Ponovno sam na svom računalu.
:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Printable View
Ponovno sam na svom računalu.
:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
A fala Asusu vše :D
Btw. spoznao sam danas da skoro 5 dana zaredom školski sati završavaju oko 7 minuta prije :D
Znaci ti si mi predlozio onu jednu stvar od njih. VGG stvar (ono Marketing nesto, sa reunion albuma). :hug:= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Spoznah da sam ugrabio dosta dobrih stencila na 4chanu.
Mozda ti se i ovo svidi= Citat =:
Izvorno postao r0rschach
Takodje
EntBFYOPIcE
od 2:00
prestrasno
@r0rschach, vjerojatno sam ti i ja (i ja, ako je i xarabas) poslao Common Market Madrigal :)
To mi je jedna od najboljih njihovih pjesama, ali ju rijetko slušam... previše je tužna. Ili barem na mene ostavlja veoma depresivan dojam.
Ti si mi poslao, sad sam se sjetio. Brijem da je bilo u paketu sa Deathstarsima, Goon Moonom i Mansonom. Tenksac. <3
Malo prošnjofah. Kaže da ima neki svoj skripting jezik. Da to nije možda nešto na razini RPGmakera sa super grafikom? To bi bilo fakat loše.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
U svakom slučaju sviđa mi se što sadrži sve alate za editiranje svega i svačega.
da me ceka "naporan" vikend :)
= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
W00T!
ahh imam neopisivu ljubav prema editorima...
Moram reći stari da mi ne otvara poštu.
Oh God, lol. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Spozno sam da mi je otišo studij u kurac. :(
Spoznah da ću danas napokon pogledat V For Vendetta, valjda bude valjao. :D
Danas sam spoznao da moram učit', ne na onaj način da me tjeraju. Već sam sam spoznao da moram učit'.
Piški mi se
Ljudi,uijem wsam.Jedva sam napisao ovaj npost.Toliko.
Više mi se ne piški
Msn mi se zbog nepoznatog razloga sam logina kad ga ostavim uključenog i odem s kompa. Maloprije sam tako ubačen u neki random multi conv dok sam bio u drugoj sobi i učio povijest. :@
I brzina Interneta mi nešto luduje, prije je bila 450kbps, a sad je na 45. :@
Bilo je već ovakvih primjera, failali su u svakom pogledu. I da jesi ubijen koji prozor radiš na forumu kghmmm.= Citat =:
Izvorno postao xarabas
:)
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Vjeruj mi da te ne bi namjerno ubacio u conv...
Opijas se= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Ne prepoznajem te vise
Zbogom:-(
Morao sam,jer ako docekam sutra zelio sam znati jel nekom stalo.Pokazali ste se :cry:= Citat =:
Izvorno postao Feanor
Spoznao sam da kubanske cigare ne mirišu kao što sam očekivao i da nisam mnogo propustio što nisam često izlazio petkom
Da u zadnje vrijeme imam problema s spavanjem. Ponovo sam budan dugo u noc, a sutra imam faks... :(
da nisan dobar prorok jer san pokisa ki miš ( ja i moje neće past kiša samo pi.. nosu kišobran)
Da pola foruma forsa Vendettu. Oke, lik je poseban i ima svoju unikatnu simboliku, al ovo je bezveze... :(
To je u početku bilo zbog 5. Novembra... Zašto se zadržalo, ne znam... Ali meni uopće ne smeta.
A ja sam mislio da ja obožavam vajnati.
Po meni je Vendetta samo Lukin trademark. Zato mi je ovo bezveze :)
Što mi uradiše od Clinta....