lol -> m1IRxTN-_kU= Citat =:
Izvorno postao Frky
ili cak brze T_fFApDyki4
Printable View
lol -> m1IRxTN-_kU= Citat =:
Izvorno postao Frky
ili cak brze T_fFApDyki4
nesta poput fallout 3, al s manjim system req
baš sam ga ja počeo igrat prvi put prije dva dana...obeshrabrila me :(= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
Mozes probati s dobrim falloutovima, fallout 2 naprimjer.= Citat =:
Izvorno postao Alepić
hvala na preporukama uvjerio sam se da su dobre price i sve to ali opet nemrem igrat s tako losom grafikom....meni je super splinter cell double agent...a conviction mi nije nesto...
tražim simulaciju utrka,ali baš pravu SIMULACIJU ili što je najbliže tome,jer mi kupi volan prašinu otkad više ne igram Gran Turismo 4.
GTR i Race 07. Bolje od GTa što se tiče fizike automobila, ali naravno puno siromašnije u prezentaciji i izboru.= Citat =:
Izvorno postao Konšiljer
jeli to za pc?
EDIT:nešto starije i realnije
Realnije od GTR-a ti je da sjedneš u auto i voziš se. Također, dovoljno je staro. Ne znam što bi bilo još starije. Live for Speed?
Then GTR it is! :thumbs2:
rpg neki... s dusom,koji po mogucnosti ima hrpu questova kao oblivion, ove iskljucite: fallout 3, oblivion,morowind
i ako mi neko moze ukratko prepricat kakav je gameplay u baldur's gateu i dal je bolje odigrat jedinicu prije dvojke il odmah dvojku?
i pls nemojte davat linkove od gameplaya zato jel bih htio cut od nekog ko ju je odigro...
Ako ti ne smeta grafika onda uzmi igraj Daggerfall.
bolje je prvo odigrati prvi deo, a zatim drugi
Daggerfall je presadrzajan (ma kako to besmisleno zvucalo) jednostavno,preveliki svet,neupecatljiv.
A moj komp igru iz nekog razloga ne moze ni pokrenuti.
Jesi li preko dos boxa pokretao?
ako se ne varam need for speed shift je simulacija
Varaš se. GTR-u nije ni do koljena, kao ni većina ostalih simulacija. Shift ima mogućnost uporabe malo zahtjevnijeg voznog modela koji nema veze sa stvarnošću, damage system omogućava da se utrka nastavi nakon udarca u zid pri 200 na sat, i sve utrčice u karijeri nisu duže od 3 ili 4 kruga, jedino što natrpaju više vozača, što znači da te u konačnici igra bez obzira na težinu i fiziku tjera da se igraš bumper cars autića iz lunaparka da bi se progurao do bolje pozicije. I još to nagrađuje.
ma igram 2 ,al me zanima sta jos ima,cujem da borderlands je slican falloutu al vise akcije= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
[quote=Alepić]ma igram 2 ,al me zanima sta jos ima,cujem da borderlands je slican falloutu al vise akcije[/quote:2st1gobb]= Citat =:
Izvorno postao GeraltofSmeg
Tu su ti negdje po system req.....
Iskreno, Daggerall je daleko od RPG-a s dušom.= Citat =:
Izvorno postao System
Ustvari, meni općenito TES serijal nema "dušu".
Treba prvo definisati tu "dusu". Sta je to? Po meni je to atmosfera igre povezana sa dobrim gameplayem. A igre bez duse su barem meni, multiplatformeri. Sto se preporuka tice ja pisem prvo sto mi padne na pamet jer cu se prije sjetiti onih doobrih igara nego losih.
pa neznam, neki oni kao sto imaju epsku pricu i uber gameplay, po prici cujem da je tu glavni baldurs gate pa sam ga kupio danas al dvojku jel nisu imali jedinicu...
jel ima jos kakav slican neki open ended kao oblivion sa tonu questova?
Fable:TLC možda?
Morrowind.
Must play.Also:ako imas bolju masinu,probaj Gothic 3.(skini sve patcheve.)I witchera(enhenced edition)
Od sci-fi stvari,Fallout 1,2,3.
Kakve veze multiplatform ima s tim? Mass Effect je multiplatform, a ima više duše od bilo koje PC ekskluzive.= Citat =:
Izvorno postao System
nop. :roll:= Citat =:
Sa ima više duše od bilo koje PC ekskluzive
to je nešto što su izmislili stari "gejmeri" da opravdaju svoj nedostatak volje za igranjem= Citat =:
Izvorno postao System
= Citat =:
Izvorno postao Forengner
ghotic 3 zadnji patch ima 950 mb (174) :o hebote sta su oni to izdali Alpha verziju igre ??
:pray:= Citat =:
Izvorno postao baldrick_
Ajmo reć da sam se ja našo u ovoj rečenici iako nisam baš toliko star :P
Neznam ime igre ali tu sam igru vidio u igraonici prije 12 godina^^
2d strategija gdje je moguce graditi samo tenkove,tenkove sa 2 cijevi,podmornice neznam ima li jos jedinica,prije mi se cinila jako zanimljiva ali je nikada nisam na netu uspio naci jer neznam ni sto bi upisao u google.
Ja tražim igru fps ili tps koja je slićna bioshocku 2 i singularityu
Half Life 2
F.E.A.R.
Crysis
Silent Hill 5
Ako imas jak komp isprobaj Metro 2033. Provjeri i Stalker serijal, ako nisi dosad.= Citat =:
Izvorno postao kitamihita
Stalker ti ima i neke RPG elemente,po meni,skroz je ok i vredi ga probati.+ima poprilicno vredan Mod-ing community.
Ako su te igre slicne Bioshocku, onda stvarno. :(
Onda budi koristan i navedi neku koja jest. :)
EDIT: Evo i nekoliko igara slicnijihSBioshocku - System Shock 1&2 i Deus Ex. Bioshock je blijedi nasljednik System Shock igara, a Deus Ex je opet blize nasljedniku Shock-ova no sto ce BS(he, he) ikad biti. Treba uzeti u obzir da su navedene igre dosta kompleksne(imaju trening levele doduse, DE i SS2 barem) i da su za danasnje standarde graficki zastarjele. Ali inace preporuka.
A ono, svaka ima sličnosti sa navedenim igrama, samo je teško dati neku preporuku jer neznamo koji mu se element u igrama svidio.
Crysis pruža osjećaj nadmoći nad neprijateljima kao i Singularity te pruža jednaku filmsku atmosferu sa corny pričom o zlikovcima koji žele pokoriti svijet.
Half Life je najviše sličan zbog Gravity Gun-a koji je očito bio uzor rukavici za kontroliranje vremena, no tu su i horror elementi poput "Boo!" elemenata u Ravenholm levelu i općenito šutljivog glavnog lika koji se više doima kao pijun nego lik koji samostalno donosi odluke.
F.E.A.R. ima malo jaču horror atmosferu od Singularity-a i Bioshocka te će mu pružiti klaustrofobične (i monotone) lokacije gdje ima malo mjesta za manevriranje. Usporavanje vremena je također prisutno, a ima i mnogo krvi i relativno dobar osjećaj napucavanja.
Silent Hill 5... zapravo i nema previše sličnosti. Možda mu se svidi istraživanje područja i hand-to-hand bitke sa čudovištima. :)
Doom 3 rula
Chronicles of Riddick Assault on Dark Athena= Citat =:
Izvorno postao kitamihita
Molim 2 preporuke:
1. SF turn based rpg za playstation ili 2
2. Nekakva space simulacija za pc gdje je naglasak na upgrade-anju broda i trgovini, a da nije dark star one.