ti prezires blek sabbath:((
Printable View
ti prezires blek sabbath:((
e ovako, naletio sam na Ayreon album 01011001, i mogu reci da mi je album vgg i imam u planu nabavit diskografiju.
zanima me dali tko voli Ayreon, i preporuke ?^^
Hvala.
+1= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ako ja napišem kaj mislim o Sabbathima, Judasima i sličnima, pokupio bih ban ili "Mallcore kid" rank prije nego kažeš "nu metal".
i onda se takvi ljudi poput tebe zovu metalcima, i onda nas proglasavaju maloumnim debilima, koji slusaju muziku u kojoj se dere, i drka po gitari :čirs:
Ja ne mislim da su Sabbathi i Judasi loši, nego precjenjeni. Ja cijenim njihov doprinos metalu i sve to, ali to ne znači da ih slušam. Od metala slušam death, power, viking, folk, melodeath, black, wind, pirate, thrash, alternative i doom. Nu metal ne podnosim (Element Eighty je izuzetak).
:o , folk saka, viking saka, pirate saka, doom saka malo manje, death nisam preveliki fan, thrash je vgg, dok je power gej, black je onako gg, wind metal je uber glup,melodeath je manje vise gg.I zamolio bih te, da bendove koji sviraju gore navedene zanrove ne spominjes u istoj recenici sa sabatima,judasima i ostalim.
Ne saka.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ne saka.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ye shall walk the plank for this insult, ye scurvy dog!= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Od dooma slušam uglavnom funeral doom. Ne, nisam emo.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Aha. Da. Naravno. Sabaton, Turisas, Blind Guardian i slični su totalno gej.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Gdje je Masakrist kad ga čovjek najviše treba?= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
inace wind vuce na simfonik, to sto svako oce zanrirat sam sebe, to je druga stvar.
Ma mogu sve poslušati,al me stvarno živciraju te folk i power pizdarije...nema do blacka ili thrasha.
Ja isto mogu sve poslušat,al me fakat živciraju te blek i death pizdraije...nema do heavya i thrasha!
(dobro,za thrash se slazem s tobom:(( )
nemoj keno. :(= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Jebate, u jednom postu si izmislio 2 nova zanra u metalu, stvarno svaka cast :pray:= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Jbalo vas to izdrkavanje sa žanrovima. Slušajte ono kaj vam se sviđa bez obzira na žanrove, a ne tako se zatvorit i čim čuješ da je nešto *umetni neko čudo* metal, odma ko muha bez glave vrišitat "TO JE SMEĆE" bez da si čuo išta.
To je točno,ali kod folk metala jednostavno dobijem dojam da sam okružen seljacima i da sam u nekom selu :D :)
inace, svaki bend koji pjeva o obicajima svog naroda spada pod folk.= Citat =:
Izvorno postao MILF hunter
a na ovo sa selom i seljacima necu komentirat jer vidi se da nisi slusao Finntroll.
a cak i da dobijes takav dojam, sta je lose u seljacima i selu ?
SMa pirate i wind metal su zajebancija, pirate metal (Alestorm) je kombinacija power i folk metala, a wind metal (We Come One) je symphonic metal.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Ja sam mislil da pod wind mislis na Lord Winda :o= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Wind instruments = puhački instrumenti.
Wind metal = metal s puhačkim instrumentima.
We Come One = Masakristov bend koji radi prerade raznih pjesama s trubom (ili nekim drugim instrumentom) umjesto vokala.
da, ali ipak,cemu novi naziv, za nesto sto vec odavno postoji a zove se simfonik metal.
= Citat =:
Izvorno postao Mafioso
Hm atm totalno netocno,nit je moj bend(sviram u njemu da nema zabune),nit vise radimo obrade,te snimke su 3 god stare,iduci mjesec krecemo u studio snimat nase stvari,a ovo za wind metal smo se mi tako okarakterizirali jer su pisali po novinama blowing metal,sto stvarno nema smisla i jadno zvuci,a pojam wind instruments ameri koriste za puhacke.e sad da smo blizu symhonicu po sastavu-jesmo, po soundu-ne bas:)
BIG EDIT: nemate pojma kolko mi je bilo drago kad sam vidio da se netko nas sjetio:)fala vam:)
OMFG... a ja samo nedužno pitah ljude kaj misle o Eluveitie, a kaj se iz toga izrodilo? Mislim stvarno...
nego massa, da se razumijemo i ja vas volim, mislim da ce bit nesto veliko od vas,samo hocu vasih stvari da cujem i to odma sada odma
Jos nisi?
Slušao sam Fintroll i nije da su mi ostali u pamćenju. Problem?= Citat =:
Izvorno postao Norther
ne slusam hardcore punk.
Mozes me addat na msn masakr1st@hotmail.comSpa ti sendam stari demo od 6 stvari (5obrada i jedna nasa) ak ti se to slusa:)= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
EDIT: skontah sad kljucnu rijec - vasih - kazem bit ce samo strpljenja:)na koncertima naveliko ih sviramo:)
A sada malo NWOBHM-a. i give you - Angel witch. pjevač je pre smiješan, ali intro mi je fora...
OalLJcApsg4
Ljudi...dojmovi o Stratovariusu?
Meni su onak cool ^^
Kaj se nisu oni raspali sad nedavno?
Legendarni bend:)
moze mi tko recu u koju skupinu spada Turmion Katilot,na wikiju je pisalo industrial metal,ali sada wiki je cudan oko tih stvari,meni zvuci malo kao tehno,ali ipak nije