daj mi neke arcane riješi i ćuti
Printable View
daj mi neke arcane riješi i ćuti
btw jel ti vodiš cro-dotu na fejsu?
ako vodiš zašto si takav nub postao :(
slabo igram pa neam bas itema... da, zas
jel lajkao tko dota2.rs na fejsu, meni su odlični?
ne, ali pokraj ovog lokija i cro-dote bi mogao.
šalim se loki, nisi toliko loš. aliiii fali malo KVALITETNOG materijala.
budem čekirao tu cp6uja dotu.
ovisi sta danas kategorizira kvalitetu
evo ova cura je kvaliteta.
:D
šalim se, svejedno sve 'pro' vijesti pročitam brzinski na joindoti, mogu ovakve kuje proći!
cisto odrzavanje aktivnosti.
nikom se vise neda radit na lokalnom kvalitetnom contentu lakse je otic na jd i procitat internacionalizirane clanke koji konstantno gube na kvaliteti i kvantiteti od kad moritz otiso u navi.
322
pogle sta sam im napravio... femdota best dota
ahahaaah baš gledam.
lajkovi padaju, jedino se kuje žale, umjesto da daju svoje slike :(
jebes lajkove, page ima 1300 ljudi a samo onaj post sa nikolinom pisek ima 3k pogleda. engagement svakom slikom samo raste
http://www.menshealth.rs/tech/4351
savršeni smo
Lol
https://www.facebook.com/video.php?v=10152866815220937
jedan od jizzova sa prekjučerašnjeg finala summita.
novi patch je tu.
http://www.dota2.com/shiftingsnows/?l=english
neke bitnije promjene.
Lifestealer
Infest now allows you to control the unit you are in using a sub-ability
Pudge
- Meat Hook range increased from 700/900/1100/1300 to 1000/1100/1200/1300
Sniper- Shrapnel no longer does damage to buildings
- Shrapnel now has 3 charges with a 40 second replenish time [?]
- Shrapnel mana cost reduced from 120 to 50
- Shrapnel duration increased from 9 to 10
Diffusal Blade
- Diffusal Blade is no longer a Unique Attack Modifier
+ sve se može alt clickat što je jebeno.
tak mi je drago da sam presto dotu. uzasan patch
>bh
Track cooldown reduced from 10/7/5 to 4
zesci op shit, 4 sec za track je premalo. jedino sto ga je spriejcavalo u pocetku da ne naspamma gro tracka kroz fight je cooldown. sad tog nema
>chen
Test of Faith now teleports all of your units to you when cast on yourself
Holy Persuasion max units increased from 1/1/2/3 to 1/2/3/4
zasluzeni buffovi, sto je da je. prije je bio okayish heroj, sad ce bit bog i batina
>Dragon Knight
Elder Dragon Form level 3 now maintains the Corrosive Breath ability from levels 1 and 2
kaj nisu nest slicno vec napravili prije x patcheva?
>jakiro
Liquid Fire damage reduced from 15/20/25/30 to 12/16/20/24
zasluzeno
>lifestealer
wtf, koji kurac. i ovako je bilo zajebano i mutavo, sad je jos mutavije i zajebanije
>morph
Adaptive Strike stun max duration increased from 0.75/1.5/2.25/3 to 1.25/2.25/3.25/4.25
support morph new meta?
>sf
Shadowraze damage increased from 75/150/225/300 to 100/175/250/325
bullšit, nije mu to trebalo. i prije su razevi bili odlicni. sad je samo op
Undying
Soul Rip max units from 5/10/15/20 to 10/12/14/16
Soul Rip damage/heal per unit from 25 to 18/22/26/30
s obzirom da se taj skill ne dize do kasno, velki buff za early fightove. nepotrebno imho
Diffusal Blade
Diffusal Blade is no longer a Unique Attack Modifier
bulšit. pocelo je sa micanjem tih modifera, sto je bila odlicna taktika za kontrolu nekih heroja. sad je samo katastrofa. to nikad necu razumjeti zasto
nekaj sastrane da jos spomenem
void+wd nerf, ench ms buff (op), jugg+6agi (op), pudge buff nebitan previse za competative za pubove koga briga
nznm dal sam nesto bitno preskocio, nisam s previse paznje citao. ugl vise loseg neg dobrog po meni
>bh
Track cooldown reduced from 10/7/5 to 4
zesci op shit, 4 sec za track je premalo. jedino sto ga je spriejcavalo u pocetku da ne naspamma gro tracka kroz fight je cooldown. sad tog nema
bh-u to treba zato što je polu smeće od heroja, i može on nafarmat svašta ali će ga svaki drugi keri pojest, tak da ne znam zašto ti je toliki problem.
>lifestealer
wtf, koji kurac. i ovako je bilo zajebano i mutavo, sad je jos mutavije i zajebanije
meni je ovo epic change i niti je prije bilo zajebano niti će biti sad, lol, mislim ne kužim, kak je prije bilo zajebano onak? stvarno ti je tak teško bilo? ._.
>morph
Adaptive Strike stun max duration increased from 0.75/1.5/2.25/3 to 1.25/2.25/3.25/4.25
support morph new meta?
:D nema drugih spellova niti att range da bi mogao supportat al' bilo bi fora :D doduše dobro će doći nekad ovaj 4.25sec stun i kad si u usual hard carry modeu.
>sf
Shadowraze damage increased from 75/150/225/300 to 100/175/250/325
bullšit, nije mu to trebalo. i prije su razevi bili odlicni. sad je samo op
ni sa ovim se ne slažem. sf je prefragilan (vjerovatno najfragilniji heroj u doti) i više ga nitko nikad neigra, a iz pro scene je odavno nestao, tak da mi je drago da su ga buffali malo.
@soulrip i dalje ga nitko ne bude levelao vjerovatno.
@void nerf, zasluženo.
@pudge buff; vidim da negledaš baš pro gejmove u zadnje vrijeme, izroni tu i tamo pudge tak da kul buff. :D
s ovim ostalim se slažem više manje I guess.
sad ce bounty gro prije doci do itema i do rane domiacije. ono u cemo je iamo prednost nad drugim herojima. premda ga svi sotali keriju mogu outkerijati kad si svi 6sloted, sad ce bh umjesto 5 itema vs 4 ici sa 6 vs 4. interesira me kak ce se pubovi nositi sa time. pro gejmovi jos kolko tolko al ako tim sa bhom dobije prednost na pcoetku vise ju neces oduzeti.
lifestealer je bio naporan jer su svi znali u kojeg si kripa usao i svi su samo cekali da krip umre. onda bi rng bio mutav i taj bi krip zavrsio zadnji i nebi poginuo ni 3 creepwaveva kasnije. sad ce nepriajteljski lifestealer uci u tvog kripa koji je full dok je on na 1/1500 hpa i jednostavno se prostetati kriz tvoj tim i sve scoutati, onda odluciti da se ipak nece tuci i pobjeci kroz sumu di mu nitko ne moze nista. bulšit zeščći. cak sam i kvacice koristio. bljak
soulrip oduvijek i zauvijek lvl1 al je sad lvl1 mnogo jak.
- Infest now allows you to control the unit you are in using a sub-ability
http://cdn.dota2.com/apps/dota2/imag.../lscontrol.png
Control:
- Allows you to take control of the unit you are infesting, including their abilities
- If you take control of a unit, it will maintain its cover, however it will become attackable by your enemy
- Controlled units share Lifestealer's movement speed
- Cannot be used on heroes
ovo boldano.
neće biti free šetnje, ne brini :D
al prije toga je neranjiva, tj klasicni krip?
pa da, nego kakav će biti prije infesta nego 'normalan' / 'klasični' krip :D
samo što sad kad uđeš u protivničkog kripa protivnici će ga odmah moći napast.
bit će to ok.
Šta vi kažete na ove 2 buffane bounty rune u 0. minuti? Mislim da će biti sad više fajtova u 1. minuti; mogli bi biti i teamfightovi.
To je sad, osim za offlanea, super i za heroja koji se farma na tri laneu. Baš je synderen pričao da će biti OP radi toga.
bit ce jebeno midu ak ju skupi. jebes off/safetri
sumnjam da će biti previše pre 0 minute fajtova zbog same kompozicije lejnova. ali bit će tu i tamo kao i do sad vjerovatno.
sviđa mi se ideja, više zbog toga što jedna dd runa ili iluzije u 0. min mogu winat mid.
midu se baš i neisplati skupljat jer će protivnički midder kao prvo zblokat kripove i imat bolji lejn a kao drugo bude ubio par kripova dok ovaj još ni ne dođe na lejn i imat će taj exp / gold koji bi dobio od rune svejedno. a imat će bolji lejn zbog blokanja.
mislim da će nove rune najviše ići u korist offlanerima i supportovima, jer njima treba najviše.
Pa po meni se puno vise isplatilo uzeti dd nego tu runu ako si na midu, jer mu mozes deny/lh sve dok traje.
ofc, to i pričam.
nije ova nova bounty runa za middere kao što ragnarok kaže. niti za safelane farmere.
supportovi i offlaneri će živit za te prve rune. :D
kako izgleda meta, ko su top teamovi i to? nisam nist pratio xy mjeseci scenu, pa me bas sad zanima
dobra je meta, sviđa mi se.
top 10 timovi su 7 kineskih :( i team secret i c9 iz EU i EG iz amerike.
<3 secret.
ehome osvaja ti5
ehome se vratio?
koji su to kienski timovi? jesu im eu/na imalo blizu?
i ko je bolji EternalAutism il 2ez4rtz :D
da, ehome se vratio i jaki su.
a što se tiče kineskih timova - svi 'poznatiji'.
tipa; vici, newbee, lgd, cdec, ehome, ig (iako nisu baš u formi već dosta dugo), hgt i vjerovatno sam još nekog zaboravio.
team secret je jeben ali ne znam opet jel mogu pobjedit kineze. nisu se još susretali. vidjet ćemo..
arteezy.
:D
s4, sad se tek pokazuje kolko je dobar igrač kad neigra s onim panjevima iz alliancea, ironično sad im pajkat igra mida i zbog njeg još i pobjede tu i tamo, ali otić će im i on uskoro :D
lgd, cdec, hgt i ig me više podsjećaju na cis timove, a ne na kineske.
pajkatt je bio treš veci kolko se sjecam. nikad nikakva korist od njega bila
ko je u team secret?
ppy kky s4+__ __
rtz i zai
btw jel ikoga ugodno iznenadio PR na ovim kvalama, da bar zgaze ovaj navi smećasti :D
kaj je rtz otisao is EGa?
nek me neko podsjeti kak je izgledo originalni teamsecret
eda, di je navi? xbcot(4) i dondoboss?
jel dondo jos dobar?
i je ima koji tourney/kvalifikacije da se ispalte sad uskoro gledati?
navi pr bi trebali počet sad, DAC qualifiers, kao neki azijski internešnal.
bigdaddy i fly su otišli iz secreta.
da, pr su moćni u ovim kvalifajerima. sve što sam gledao su stompali.
vp polar i pr > ostatak eu timova ako izuzmemo secret i c9.
@ragna; sad su baš u tijeku kvalifajeri za taj DAC, baš to što rejnđer kaže, 'kao neki azijski international' ali bit će i timova iz eu i ostalih regija.
ugl trebao bi biti jeben tour.
navi baš i ne stoji najbolje više. dobar je dondo tho. samo što i njemu treba kao i s4 neki normalniji team.
btw bulldog (koji je po meni jedan od najboljih offlanera u svijetu) se kao ostavio pro dote na neko vrijeme :/
bio sam ga očekivao u secretu, to bi bilo brutalno.