Daj klokni tog ljepotana. :*= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Printable View
Daj klokni tog ljepotana. :*= Citat =:
Izvorno postao Über Tsar
Pitanje...
Jučer završio onu kul misiju pljačkanja banke.
Sad me zanima, ima još puno do kraja igre? :)
Reko bih onako odokativno nekih 30-ak misija... Nekih 6-7 sati čiste igre.
Ak je riječ o expanzijama onda svaka ima po 25 misija.
Pljackanje banke je u GTA IV, a fora je u tome sto se u banci pojavljuje Luis Lopez tj, tip s kojim igras ekspanziju, tj. tako ekspanzija i počinje.
Točnije , ekspanzija sa motoristima ima 23 misije.Znam jer sam je upravo završio.Nije to na razini misija sa Nikom ali je i dalje odlično .
GTA IV 10/10
Epizoda 1. 8/10
Koliko otprilike traje? Imam osjećaj da nema ni 10h gameplaya u ovim epizodama.
5 sati čistog igranja što se glavne misije tiče u prvoj epizodi.Mislim da toliko traje i druga epizoda ( nisam obavljao sporedne misije tip; kvartovski ratovi , utrke i sl.)...tj. 10 sati sve skupa ( barem se nadam ).
Imao sam problema sa trzakanjem u ekspanziji, navodno je problem u prikazu vode (kod nekih konfiguracija i budu ispravili), i fora je u tome sto je privremeno rijesenje da se upali Clip Capture što usporava cijelu igru za par FPS-ova, ali izbacuje nelagodno trzakanje. Tako da mi ironično ''bolje optimizirane'' epizode sad vrte sporije od četvorke s najnovijim patchem...
Sad sam morao birat koga da ubijem
. Kak sam se mucio s onom misijom gdje moram s helikopterom srusit jedan helikopter, ja im raznesem helic, ali onda se uvijek zapalim kad slijecem.
Moram reć da su epizode super. Prvu još nisam probo al je druga prejebena.
Znači igram epizodu pedera Tonija.
Baš mi je fora tenkić i onaj novi helić, a i nova oružja su prejebena !!!
Prešao GTA IV. Igra je fenomenalna :pray: :pray: :pray: . Prebacio se na epizode i s patchem radi mi na prosječnih 10-15 fps-a. (Dok GTA IV leti na 20-30fps-a) Da ne govorim kad ima puno pucanja ili eksplozija. Postavke su mi iste kao i na GTA IV, ka i commandline. Toliko o optimizaciji. Cini mi se da cu opet morat cekat 4 patcha da bude igrivo. :(
Ja sam pri kraju sa drugom epizodom ( ona sa crncom ) .Bolja je od motorista i to dosta.Sex pršti na sve strane...čak sam morao i plesati da zbarim komada :D . Vrlo zadovoljan :thumbs2: .
Špilam malo The Lost and Damned. Sviđa mi se epizoda zasad.
Btw. Princess Robot Bubblegum! I <3 Rockstar :pray:
Jel treba imati Service pack 3 za igranje ekspanzija? Nikako ga ne mogu instalirati. GTA IV ne mogu ni pokrenuti bez toga. :yuck:
Ubijaju me one helikopterske misije u drugoj kampanji...vožnja helikopterom je užasno izvedena :thumbs1: .Dođe mi da izbrišem igru samo zbog toga .
Same. To čudo je nemoguće vozit , a još s njim moraš uništavavt gumene čamce jednostavno nemoguće uvjek završim u vodi.
Ma sa gamepadom je još i nekako ide ali je i dalje spetljano do bola....bila misija gdje moraš uništiti tri helikoptera koji te napadaju .Nekako ih uništim i onda krivo sletim na kraju misije i uništim helikopter i sad bi to sve trebao ponoviti :( . Danas probam , ako ne prođe iz dva pokušaja sve leti sa kompa :D . Šteta , jer ova epizoda je i zanimljivija i bolja nego sa moto bandom :( .
nego jel ovo samo meni neigrivo, evo cin je malo akcije na ekranu spusti se na 5 fps-a :(((, bas citam malo po netu, neki govore da im bolje radi od gta iv, neki da lošije... cini mi se da je meni drugi slucaj, hh jel možda ima neka opcija da je skroz iskljucim koja ce mi poboljšat perfomanse ili nesto (iako bas i ne vjerujem ionako mi je vec sve na low-med. i da night shadows su mi off)= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Meni radi prilično dobro.Imam stalno oko 35 fpsa...rijetko padne ispod 30 .I to sve na hgh uključujući i texture .Oni slajderi su mi na 40 .
Koja ti bolje radi GTA IV ili ekspanzije? Ako je GTA IV da uopšte ne nabavljam ekspanzije jer mi je igra išla na 20 i manje frejmova (i to sa patchevima), jedva je završio. :(= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Više manje isti vrag .Idu podjednako dobro .Isti engine , isti grad , isti detalji ....Epizode idu možda nešto glađe tj. rijetka su usporavanja .Jedino što su na epizodama sredili sjene pa izgledaju odlično za razliku od gta IV prije zadnjeg patcha sa kojim ga nisam ni igrao.
Kao sto vece rekoh probaj ukljuciti clip capture, tj. stavit ga na on... Nesto su sprckali oko toga. MEni je bez CC-a igra generalno vrtila bolje ali sa ogromnim usporavanjima, kad sam ga ukljucio smanjilo se za par FPS-a, ali ih je zadržavalo konstantnima...= Citat =:
Izvorno postao Izgubljeni
Odigrao i drugu epizodu.Helikopteri me mučili dok ih nisam skužio...sve u svemu odlično :thumbs2: .
Ma helihopteri su katastrofa izvedeni, kad "ubrzaš" malo, sve mi nekako šteka, ko da lagga samo helić :S
Pošto sam tek nedavno započeo igrati GTA IV, zanima me dali imaju kojekakvi twikovi da se povećaju performanse i tak to.
Iskreno,
neda mi se guglati po forumima i čitati sline komentare,
pa ako netko zna išta neka slobodno posta : )
Evo preso sam sad igru, i stvarno je epic, dao bi ocjenu 10/10, ali dajem 8/10 samo zbog optimizacie nikakve, i AI ponekada uzasnog. Igra mi je usla u top 5 igara, toliko sam se sazivio sa likovima da je to nevjerojatno. Prije nabavke Eflc morat cu jos jednom prec gta4.
Zadnji patch + commandline koji imaš na zadnje dvije stranice. Performanse skoče jedno 300% u odnosu na 1.0.0.0. verziju.= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Slažem se u potpunosti, tj. kad malo bolje pogledam jedino mi se još GTA IV da igrat. Ostalo je sve prejadno i običan copy/paste s boljom (zahtjevnijom) grafikom uz već dobro poznate i nimalo zanimljive priče. GTA IV rula!= Citat =:
Izvorno postao Praetorian
Ima li neš u opcijama što bi mi preporučili da podignem, tj. smanjili.
Idem baš probati ono s commandom ^^