Nisam uopće gledao batman begns :S
sad gledam na imdbu ocjena 8,3,znači veoma dobro,budem možda pogledao.
Printable View
Nisam uopće gledao batman begns :S
sad gledam na imdbu ocjena 8,3,znači veoma dobro,budem možda pogledao.
Kad su na TVu vecinom smecasti filmovi.= Citat =:
Izvorno postao Raz
a tek machinist= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
Zaključak je da su skoro sve uloge Christian Balea odlične,što je točno.
Apsolutno, još više jer ima socijalne primjese integrirane u samu radnju (meni osobno također jedan od najboljih filmova).= Citat =:
Izvorno postao Constantine
Bavi se i samim ljudima, a ne samo BAM-BAM! specijalnim efektima kao većina SF filmova, za one koji nisu shvatili.
Meni samo nije jasno zašto je taj film bio "sleeper" hit kad je izašao, da ne spominjem kako ga javnost generalno nije baš prihvatila već je film postao kultni klasik, ako je vjerovati brojnim mišljenjima. Ono, gun-kata je predobra stvar.
Ona scena kad je spojen na detektor laži i igla se trese neprestano,pa se najedanput zaustavi a onaj drugi lik se šokira mi je definitivno najbolja akcijska scena ikad.
Meni, osobno, Bale je bio najbolji u American Psycho!= Citat =:
Izvorno postao Windwalker
A nastavak, Dark Knight 8.9...= Citat =:
Izvorno postao Constantine
To jesam naravno,ali nije me baš toliko oduševio film.
A zašto gledaš nastavak bez prvog dijela?
Zato sto nisam ni znao da je to nastavak.
Quoteat ću se, pošto mi se neda sve ponovno pisati, a bio bi red da i tu postam pošto pod anime filmove spada:
= Citat =:
Izvorno postao Raz
Evo vratih se iz Cinestara, pogledao sam "Proročanstva" iliti "Knowing"...
http://www.blitz-cinestar.hr/default.as ... m=20090528
http://boskolives.files.wordpress.co...icolascage.jpg
E, ljudi moji, film je fantastičan. Očekivao sam neku laganu SF dramu, a dobio sam tešku SF horrorčinu. Prvi film u mom životu da je imao takvu scenu da me počela hvatati lagana tjeskoba i osjećaj u želucu kao da te na povračanje tjera :pray: Pričam o sceni sa vlakovima. Pre pre dobro snimljeno, fenomenalna atmosfera, ULTIMATIVNI film katastrofe, nema konkurencije (sad će mi likovi uletiti sa nekim Japanskim ili Kineskim bljurdama ili spikama da je knjiga bolja ukoliko postoji :D).
Ne znam kakav je doživljaj filma kod kuće, ali u kinu je bilo tako intenzivno iskustvo. Zvučna podloga u filmu je toliko jezovita i realna za poluditi, kino se "raspadalo" u scenama katastrofe. Definitivno najglasniji film što sam do sada u Cinestaru pogledao, a pogledao sam ih brdo.
Jezovito, atmosferično, intenzivno, tužno, brutalno, fenomenalno snimljeno, fenomenalni zvučni efekti i atmosferična glazba, odlična priča... Film je 10/10 u mojoj knjizi.SPre zadovoljan sam, zadnja 2 filma u kinu su mi bili oba do ibera, Anđeli i Demoni te sada ovo čudo = cumshot na kvadrat.
Tko ima priliku pogledati film u kinu, neka ne propusti taj doživljaj. Prčiš DivX-e i te kenjaže, ovo zaslužuje biti pogledano u kinu.
Ima 2 bedaste scene, i to je jedina mana u filmu. Ali prva bedasta scena traje 3 sekunde, a druga manje od minutu, tako da nije greda.
ja sam danas pogledao anđele i demone, a i pročitao knjigu. ne moram ni napominjati da je knjiga bolja, kakva je da je, dosta toga je na istu foru kao i da vincijev kod(premda je ovo prije toga), i par dobrih stvari iz knjige su promijenili, no sve u svemu, film je neš bolji od da vincijevog koda, bez obzira što je kraj slabiji nego li u knjizi
Stealth
http://tf.org/images/covers/Stealth_poster.jpg
Loš film po radnji, glumi i razvoju likova! Ali zato ima solidno dobre specijalne efekte! Baš je šou bilo gledati kako se natjeravaju s ruskim avijonima! I jedna glupa scena koju nikako nemogu prožvakati, kao napravili su AI letjelicu i nakon svih sranja ona počne "osjećati"!
Pogledao jučer Anđele i Demone i film mi je odličan.
@Bartuc, aj kad si već toliko nahvalio Proročanstva, mogao bih i to otić pogledat :)
Da, odlican je film, jucer bas gledao u Cinestaru. Prvo sam mislio da ce biti neki laganini SF a kad ono...SF HOROR :pray: Necu spoilat al ono, iznenadit cete se, odlican Nicholas Cage, nepredvidiva radnja, opasne scene katastrofa. Svakako pogledati ako imalo volite takve filmove= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Ajde, nisam jedini koji ovo svrstava pod Horrore :pray: Nisam gledao kineske/japanske kakve već horrore tako da mi je ovo zapravo i najžešći horror što sam gledao :scared:
@Aral, jesi skužio koliko je tutnjalo kino, zvuk je pre strašan :D
Along Came Polly
Solidna , lagana rimantična komedija....pogledati pogotovo ako volite Ben Stiller-a...tip je car.
A ja sam cuo da je Seeing prilicno bljutav, poglavito zbog Kejđa.... A sad bih mogao razmisliti i o tome da ga pogledam...
Horror kazes, pa nije mi se cinio horrorast u najavi kad sam bio na Watchmenima, vise sam mislio da je ripoff 23-ce...
Da, foršpan niti približno ne dočara taj film. Zato kažem da sam ja mislio da je neka SF Drama u pitanju, sudeći prema foršpanu!? A ono ostao u WTF modu :D Cura mi se stisnula, neke scene nije niti mogla gledati, lik ispred mene skakao po stolcu i komentirao koliko se naježio na film, druga cura kraj mene se isto stepavala xD Baš je bilo do jaja :D
A Cage je bio vrlo dobar, ono standardno, jedan od kvalitetnijih glumaca.
PS: Knowing je, ne Seeing. Razumna greška s obzirom da su to naši preveli Proročanstva.
Anđeli i demoni. Film mi je bezveze. Ne kažem da je strašno loš, ali nije niti dobar; recimo da bi mogao dobiti 5-6/10. Ništa novoga, preokret koji to nije; meni je bilo monotono. Jedina dobra scena je ona sa specijalnim efektima (<-- pokušaj ne spoilanja, oni koji su gledali će znati).
Upravo sam rezervirao "Noć u muzeju 2" za sljedeću srijedu, nisam dugo pogledao komediju...
Nego DA, sad kad sam bio u srijedu, odvrtili su foršpan od filma po imenu "Hangover" iliti po naški "Mamurluk" :pray: Ajme meni, kino je plakalo od smijeha, brijem da je film fenomenalan i to smo rekli da MORAMO pogledati kada izađe. Evo trailera, do jaja je film :rotfl:
Hangover TrailerS- OligCf4SyYE
PS: A i dolazi "Bruno" u kina :D Nasljednik od Borata. Film je tolika katastrofa da ga se isplati pogledati xD Samo brijem da to nećemo u kinu gledati nego doma...
Bruno TrailerS- fAGpmNb2xfQ
Čujem od gildmastera u WoW-u da je Noć u muzeju 2 žešće sranje od filma. Inače, sutra planiram pogledati Knowing. Ako je upola dobar kao što tvrdiš, bit će zabavno. :D
A ne seri :(
Ajde, budem i StarTrek rezervirao, pa da imam na izbor :D
Najozbiljnije. Tip je popljuvao tamo nekog faraona i nekakvu glupost oko Earhartice. (Nečem spojlati).
Evo, rezervirao sam i StarTrek, pa ću se još premišljati do srijede. Oba filma sam u zadnjem redu na samoj sredini kina 8)
Hvala na upozorenju. Niti jedinica nije bila nešto spektakularna ali je film bio OK za pogledati i malo se opustiti uz štosnu atmosferu...
Ja sam na jedinici bio s curom, nisam vidio previse puno filma...(na noc u muzeju mislim) hahahha.Tako da cu definitivno morati opet pogledati jedinicu.
Znači TI si taj koji stalno graba ta najbolja sjedala?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Pa baš i ne :D Uvijek netko prije mene ugrabi samu sredinu, mada sam i ja često na samoj sredini. Ali važno da sam red A, a sjedala su uglavnom što bliže sredini :P Svega sam 3-4 puta bio ispod reda A 8)
The Wicker ManS(1973).
Napokon sam nabavio titlove i shvatio film u potpunosti. Odličan je. Napeto, sa izvrsnim soundtrackom i filmskim lokacijama.
E pošto se ne sjećam, možeš mi reći što je bilo za oholost(pride ili hubris)?= Citat =:
Izvorno postao Drugs Bunny
Odličan film btw.
Ono za lijenost mi je bilo :shock: .
Thick As Thieves
http://i42.tinypic.com/2jdonie.jpg
Iz naslova se odma vidi da je krađa gl. tema film! Ono, film dosta podsjeća na Oceanovih 11, samo je sve to loše izvedeno! Prvo što je njih dvoje i lako upadaju u najčuvaniji trezor tj. nije lako, ali je glupavo! Kao i svaki film slične radnje, i ovaj ima twist na kraju, koji me i iznenadio (jedan dio) no malo je traljavo izvedeno! Solidan film za ubiti vrijeme!
The International
http://media.callegro.com/thumb3/the...1234942650.jpg
Film mi je bio pre dosadan i to iz razloga što svakih 10-ak do 20 min. uvedu nekog novog lika u priču i odma umre! Ono, teško je za pratiti jer kasnije samo imena spominju pa je teško povezati ime s likom tj. facom! Kraj mi je malo razočaravajuć, no film je dosta realan i to mu je jedan od većih pluseva! Nema baš previše akcije, tako da to nemorate tražiti u ovom naslovu!
gledal sam X-men Wolverina, a ono dobar film, niš posebno da bude graciozno ^^
jedino ko me fakat zainteresiral je onaj mutant sa dve katane ^^
http://images2.fanpop.com/images/photos ... 80-853.jpg
jedino mi se on najviše dopal u cijelom filmu, kao nastavak će bit o njemu, jebenica
ponovno pogledao Mirrors sa keiferom sutherlandom. 7/10
Pogledao sam film Assault On Precinct 13(napad na policijsku stanicu 13) od Carpentera,fenomenalan film,remake nije ni približno dobar.10/10
http://www.lonelyreviewer.com/wp-con...976_poster.jpg
Pogledo sa starcima Get Smart. Nije zabavno kao prvi put :(
meni nije bi zabavan ni prvi put, dosadan je film
The deaths of Ian Stone, dobar film. 8/10
Saving Private Ryan, po ne znam ti koji put. 10/10