I onda si rastužio malog :(
Printable View
I onda si rastužio malog :(
ja sam je zadnji put zajebavao pitao sam što je anketa xd
Hah, možda.= Citat =:
Izvorno postao hacker
Ona dva hrvata sto su zatvoreni u Paravaju zbog sverca droge.....cujem sad da roditelji njih apeliraju da im se skupe pare za put da posjete svoju djecu. Kontam da im je tesko zbog sina retarda i situacije koju je uzrokovao, no to sto rade je apsurd.
Ofc vec ima i grupa na fejsu
kilk
:(
Bičam opet po vašoj nepismenosti, strašno mi je čitati postove 80% vas.
Uredu je ako je neki tajpo ili stvar u č-ć, to se da manje više oprostiti, ali negacije pisati zajedno sa glagolom je apsolutno neoprostivo.
Kod smo kod toga, mislim da je ispravnije pisati u redu!
ma pustiga samo glumeta
To je najsitnija greška koju neko na ovom forumu može napraviti. Tako da ono.
jebeni steam,nemogu fin avatar zbog njih postavit grrrrr
Bičam po dosadi.
dosada. Jel to nešto za jesti?= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Bičam po "jel to nešto za jesti" fori. To je bilo zastarjelo i lejm još kad sam imao 8 godina.
^ ovo.
Also, bičam po upadanju u riječ i zaboravljanju što sam htio reći nakon što budala završi svoje.
bičam po tmobile i ono kad nemam para vise an racunu pa svakih jebenih sat vremena dode poruka iznos na simpa racunu nedovoljan je za...lbalabblba-.-
Bičam po tome što sam nesposoban zadaću iz latinskog nbapravit u tjedan dana. :facepalm:
bičam po nestajanju struje tijekom compileanja
Šta si to kompajlirao?
Kaže se netko.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
I književnije je napisati "ovome".
Ne pričam hrvatski tako da ne :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Kako ne?
Pričaš hrvatski sa bosanskim dijalektom.
Na kaj smo spali da nas Mađari uče vlastitu gramatiku. :(= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Učim ja hrvatski i u Mađarskoj, i koliko sam čuo od prijatelja u drugim srednjma, mi učimo 2-3 puta teže, moramo definicije svih glasovnih promjena znat napamet...
BOKTE!
Eh, pa to se kod mene u osnovnoj uči.
Haha dejm :D
Pa ucili smo i mi to u osnovnoj, ali sad ucimo sve otpocetka, dosta onak slozenije nego u osnovnoj..
Kako definicija glasovne promjene može biti složenija? Pa ja gdjegod naiđem na definicije vezane uz glasovne promjene, identične su onima iz osnovne.
Nezz, mi smo to ucili dost jednostavnije u osnovnoj nego sad..
U osnovnoj je bilo dost skuzit gdje je koja, tu moras znat napamet tocno u kojem padezu, koji rod, glagol, pridjev, imenica.... cisto strebanje
Nah, poveznice sa hrvatskim su apsolutno minimalne u bosanskom jeziku. I po našem pravopisu se piše niko, nekome, odbrana itd.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Bičam po prokletom emulatoru. Igra mi radi i sve, ali kao i obično, sejvovi mi nestaje nakon izlaska iz emulatora. Save State isto ne pomaže... ludim lagano, ovo mi se događalo i sa Pokemonima. Dovraga.
Bičam po omalovažavanju po nacionalnoj bazi. Ono, što imate protiv Srba i Bošnjaka? Rat je gotov, a vi ste samo vonabi ustaše. Face it. :(