Ja stavim da mi igra sama odredi postavke i benchmark mi onda daje 60-61 FPS. Skroz je ugodno igrati... 8)
Printable View
Ja stavim da mi igra sama odredi postavke i benchmark mi onda daje 60-61 FPS. Skroz je ugodno igrati... 8)
hmhm, mislim da sam neš krivo upisao ono s komandom, ovako to izglda meni:
Da ne fejlam možda ove navodnike, treba li tekst završit s navodnicima?= Citat =:
"C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -nomemrestrict -forcehighqualitymirrors -notimefix -novblank -framelimit 30
Nemoj dodavati na exe. Napravi file "commandline.txt", bez navodnika, u rootu gdje je instalirana igra. Komande u svaki red zapiši tamo.
oK, hvala.
Stavio sam u Program Files > Rockstar Games > Grand Theft Auto IV
Evo igrao sam GTA IV na ps3 i jako me impresioniralo...jedino mi je glupo to sto se sklize kad skrece :P
Trebam malu pomoć, htio bi staviti framelimit na 30, ali mi baš i ne polazi za rukom.. nije mi uspijelo ni dodavanje komandi na shortcut, ni commandline.txt sa istim komandama u folderu igre..
Radi se o GTA IV, nije riječ o ekspanzijama, patch je 1.0.6.0.
Hvala unaprijed.
Ima li tko od vas neki pošteni trainer za ovaj novi nastavak liberty stories...primarno za unlimited health....a da radi bez rušenja igre ili slicno??
BTW skuzio sam caku kako u kladenju kod onih borba u ringu svaki puta pogoditi pobjednika...tolka lova se moze izvadit da je to bolesno.... : )))
und? Fora je u..?= Citat =:
Izvorno postao Doctor Freak
Vedran, daj pukni .txt fajl komanda na MU i stavi link ako nije problem.
Puno hvala, idem isprobati.
= Citat =:
Izvorno postao vex
Meni taj commandline ne radi, ja izgleda radim nešto pogrešno, fps ide i preko 30 bez obzira što stavim taj fajl u install dir..
Bilo kakva pomoć je dobro došla..
Također, fps ide iznad 30, no, nek i ide.
Nema u tome ništa loše : D
Ja bi volio da skuzim u čemu griješim, jer mi fps previše varira, od 25 do 80, često naglo padne pa zatrza dosta, ovako bi mi bio konstantan fps.
Pa sve do 20(ne ispod) je relativno dobro.
Review Pod GT
http://www.gametrailers.com/video/revie ... odes/65022
EFLC nije optimizacije vidio... :/ Mnogo loše.
optimizacije kod GTA nikada nije ni bilo :P
Vech se ovdje milijun puta pisalo, GTA jednostavni radi fizike trazi jak procesor. Vrlo dobar dual-core, ili pak quad. Nesto sto jos jako puno gamera nema. :wink:
Počeo sam igrati lost and damned.. puno zanimljivije (meni barem) od gta 4, no i puno zahtjevnije.
Iste postavke , 1440x900 , high texture , medium ostalo , slideri na 20 - kada se vozam zajedno sa ostalim likovima fps zna pasti i do 20, dok mi gta 4 rijetko padne ispod 30.. nadam se da će malo srediti situaciju u nekom patchu..
Da nisu maaaaaaaaaalo pretjerali sa golotinjom?
pics!
Ne želiš. Vjeruj mi. Nije ništa oku ugodno, barem ne muškoj populaciji. :scared:
it was a WHEEENIEEE :(
Dakle, "optimizacija" u Liberty City ekspanziji je loša?
Svugdje čitam da su sredili par stvari...
TBOGT je punooo bolje optimiziran od Lost & Damned-a, navodno je problem što procesor osim ultra dobre zabavne i zanimljive fizike mora računat i (ne)inteligenciju bande koja se vozi s tobom... :(= Citat =:
Izvorno postao vex
GTA IV meni radi fantastično na medium detaljima , dok se ovi lost and damned očajno vukao, taman san ga završia, sad se bacam na balade, ovi last and damned mi je bio ok, ništa posebno samo ok, možda malo kratko, nego me nešto zanima, odigrao sam cijeli gta iv i nisam vidia ovi dio
Jednu stvar sam zaboravio pohvaliti. A to je hodanje lika u igri. Napokon je napravljeno realisticno, a ne kao prije kad je tijelo gledalo u jednu stranu, a noge su se micale u drugu stranu.
Primjetio sam da se Niko naginje blago u nazad kad ide nizbrdicom da bi odrzao ravnotezu, a kad se napije super ga je gledati kako pokusava odrzati ravnotezu.
(Sad bar znam kako ja izgledam u subotu navecer :D . Salim se.)
Jedino mi izgleda previse profesionalno kad lik iz stojeceg polozaja uzima zalet pa se saginje i tek onda trci.
Profesionalno? Da ti netko kaže da iz stajanja odmah kreneš u šprint naravno da bi se morao nagnuti naprijed.
Ma nekako mi se cini da se previse saginje, pa mozda zato....
Ma daj više... Svima vam igra lagga zato jer su vam graphical opcije previsoke! Dajte snizite to malo! Neće vam se ništa dogoditi, dapače, igra će i dalje fantastično izgleda. Ja igram na medium/high (Većinom medium) postavkama = 55-60 FPS Average (BEZ IJEDNOG FPS DROP-a, jedino kada recordam) (i5 750 & 9800GT) - Nikada nijednog pišljivog problema, od kada je GTA IV ere pa na dalje sa ekspanzijama! Morate prilagoditi settings-e prema vašoj konfiguraciji a ne na dual core i 256mb VRAM grafičkoj sve gurati na Very High i High. Da nije smiješno bilo bi žalosno.
= Citat =:
Izvorno postao ivan.n
Isto ko što je smiješno imati i5 i low end gpu za gaming...ti bi uz jednu gtx285 mogao roknut apsolutno sve na full na 24" rezu :)