Jesi koristio dildo na ženskoj pored bazena?
Printable View
Jesi koristio dildo na ženskoj pored bazena?
Test Drive Unlimited 2 *___*
Bulletstor, GTR Evolution i Minesweeper
Кол оф Дюти Блек Опc :)
Dungeon Keeper 2.
Ma to mora da je playboy mansion= Citat =:
Izvorno postao Xero
Pokupi dildo u onoj sobi za goste s kamerom i iskoristi ga na ženskoj koja se sunča pored bazena.
Medal of Honor Pacific assault.
Mljeh.
Dead Space.
Neznam, nije mi nešto zanimljivo zasad.
Ok thanks, budem.= Citat =:
Izvorno postao Xero
CoD: Black Ops :rambo:
Reflex Sight 1963.? GG Treyarch... :rotfl:
Seriuos Sam HD The Second Encounter
Alpha Protocol. I usput se samoranjavam koliko je loše izvedena. Ali dao sam joj drugu šansu zbog priče, i mislim da neću požaliti.
Battlefield Bad Company 2
Dobre su one kockaste guze= Citat =:
Izvorno postao Xero
Trenutno Legacy of Kain: Blood Omen. Zaželio sam se igara s kvalitetnom i zanimljivom pričom, pa sam odlučio proći cijeli LoK serijal, s obzirom da nikad nisam odigrao sve igre iz serijala. Ovo je za sad odlično, ponajviše zbog radnje, Kainovih monologa i atmosfere. Gameplay je malo slabiji, samo solidan hack n slash, ali opet dovoljno zabavan da me tjera dalje.
Minecraft, Democracy 2, M&B Warband
Napoleon: Total War i Crysis 2 demo.
Trenutno sanjam da igram Skyrim na Ultra High
Arcanum: O Parnim Strojevima i Mađiki Obskurnoj
Crysis 2 demo i Battlefield BC2
League of Legends.
Free Running
zabavna igra. na neki nacin.
Retribution
Trenutno je igra u alpha verziji, nebi imao neko Bog zna kakvo iskustvo :D= Citat =:
Izvorno postao Deno
HAH vjeruj mi meni nebi ni alpha verziju pokrenuo. Naravno, mislio sam na 11.11.11 - Koji datum izlaska aa ? :)= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Episodes From Liberty City, konkretnije The Lost and the Damned.
Počeo Deus Ex. Ne privlači me baš zasada :/
osmos, machinarium i who's that flying. zabavne indie igrice za sitne pare
Prešao sam machinarium rulla malo je atmosfera dosadna
WC3, WC3 TFT
Prvi preko Bneta, drugi samo za Dotu... Mnogo puno zabave :)
Završio Legacy Of Kain: Blood Omen, fantastična igra, sad sam na prvom Soul Reaveru.
Na ovim smo serijalima ja i buraz proveli najbolje dane i to PS1. Baš se sjećam one animacije na početku kada ti brat otkine krila i pošalje te u onaj svijet duhova di sisaš duše heh. Takavu priču i privlačan gameplay više se nemože naći.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Imam tu negdje Soul Reaver 2 treba pronaći pa da zaigramo.
Na ScummVM-u igram Leisure Suit Larry, Sam and Max Hit the Road i Full Throttle.
znači lepo se zabavljaš
Dragon Age: Origins.
Jesi naišao na probleme što se tiče brzine gejmpleja, meni se igra stalno ubrzava i usporava, postalo je neigrivo više.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
[quote=Sonic_Moronic]Jesi naišao na probleme što se tiče brzine gejmpleja, meni se igra stalno ubrzava i usporava, postalo je neigrivo više.[/quote:1s0nyp26]= Citat =:
Izvorno postao "Duke of Earl":1s0nyp26
PSX emulator, radi savršeno, nisam se ni trudio pokretati onaj stari PC port :D
Aha, budem onda to probao. Soul Reaver 1&2 su me skroz očarali svojom pričom i karakterizacijom, proći ću ovo makar mi igra i nije nešto.
Oho, nisam sam. S kojim likom igraš i kakav ti ja party? :D= Citat =:
Izvorno postao Horny Devil