http://www.meh.ro/original/2010_02/meh.ro3503.jpg
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao hacker
Oh, the mysteries of life..
Wow, zujim. Al nikad ne bih rekao da on ima takve pametne brije. :)
http://i.imgur.com/xcz5G.jpg
Kad citam ovo tacno osjetim kako mi IQ opada kao topljeni sir u mikrovalnoj. Sramota sta ti je danas biti novirar
Ane, na tom RTL-u su uvijek neka sranja
Imam Amnesiu na Steamu a ne mogu je pokrenut :/= Citat =:
Processor: 1.5Ghz - Low budget CPUs such as Celeron or Duron needs to be at about twice the CPU speed
Memory: 1 GB
Hard Drive: TBD
Graphics: Radeon 9600/GeForceFX - Integrated graphics and very low budget cards might not work.
Kupi već jednom normalan komp, isusati.
Jebiga nema se para, treba se droza kupovat.
Nebi ni ja sad netbook imao da sam želio vidjeti machine elves.
Jebeni fetus ima više prijatelja na fejsu od mene. Nije da me smeta jer znam da ljudi dodaju sve šta vide na fejsu, ali ipak je lol.
Nitko nema manje frendova od mene
http://www.facebook.com/login/setashome ... 2374330510
Anyway, toliko IL2 ekspanzija , a nisu mogli ubaciti B-17 među igrive avione :(
AMERIČANI!!!!! :@@@@@@@@@@@@
"Lol otišla sam bezveze na lokalni Tekken turnir i osvojila 2000$."
Die to death. T_T
Bičam po selima i ljudima na njima (odrasli i stariji).
Oprosti.
Selo je zakon, grad saka.
Ali ne i razmišljanja ljudi u njemu.
Da, zato jer su svi odreda tupi i priglupi.
To kažu samo oni koji su odrasli na selu i ne bi svoje njive mijenjali ni za kakvo blagostanje u životu.= Citat =:
Izvorno postao Kostolomac
Sasvim je svejedno dok god imaš flat rate internet. Prednost je šta na selu možeš spavat ko čoek, mana je da su ti jedina mjesta za izlaske hardcore kafane di se čaše razbijaju. I teže je naći normalne i pametne prijatelje, ali lol, kome danas trebaju prijatelji.
Zaš u gradu ne moš spavat ko čovjek? Ja čujem sirene u okolici pet puta dnevno i noćno pa spavam ko beba. Imaš ljude koji su se tolko navikli na gradsku buku da ne mogu zaspat ak ne čuju povremeni tramvaj u 3 ujutro.
Grad ftw. U vrlo bliskoj okolici imam poštu, banku, dvije tramvajske stanice, autobusnu stanicu, pekaru i kiosk koji rade do 10pm nedjeljom, nekoliko dućana i... Ne znam, vjerojatno bih pronašao i oltar za žrtvovanje koza sotoni da se potrudim.
Živio u gradu do 4. godine, pa na selu do 19., i otada sam opet u gradu. Selo je zakon, pogotovo ako je samo 20min vožnje do grada :P= Citat =:
Izvorno postao KingMortal
@cham3leon, osobno lakše spavam sad u gradu, jer sam na selu živio iznad boćarije. Buka i vika svaku noć -.-
Ma, kad imaš svoj auto dođe ti na isto. Kad se zaželim sela, put pod noge =)
Šta nisi ti tamo negdje na Grobniku?
Bio. Preselio na Vežicu prije dvije godine. Zapravo, nije ni Vežica, nego ulica Drage Gervaisa između Vežice/Pećina/Piramide/Krimeje tako da ni sam ne znam gdje sam x)
Neutral grounds :O
AHAHAHAHAHAHAHAHA ne.= Citat =:
Drage Gervaisa je u svakom slučaju tiša od Zvonimirove pokraj koje sad još i grade trgovački centar. Plus, ljeti od vrućine moram imati prozor otvoren cijelu noć i slušat zvukove odozdo. Ali da, može se i u gradu naći tiho mjesto, ali kod mene to nije slučaj.
= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
= Citat =:
I dalje je selo.
Živina. Patke. Guske. Koze. Ovce. Svinje. Krave. Kokoši. Bube.
Blato. Rad u vrtu. Rad u polju.
Seoski mentalitet.
A bo, meni je gušt prošetat se kroz Grobničko polje i odmorit oči na zelenilu. Ali dobro, nije ni grad toliko loš pošto barem imam pogled na more.
Ovo. Dobro, nama su se otrovale sve koze pa je manje živine, ali opet.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jedina ok stvar je šuma. Šuma u srcu. <3
True dat.
To predgrađe= Citat =:
Pa je, više je predgrađe nego selo.
Znači ako naguramo šumu u grad dobijemo dobar životni prostor?= Citat =:
Izvorno postao Chupacabra
Manhattan?
Može.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Glupi t-mobile!! Neam mreže cijeli dan!
Imate i vi tih problema??
Wat?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Kaj svako dvorište ima sve ovo navedeno?
Blato? Rad u vrtu? Rad u polju?
Sve ovo je veoma opcionalno. Malo prođi kroz nekoliko sela i veća je vjerojatnost da budeš naišao na super uređena dvorišta bez imalo blata, bez ijedne životinje izuzev mačke ili đukela.
Vidim da imaš neku predodžbu da je selo jako prljavo. Nemaš pojima kolko si u krivu. Meni se primjerice grad puno puta zgadi kad vidim smeće po pločniku, bačene sendviče itd... Da ne spominjem razne mirise koji se šire is svih mogućih 'restorana' pa se pomiješaju i daju onaj osebujan miris.
I onak, nije da ako neko ima kakvu živinu, da ta živina spava po kući. Pa nismo u 19. stoljeću.
Grad < selo
A kaj se tiče seoskog mentaliteta, jednako razmišljaju ljudi na selu o gradskom mentalitetu. Tak da ono...
Ja živim na selu na otoku punom sela jebote. -.-'
Iako, da, yeah, sve je opcinalno i postoji puno varijacija. Jedno selo je full bljuzgavo i svi rade na polju po cijele dane, al nema živine jer se nitko time ne bavi. Drugo selo je relativno pristojno na prvu, ali na svaku kuću s ljudima ima 3 kućice sa živinama koje se stalno glasaju i seru po cestama kad ih se vodi na ispašu. Treće je izbalansiano između svega. Četvrto se pak pravi najfensi i grad vonabi, ali su ljudi takva neodgojena zatucana nasilna seljačka đubrad da to nije normalno. -.-'
I ne govorim samo za Korčulu, jer bio sam svugdje po rvackoj i imam iskustva sa selima koliko oš.
Selo je zakon za otići preko praznika i uživati u miru i tišini.