Hahahahha, jel to fakat on ili je to neka obrada u PS-u :rotfl: :pray:
Printable View
Hahahahha, jel to fakat on ili je to neka obrada u PS-u :rotfl: :pray:
To je on. Googlaj malo pa češ vidjet slike.
Mišiči kod starenja se pretvara u više manje neotklonjivo salo.
Fakat to je on... Sada sam pogledao i datum rođenja, lik ima 62 godine :( Jebiga, nisam mislio da je baš toliko star :D
PS: Mišići se ne pretvore u salo, čovjek ode u stanje katabolizma pošto više nije u stanju hraniti se kako spada, a bome niti vježbati kako spada te mu mišići propadnu... A salo dolazi baš iz tog razloga, nepravilna prehrana + manjak aktivnosti...
Ma dobro da je i živ koliko se steroida nagutao .Zato je i imao operaciju na srcu.
Isti prozor. Ko bu sa 62 uopće i vježbao?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Stallone je rođen 1946 i danas izgleda ovako
http://www.imagesforme.com/out.php/i...1273rv1wtm.jpg
slika iz zadnjeg rocky-a .
On je vježbao za Rocky i Rambo.
Da a staloneova faca od botoxa je unistena,a da ne pricamo koliko steroida pije:)
Jel iko gledao Catch Carter sa Stallone-om. Kako tamo gadno izgleda
ali i dale izgleda kao mrcina i nije trebao operaciju srca.
Što se tiče Arny-a i Sly-a.... SLY->Arny.
a navodno i da će snimat i ramba 5, tako sam neš čitao na rtl teletextu...= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Mislim da ništa od Ramba 5.Ono što snima je The Expendables .Film bi trebao doći 2010 godine.Navodno je okupio dosta starih zvijezda.
Dolph Lundgren
Jason Statham
Jet Li
Mickey Rourke
Randy Couture
Forest Whitake
Film će biti nabijen akcijom a ova je slika navodno sa priprema za taj film
http://www.imagesforme.com/out.php/i...d6200e338f.jpg
Stallone je napisao scenarij , naparviti će režiju i glumiti glavnu ulogu kao i u večini njegovih filmova. IMDB
Da vidim sada zajedljive komentare kako je Stallone za otpis.....
dobro, za expendablese se zna, ovo je nova vijest :)
bilo bi zanimljivo pogledati film u kome bi glumili švarceneger, stalone, van dam, sigal, lundgren i čak noris.
i da se svi međusobno mlate jel?
OT: The Golen Compass
film bi bio prebrzo gotov, chuck bi ih sve sa 1 kruznim opalio i samo bi trebali napisati The End poslije 45sec filma (jel, 40 sec su one uvodne gluposti, 2sec za kruzni, te 3 za The End)
haha.ne.
ne forsajte te gluposti.
enivej gledo sam beerfest, film prerula, preporuka svakome :P
Jučer pogledao Changeling... jako dobra drama sa Angelinom Jolie kojoj uloga očajne, a istovremeno i bolesno hrabre majke dosta dobro leži. Film istražuje moć i korupciju koje je policija imala za vrijeme '20 i '30 te kako zbog njihove nebrige, lijenosti te arogancije jedna majka ostaje bez svog djeteta. Svidio mi se film premda je na trenutke znao biti dosadan.
Pogledao Bourneova Nadmoć.
Odličan.
definitivno, bournova nadmoć mi je predobar film :pray:
pred par godina kad sam ga podignu iz videoteke sam očekivao sranje, ali jebemu dobio sam nešto odlično :pray:
Instinct
Odličan, prejak film.
Katkad poželim da i ja mogu jednostavno otići u divljinu, daleko od ljudi i civilizacije.
Ali, nažalost, nemam toliko jak duh.
danas sam gledao the fast and furios tokyio drift,Meet Dave - odlična komedija sa Eddy Murphy-em,Yes man - odlična komedija sa Jim Carrey-em nešto kao lažljivac ako ste gledali.
Neznam kako ti je ovaj film odličan!?!? film je čisti rip off povelikog broja komedija što se tiče humora, i nekako je bezživotan!= Citat =:
Izvorno postao BeHolder
Deja Vu...predobar film, u potpunosti me odusevio :pray:
halloween 2007, transporter 3.
Sex drive, komedija, a ono ok ima par dobrih scena
8/10
slumdog millionaire, fenomenalno...
Pogledao The Incredible Hulk. :pray:
e je mi moš objasnit kakav je i o čemu se radi u halloween 2007= Citat =:
Izvorno postao josip_kraš