Naravno da ima, imam to negdje na disku, nisam pogledao do kraja.
Persona -trinity soul-
Persona wiki
Radnja se događa 10 godina nakon Persone 3 sa plejke. Usput, dao si mi dobru ideju za pogledat.
Printable View
Naravno da ima, imam to negdje na disku, nisam pogledao do kraja.
Persona -trinity soul-
Persona wiki
Radnja se događa 10 godina nakon Persone 3 sa plejke. Usput, dao si mi dobru ideju za pogledat.
Jeste da!
Persona Trinity Soul,to je ta.
Gledacu i ja kad se vratim kuci.
Čitaš Gameplay, infidelu! :@= Citat =:
Izvorno postao xarabas
@Arby
Vjerojatno, ali imam poriv pisati odmah nakon što pogledam epizodu... Kasnije me prođe volja. :P
Hah otkrio si se i ti :D
Nije to nego je hrvatska stampa ovdje znatno jeftinija nego kod nas
Valjda zbog carine i tako tog
Ako se ne varam PC Play je ovde 32 kune a kad dodje kod nas sa mjesec dana zakasnjenja onda je oko 6 eura
A lucky shot? :P
Naah, tip iz razreda mi je posudio prek sata da prolistam... A i ono, čim se spominju animeji, zna se da je Gameplay, oni su slabi na to... :)
EDIT: Izašla je i prva epizoda Durarara!! animea!
Nego, roflam se nešto zadnjih dana na hentai galerije na Sankaku Complexu... Hentai galerije plastičnih figurica. xD
Nisi shvatio. Ovaj spoiler se odnosio na prvi dio mog posta. Zato će se tebi sviđati.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
S druge strane onda, otkad ja gledam animeje zbog pantsua?
Je li tebi u redu? Pa mislim, tebi se sviđaju ti loli, pantsu, bra i te perv stvari :D
Meni nije nešto drag, mislim da ću preskočiti.
Nisam ga još stigao pogledati, imam važnijih stvari. :@
Well, da, ecchi svakako može biti plus [ne i nužno, negdje je jednostavno iritantan], ali ne gledam animeje samo zbog toga.
hejhej evo i mene shy
trenutno na pola monstera, i sve mi je bolji i bolji. predobra prica. jedino sta mi malo smeta je to sta nekako prenaglo ubace nove likove u anime pa mi treba epizoda - dve dok skuzim ko je to i tako to :D
Izašla je konačno nova epizoda Railguna. Secks. <3
Evo i jedan wallpaperić jer sam hepi:
http://img245.imageshack.us/img245/6...lgunval.th.jpg
:3
Pogledao... Okej, character development filler epizoda za Saten. Rofl na reappearance ''eyebrows girl'' Miho koja je očito razvila nekakve osjećaje prema njoj, hm hm... :)
Uglavnom, ima par lijepih trenutaka.
Pojavljuje se i Toumina loli učiteljica Komoe, a kako se epizoda odvija u Touminoj školi, svako malo sam imao flashbackove na Toaru Majutsu no Index... Čak su ubacili i vending machine kraj kojeg se pred Index stvorila Hyouka... Nice. ^^
Slijedeći tjedan počinje novi story arc, yay!
Hm, pogledao par novih anima i moram priznat da je sezona dobro počela.
Sora no Woto je počeo odlično, ima mali K-on štih, no nikako nije identičan da bi ga mogli nazvati rip-offom. Također, setting i glazba rulaju. Samo se nadam da se neće "izgubit" negdje na putu.
Ookami Kakushi ima solidan početak... ništa naročito posebno za sad, no vjerojatno će se sve lijepo razvijati i prerasti u nešto epskog (barem što se tiče preokreta, ipak je to njihova specijalnost =P).
Dance in the Vampire Bund... vrišti "SHAFT!!!". Dovoljan razlog da se gleda.
Durarara bi mogao postat najbolji show sezone ako nastavi ovim putem... zanimljivi likovi, dobar stil crtanja i "Ghost Rider" - like stvorenje koje ne djeluje klišejno kao Hollywodski pokušaj ekranizacije. Totalno sam se navukao na ovo. I da... opening rula: Klik
Pošto nisam mogao spavati i bilo mi je dosadno odlučio sam napokon dovršiti Gurren Lagann, jebote koje scene pred kraj, borba na galaksiji, napad big bangom, sve jedan ogromni boom, onda sami kraj i sve to, premoćno.
Iako je ovo jedan od, da se tako izrazim cheesey animea koji mi baš i nisu dragi ipak je dobar.
A sad čekanje novih epizoda Full Metala
Zadnji dan praznika, i konačno idem gledati Nausicaau. Yay!
Pogledao!
Predivno, presavršeno, win. <3
Studio Ghibli i Hayao Miyazaki zbilja znaju praviti zakon filmove.
English dub je vgg odrađen, sve pohvale.
All in all, 10/10. Raz, moraš ovo pogledati. :@
Hoću, no od filmova mi je najprije na redu Angel's EggSi On A Stormy Night.
http://puruchan.net/index.php
ajmo dođite, sve "veterani" na ovom forumu(nije moj)
Evo pogledao i ja novu epizodu railguna, ok je bila. I uvijek se strgam na Shiraino zadirkivanje i glas :rotfl: A pojavila se i eyebrows marker girl xD
Inače, prati se Mitchiko to Hatchin.
@Aral - Probaj Durararu, imam dojam da bi ti se moglo svidjeti :)
Vidiš vidiš, baš bi i mogao; neki lik se vozika na motoru i sl. Sjećam se da sam trailer i najavu već vidio al sam uopće zaboravio na njega.= Citat =:
Izvorno postao Raz
tnx ^^
Izašla je epizoda 14 Letter Bee, kao i prva epizoda Hanamaru Youchien. Ne kontam jesu li likovi u tom animeu crtani u chibi obliku, ili su jednostavno pola likova bebači. Kakogod, trenutno me ne zanima dovoljno da bi provjeravao.
Očem vaše mišljenje. :@
Inače, Raz, čitam sada da su onaj Qwaser silovali cenzori... :@
Dobila sam preporuku za The Bride of the Water God. Itko čitao, jel čemu?
Onaj tko mi kaže tko je Akira Toriyama dobije 5 kuna od mene :D.
Dragon Ball.= Citat =:
Izvorno postao Nee Joe Hendrix
Imaš 5 kuna :D= Citat =:
Izvorno postao Worthaur
http://big.freett.com/tatsubon0222/WR01.gif
Jel ovo neki anime? Ako nije ima li neki sličan? :D
U tom slučaju, meh. Ionako imam pametnijih stvari za gledat... poput animea sa curama koje se pretvaraju u limenke :pray:= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ali ozbiljno, Akikan i Quasera ću jednog dana morat bar škicnut čisto zbog lolza. :)
Došao do 36. epizode FMA-B, postaje sve zanimljije...
@ Ante- Sauce
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
E,smeće od animeja...
Ma nije, baš je ok. Pogotovo ak si gledao Index pa se ovo čudo kao nastavlja na to. Još kad Misaka opali railgun. Ovo je kao nekakav K-On sci-fi il tak neš xD
= Citat =:
Izvorno postao Mr. Ante
to ti je nartuo
Slično je al nije ;)
Onaj vrtić anime rula :D
Eda,
http://www.animetake.com/seikon-no-qwaser-episode-1/
Plot: In St. Mikhailov Academy, Oribe Mafuyu meets a silver haired boy called Alexander. He is a Qwaser, a being who can manipulate iron and draws his power from breast milk.
A mystery surrounding an icon tranforms the academy into a setting for conflict between the various Qwasers
Koji kurac :pray:
Sporo kopčaš Hansi. :@
Inače, taj vrtić anime... Rofl, došao je download link na Animetake... Piše: Hanamaru Youchien Episode 1 – WATCH THIS NOW, a iznad plot summary-a ogromnim crvenim slovima: AN AWESOME SHOW FOR AWESOME PEOPLE... Subberi su se malo nabrijali, eh? :)
Kakogod, čekiram... a i Quaser ću kad stignem.
I opet samo neke moe animeje pratiš (izuzevši Vampire Dance in Bund) :@
Pogledao konačno Legend of KoizumiSi umro na količinu manlinessa, epskoga mahjonga i epske glazbe. :D
Jak mi je bio onaj teaser za 2 nova bossa na kraju.
Zato i je smeće...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Prodavanje generičnih fora hrpi otakua nikada nije bilo tako lako.
Japan je stvarno ima impresivnu kapitalističku kulturu.
Ti si svojom nealternativnošću alternativniji od Wedrana.
A sad ajdemo prestati biti retaji i pokušavati objektivno odrediti je li neki anime dobar, i nastaviti s temom.
Još uvijek sam na polovici Bebopa, eh.
Oke,Railgun je loš jer nije dovoljno moe.
Eto sada sam subjektivan,i svejedno je smeće...