Ak ti je to preteško pogledaj si Tytaniu za početak, ima puuuno manje epizoda i novije je proizvodnje. Ja sam uživao gledajući je.
Printable View
Ak ti je to preteško pogledaj si Tytaniu za početak, ima puuuno manje epizoda i novije je proizvodnje. Ja sam uživao gledajući je.
Problem sa Tytaniom je to da je ona baš ono što Kostolomac izgleda ne voli - čisto dosadno politički anime koji se trudi biti dublji, ali nema dovoljno epizoda i presporo se otkriva radnja. Naravno, kad se usporedi sa LoGH, kao samostalni uradak je OK talky anime. :)
Ah, to ovisi tko šta voli hehe. Ja sam fakat uživao u Taytaniji i uvijek sam bio za Jouslaina Tytaniu :)
Sporo tipa Erin, ili još sporije? :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ako sam istrpio svo brbljanje u Death Noteu onda ću valjda moći i u LotGH i Tytaniji :P
Ali ipak su mi favoriti animei kao Samurai Champloo i Berserk :)
Trebalo mi malo smijeha pa ponovo reprizirao onaj preview Koizumi-a... tek sad primjetio da je lik sa scene Bush :pray:
http://i50.tinypic.com/zmi0xv.jpg
Nabavio i Legend of the Galactic Heros - Golden Wings sa kojim ću počet serijal (on je kronološki prvi po redu ako se ne varam).
;D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Double post nyaa~!
... Samo mali heads up, najavljen je novi Code Geass.
Nemoj zezat, prekul. Geass mi je jedan od boljih animea koje sam imao prilike gledat.
Odgledao sve do 30. epizode FMA, sad nemam više i moram čekati, postaje sve bolje, bila je i skoro pa obvezna za svaki anime epizoda koja sadrži isječke svih epizoda dosad izašlih, ono kao sjećanje neko Hohenheimovo samo više zbunjujuće nego inače
Da, ta je epizoda bila kul jer nije davala dojam random ubačene epizode sa prijašnjim događajima, naročito jer je Hohenheim preispitavao sebe.
FMA:Brotherhood
Može.
Intro?
<3
Napokon pogledao Sword of the stranger.
Odlican film. :)
Stigla nova epka Shippuudena! Go go watch! :D
Oh, super, tnx kaj si javio.
Izašla je prva epizoda Dance in the Vampire Bund!
It better be good.
EDIT: Također je izašla prva epka onog Baka to Test to whateverSanimeja. Rado bih čuo kakve komentare na istu da odlučim hoću li gledati. :3
Nije loše, zajebancija. Pogledaj.
Pogledao 32. epizodu FMA, Grumman legenda, koje maskiranje :pray:
To čudo je zapravo dosta dobro. Sviđa mi se JRPG pristup borbi, ma koliko čitav koncept animea bio apsurdan. :)= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Pogleedao ssam pola druge sezone i jednu OVAa,nije lose
Yep, evo baš se skida pa ćemo vidjet. Odoh za to vrijeme pogledat shippuuden.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Jeeejjjj... novi Naruto, negdje na netu sam procito da ga nece bit 2 tjedna.. sad sam bas nekak happy xD
Odo odgledat :D
Ma ovaj tjedan nema WSJ-a, opet :( Na mange ćemo čekat do idućeg tjedna.
@Aral, np :)
Pogledao tu novu epku, pokidao sam se na repera na kraju. Ali Naruto mi je stvarno sve iritantniji i iritantniji.
Sasuke je strašno napredovao za te 3 godine ili koliko već, a Naruto možda može par Kage bunshina više napravit nego prije. Kreten.
I onda kad se napokon budu potukli (a vjerojatno hoće, kad-tad), vjerojatno će bit podjednaki -.-
Ma Maruto zna još gro pizdarija i još će toga dost naučit, nekak imam osječaj ako i dođe do zadnjeg fajta da Naruto neće koristit nine tails chakru, nego se šorat samo ovako. A Naruto još i ima prebolestan Sage mode. Mah, kako god da bilo šore će bit bolesne ^^
Pa zašto onda smrdljiva kmica stalno koristi samo 2 napada? Jer je kreten!
Rađe da su njega ubili, a Jiraiyu ostavili živog :(
Hej, ipak govorimo o animeu 8) Nije da ih Luffy više koristi xD Mislim koristi al ono, kužiš kaj mislim reć. A kad smo kod Jiraiye...i meni ga je žao, omiljeni lik u cijelom serijalu :cry:
Pogledah prvu epizodu Sora no Woto. Kažite šta želite, ali meni je ovo bolje od K-Ona 8)
Vidjet ćemo kako će se dalje nastavit...
Izašla prva epizoda Omamori Himari.
Izgleda da je i ova sezona dobila svoj neko anime... :P
Uglavnom, zvuči funneh. Dosad sam imao dobra iskustva sa ''magična cura se stvori pred likom'' animejima, tako da ću definitivno čekirati. :P
Odoh sada gledati Vampire Bund...
Double post nyaa~!
Pogledao. Wat. :pray:
Umro sam na epizodu. SHAFT, you crazy bastards... Definitivno nisam očekivao ovakvo nešto. TV show, what the hell. :pray:
Siguran sam da je tu bilo i par referenci na ovo ili ono, but I can't pin them down...
Mina je badass na kraju, ali glavna priča i dalje zvuči retajno.
Ne kontam bonus chibi epizodu nakon creditsa, ali rofl.
Gledam FMA:B,lajkujem ga sve više.
Počinjem voliti seljačine koje tuku sve koji su drukčiji od njih.
Predo, pogledat Omamori Himaru. Ostali, zaobići u širokom luku.
Nije je li to... Onak, nešto pozitivno? :I
Enivej, izašla je i prva epizoda Ookamikakushi. Do want!
... Odoh prvo čekirati Chu-Bra.
Dobule post nyaa~!
Pogledao. Kawaii desu ne, moe moe kyun i tako to. Pantsu overload.
Ali inače je bolje nego li što sam očekivao, likice su stvarno cute, a i sviđa mi se humor. Pola epizode sam se cerekao. ^^
Gleda se!
... Also, talking boobs, wut? :)
Next up, So・Ra・No・Wo・To.
Goddam edit time limit. :@
Enivej, pogledao i So・Ra・No・Wo・To.
Dakle, ovo bi trebao biti all the moe iz K-On!, ali uz actual radnju? Megamože.
Što se tiče downsidesa, erm, onak, malo mi je out of place vidjeti 15ogodišnje curice u WW2 vojsci... Ali eto, sve za moe!
Također...
I nikako se ne mogu odlučiti je li to što cure izgledaju kao ripoff onih iz K-On! negativna ili pozitivna stvar. Ajd, recimo da je pozitivna... :P= Citat =:
And why are there a Japanese festival, German uniforms and French songs mixed in, when it looks like Spain to me.
Kakogod, mnogo lajkam i svakako gledam.
Ne bi li imalo više smisla da pogledaš SVE animeje za taj dan pa onda napraviš jedan mega post? :eyebrows:
Da, vjerojatno bi bilo preglednije :P
Izašla je i prva epizoda Duradare... koja navala novih anima odjednom.
Vidim da ljudi na MAL-u komentiraju kako je Ookami prilično sličan Higurashi-u. Pretpostavljam da je to dobra stvar. ^^
Još samo 3 dana do novog WSJ-a!!!!
:pray: :pray:
Kako je dobar ovaj Michiko to Hatchin, svaka čast autoru. To je pravi anime.
Danas citao u jednom gamerskom casopisu da ima anime serija od 24 epizode(valjda toliko)koji prati svijet Persone(mislim narocito ove sad nastavke za PS2).
Jel mi moze neko reci jel ima vise serijala i kako se zove?