Na godišnjem sam i osjećam se kao osoba koja je na godišnjem. Blaženo.
Printable View
Na godišnjem sam i osjećam se kao osoba koja je na godišnjem. Blaženo.
To ja već odavno govorim, ili mu se nešto desilo ili je otkrio put vjere i odrekao se interneta.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Lik je samo nestao ODASVUD? Bez javljanja, zbogom il ičega? :(
Ukratko, da
[quote=Sonic_Moronic]To ja već odavno govorim, ili mu se nešto desilo ili je otkrio put vjere i odrekao se interneta.[/quote:31mw0ebk]= Citat =:
Izvorno postao "Kid A":31mw0ebk
Možda su mu jednostavno oba (ili jedan od) roditelja ostali bez posla i sredstava za plaćanje luksuznih (i za život nepotrebnih) stvari poput interneta, telefona i mobitela, pa je suočen s okrutnom stvarnošću promijenio prioritete, upoznao neku laku curu, šarmirao ju, odveo kući, namazao joj kruha paštete i usput joj nehotice napravio dijete.
Usto sam se i gamam..imam slobodno do ponedjeljka :D
Nemam prva dva sata, pita sve ostale predmete koje danas imamo, a ja niti ne znam što radimo.
Bio sam na natjecanju iz kemije, odmaram se, pa ću kasnije učiti.
Ležim, čilam, vrlo sam hepi.
Riješio sam onaj jebeni NTVDM.exe problem u system32 folderu kojeg imam već dvije godine. Uskoro downloadam Arcanum pa će biti guštanja :D
Sutra ispit iz geografije, a ne učim, biti će zabavno, opet jedina jedinica u razredu, a profa rekla da će ubit onoga koji će ju dobit. :D
koje lekcije?
Jedem krekere i planiram igrat Fallout New Vegas već cca 4 sata, ali nikako da kliknem na ikonu. GO FTW!
Koje lekcije?
Ot: ništa. Sjedim. Osjećam se prazno, jer sutra je test iz matematike a nisam knjigu ni pipn'o.
@Niko: You lucky lucky lucky bastard.
Od kad se matematika uči iz knjige?
Zbirka zadataka?
Uči se iz knjige kad ima nešto više teorije nego rješavanja aritmetičkih zadataka.
Ne sjećam se da je u osnovnoj bilo ikakve teorije koja se nije mogla iščitati iz najjednostavnijih zadataka i objasniti u jednoj rečenici.
Star si.
^this.
Also, šiptar si. Nhf, ali tako je.
predlazem ban na tjedan dana za chupacabru jer je netolerantan.
Ovo gore je definitivno za ban, predlozicu u bannedu
EDIT
viewtopic.php?f=20&t=43540
Eto
Chupacabra, loš si dan odabrao ;)
Mislim, praktički si balavac od jučer i tu mi ideš sa takvim spikama.
Neće ić.
kk, neću više.
Nije ko da sam ozbiljno mislio uvredu, jel. :roll:
??? Nije mi jasno u cemu je problem.....
Slušam ovo... 8)
gle tako je ispalo i nije uredu. mislim, trudili smo se iskorijeniti takve izraze na ovom forumu i sad sav taj trud opada u vodu. ne znam sta bih rekao.
Neka, skontace malo kad se ohladi na 7 dana cim Pingu vidi onaj post (i temu u bannedu) :wink:
A ti, tera, od svih ljudi si se najviše trudio biti uzoran, pisati uzorne postove i biti ultimativni uzor drugima. Uistinu, mislim da znam kako ti je. Suosjećam.
@Kid A: Može, nije problem :)
I tako i tako si još uvijek ukrižarskm ratu protiv tryhardanja, pa ti dođe usput :)
zbog ovog bann ili san ja nesto propustio= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
kid a- malo se puno kurcis :P
Cuj i ja se cesto zezam ovdje ali vrijedjanje nekog na nacionalnoj odsnovi nikako nije za salu.
Duznost kao modu mi je da pravovremeno reagiram
sram te bilo čupa, mi smo mislili da si ti pristojan tryhard
)
gle druga je stvar to sto ja serem po drugima, al vjeruj mi nisi bio tu kad su padale uvrede sa svih strana. oprosti al nemas dovoljno forumskog staza da bi sudio o necemu tako delikatnom.
osjetljiv sam na to jer sam iskusio nesto slicno.
Mislim rodjen sam u zapadnoj bosni, gdje sam proveo dane na igralistu vecinom. cilo i igro nogas ispred skole, kad su dosli par likova i poceli radit sranja u kvartu. potuko sam se s jednim jer su mi frenda nazvali siptarom na sto se uvrijedio, pa mi se stara zasrala i poslala me u zagreb da zivim sa stricom i strinom.
i ban od tjedan dana je cak i premalo, no ajde.
= Citat =:
Izvorno postao Kid A
ja znam jednog siptara koji je prodavo novine i onda ga jednog dana vise nije bilo :(
da jer inace nebi bilo razlike izmedu tebe i tih shiptara iz pekara!= Citat =:
Izvorno postao Kid A
ej mirko ode nepricamo o crnim ljudima a i ti bi mogo razmislit o svom ponasanju rasistu jedan
kakav si ti to krscanin
bog je stvorio sve ljude jednake
nisu oni jadni krivi sto su pocrnuli na suncu
brate ovo je bas ruganje= Citat =:
Neka, skontace malo kad se
ohladi na 7 dana cim Pingu vidi
onaj post (i temu u bannedu)
srry zbog cekanja i proslog posta jebe me signal, na mobu san...A I U PM VISE MOGU LI BAR JEDAN POST STAVIT DA NEKO NE ULETI!!
EDIT: sad kad ja neman nista za napisat sve je mirno, a maloprije ulete 2 posta za moj 1...
Whaaattt??!!= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Ček, dakle ti mene želiš benanog jer misliš da sam vrijeđao Malokija na nacionalnoj osnovi? Ama pročitaj o čemu smo raspravljali prije toga, pokušao sam reći da su tamo drugačije škole i da je vjerojatno drugačije učenje matematike. Čitaj prethodne postove.
A ti Maloki, ako sam povrijedio tvoje cijenjene osjećaje, duboko se ispričavam. Ako si to shvatio kao vrijeđanje na nacionalnoj osnovi, e pa nije bilo.
Ja nikad, ali nikadSnisam nekog vrijeđao na nac. osnovi a da sam to zaista mislio. Prvo, to se i meni jedno vrijeme događalo, pa znam koliko je loš osjećaj. Drugo, kad netko za šalu napiše nacionalistički post, pa netko nastavi, i ja se ubacim, no to nitko ne misli ozbiljno. Ni ja.
Chupacabra, smatraj ovo upozorenjem. Ako se ponovi bit će sankcija.
mislim sta je ovo sa tim blagim kaznama...