Možda si našao dio Mehrunes Razora. Treba ti cca 4 dijela i onda ih spojiš u dagger u jednom Daedra questu... Mislim da je muzej od Mithic Dawn-a u Dawnstaru!? Tamo počne quest...
Printable View
Možda si našao dio Mehrunes Razora. Treba ti cca 4 dijela i onda ih spojiš u dagger u jednom Daedra questu... Mislim da je muzej od Mithic Dawn-a u Dawnstaru!? Tamo počne quest...
College of Winterhold je jedina magičarska frakcija u igri.= Citat =:
Izvorno postao Freddy
Tip za sve koji se služe restorationom
evo prešel i main quest. neam kaj više delat. :(
moraću betmena krenut. :(
= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
= Citat =:
Izvorno postao Doggy
e, di mogu vidjet kolko sati sam igral? na general stats nema ak se ne varam...
Prije nego što load-aš save. Ispod slike di si sejvo se napiše ime, lvl, kad si sejvo i kolko igras
koi epicness...wow
Bilo već, svejedno epic.
Koliko mi se isplati enchantati sa stealth likom (Khajiit)?
komentari :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Xero
Jehovahkiin :pray:
Klanjam ti sve :pray:
Arrow to the knee je preuzeo cjeli jutub.
Kad smo već kod fus ro dah :D
Whenever I play Skyrim, I shoot all the other adventurers in the knee then run away in the hopes that they'll one day become a town guard.
E, oduvjek me zanimalo odakle je taj video, tj. wtf se tu desilo?= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Koji Isus je ovaj sa policjotima.
je ko rijesil The Taste of Death quest??? kad dobijem a kaj gubim ak se nahranim sa svecenikom???
xD
Ne gubiš ništa, a dobiješ prsten koji kada nosiš, možeš jesti trupla za boost na health i health regeneration koji traje 5 minuta. Osim toga, prsten ima constant effect +50 na staminu.= Citat =:
Izvorno postao Doggy
A jel te onda ljudi mrze i da li dobijes negativnu karmu? E da, kad pojedes les, da li pojedes i stvari koje ima na sebi i ako ne sta bude s njima?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
e, to s ljudima me muci... jer pisi na wiki-u da te se neki trgovci boje... ne pojedes ono kaj nose, nego samo meso...
Ma zanima me sta se tocno dogodi sa stvarima, ako ih ne uzmes prije zakuske. Da li ostanu na mjestu gdje je stajao les, prebace se kod tebe u inventory ili jednostavno nestanu?
e, hebo vas, je jos kome debilno kaj mozes imati samo 1 prsten? lol
These arrow to the knee jokes used to be good... But then they took an arrow to the knee :)= Citat =:
Izvorno postao Xero
Da, to za 1 prsten je glupo, slazem se.
Jednako debilno kao imati 2 prstena kad na ruku možeš strpati hrpetinu. Zašto ne pitati i zašto imamo samo jednu ogrlicu?= Citat =:
Izvorno postao Doggy
Broj apparela koji se može nositi će se odlučiti po balansirajućim kriterijima koje je developer postavio. Hell, koliko je Enchant Overpowered, dva bi bilo i previše.
Treba neki Pimp mod u kojem možeš na svakom prstu po pet prstena furat, i prodavat Lydiu po Skyrimu za 100 septima po bj-u 8)
pa bar dva prstena, ogrilica je ok jedna...
Kad klikneš na truplo, iskoči dialog box da li želiš lootati ili jesti meso. Ako pojedeš meso, truplo i dalje ostane na podu pošto nemoš sve pojesti i onda opet klikneš pa imaš samo opciju da lootaš. Tak da itemi svi ostanu netaknuti. I da, ne vidi se da si jeo truplo :|= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Nema apsolutno nikakvih negativnih efekata u smislu karme, jedino kadkad ljudi na ulici kažu nešto tipa "Smrdiš po pokvarenom mesu!", ali to nema utjecaj na ništa...
Po meni se isplati riješiti quest pošto spada pod Daedric questove, ali sami prsten se baš i ne isplati nositi pošto počne živcirati taj dialog box (pogotovo ako ste teški looter i pretražite svako truplo).
PS: Ako nemaš prsten na ruci, nemreš jesti trupla...
Naravno da možeš strpati i po dvadeset prstena na jednu ruku ako imaš dovoljno dugačke prste, ali oni neće raditi pošto jedan prsten tehnički poboljšava jedan dio tjela, tj. ruku.= Citat =:
Izvorno postao Akul
Staro D&D pravilo.
http://www.pohrani.com/f/3t/Bd/1n6O7ASE/pic2yga.jpg
Timelapse Skyrima, radio neki profesionalni fotograf iz Chicaga, Tom Harris.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... xT8etuObfs
(neradi mi opcija direktnog stavljanja videa, nemam pojma zašto)
dajte mi molim vas recite gdje se nalazi druga riječ za whulm, pre sporo mi je ovo hopsanje na lvl 1.
Ja sam našao drugu riječ (greybeardsi su mi dali kao drugu lokaciju, ugl na nekoj planini, možeš se popest ili možeš proći kroz dungeon), ali čini mi se da se ništa nije promjenilo, istom brzinom ide, a druga riječ mi se čuje tek nakon 3-4 sekunde...sad ne znam jel bug ili koji vrag.