ovog, iako sam full zadovoljan Jarvanom.
nista posebno kopija soulstealera iz hona...
nista posebno taj soulstealer. kopija nevermorea iz dote
Jel mi može netko objasnit kako jedan champ može biti kopija drugoga ako je za sada jedino poznat njegov portret?!
Mozda kao aludira na njega, enywey, ovaj ima prejeben izgled.
mislio sam na izgled a ne na mogucnosti...=S
Ali slični su si koliko Blitzcrank i Moraxes...
ja samo trollam.
imho nit ne lici na ss il fl....
Imam na lvl 18 85 ap runese :D nice
sada radim criticall imam evc 4 runesa :P
nakupovao sam se champova sad mi malo odmora treba
Već imam filing da ću ga voljet :D= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl