http://www.epicbattleaxe.com/main/2009/ ... orted.html
Opa, "opet" se potkrala greskica developerima...nadajmo se da ce brzo ispraviti!
Printable View
http://www.epicbattleaxe.com/main/2009/ ... orted.html
Opa, "opet" se potkrala greskica developerima...nadajmo se da ce brzo ispraviti!
:rotfl: kako im je to opet uspjelo= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ogromna igra mora imati bugove.
BTW, kveščn, jesam li jedini koji smatra muhe u Wastelandsu jezivima kada navale po mraku? Dobio sam želju da razvalim FatManom po jednoj kad me zaskočila. I Robobrain se ne raspada dovoljno lijepo. Protectron se razleti u komade dok Robobrainu samo otpadne ruka bez obzira čime ga pogodio. :(
Roboti nisu tako fora kada se uniste ko ljudi, upucam Raidera u glavu i njemu se cijelo tijelo raspadne na komadiće i sve frca :)= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Still, kad pogodim Protectrona, zbog onog perka mu vidim dijelove kako lete posvuda. Kod Robobraina bez obzira čime ga pogodim, čak sam probao i FatManom, uvijek mu otpadne samo jedna ruka. A čak je prilikom eksplozije odletio u zid. :(
Sire se glasine o novom DLCu zvanom Point Look.Bethesda ga jos nije potvrdila.Inace po mom misljenju nek se oni okane tih DLCova i nek nam naprave jednu pravu veliku expanziju!
Pa meni su bas dobri ovih 3 DLC-ova sta sta su izasla, Broken Steel jos nisam probao(dok napajanje ne nabavim) te bih volio da ih jos par izade. Ali i prava ekpanzija nebi skodila :) .
Ako ko igra Broken Steel neka mi rece je radi ovaj perk: PuppiesSako je Dogmeat umro davno...
Očem vidjeti New York City. :D Bez proklete podzemne. Nemam namjeru ponovno ići ispod zemlju. Tamo žive prokleti ghoulovi, trolovi i ostale pizde koje te zaskoče u mraku. Doduše, više sam se prepao onog kretena sa GMO mravima kad je otvorio prokleta vrata. Smrad. Ubio sam ga nakon što mi je odbio platiti nakon što sam mrknuo kraljicu. Ubio bih ga svejedno. :D
neam ja nis protiv DLCova al se bojim da na kraju nebu bilo expanzije radi toga.
Inace gledao sam malo perkove iz BSa i neki djeluju odlicno a neki totalno bezveze s obzirom na levele npr level 24 perk je da ti se karma spusti na very low kakva je to glupost?
Iskreno, F3 ni ne treba ekspanziju toliko hitno kao što je trebao, npr. Oblivion, prvenstveno jer je Bethesda naučila lekciju (više-manje) i Falloutovi DLC materijali su jako dobri. Kad bi sve do sada izašle spojio u jedan mislim da bi otprilike odgovaralo jednoj solidnoj ekspanziji.
Dogmeat gine zbog tupavog AI-a... nema tu ništa emocionalno. :(
Da. Pas je super recimo za "dungeone" gdje je broj neprijatelja po sobi malen. Ali kad dođeš u grad gdje te supermutanti gađaju mininuke-ovima, a on trči okolo ko idiot, mo'š se frigat...
Posto sam imao lagani format instalirao sam ponovno F3, ubacio Operation Anchornage, The Pitt i Broken Stell, game on :pray: Pa adje da jos jednom uronimo u taj predivan a opet okrutan svijet!
Patch 1.5 koji je protreban za Broken Steel pokazao se kao vrlo loš za većinu modova. Pojavljuju se svakakvi problemi,jedan od kojih je to kaj igra puca pri promjenama lokacije,autosave ju zamrzne. Ili bilokakav save,što se toga tiče.
Izbačen je update 1.5 za G.E.C.K,ali on ne pomaže previše budući da Bethesda ne pruža podršku za modove. Community radi na tome,ali zasad nema univerzalnog rješenja koje definitivno sve popravi.
Osobno sam trebao pogasiti većinu modova da bih osposobio igru,zasad radi samo s modom za essential tradere i neke izmjene u statistikama nekih itema.
prozujao sam kroz broken steel sinoć. meh, sve kraće i kraće. izgleda da nisam fan ovakvih dlc-ova, nego malo mir pa neka konkretna ekspanzija. kad su bethesda i ekipa počeli glumit moddersku zajednicu? i naplaćivati ono što masa entuzijasta iovako radi besplatno?
ali dobro, tesla cannon ftw.
Ako ima 4-5h igranja kak govore onda je i vise nego dovoljno, vecina expanzija nema niti toliko. Ovi dlc-ovi su ok stvar, drze nas dok nece doc neka expazija, a kada se i to dogodi onda ce ta ista expanzija morat bit fakat ono...fanovi su gadna stvar. Ja sam osobno zadovoljan, iako sam poceo od pocetka igrat drago mi je da je povecan level cap do 30lvl-a i da se moze nastavit igrat nakon ukljucenja purifirera ^^
ma je nije to tak loša stvar, priznajem, to na žgance po malo. plus, ako to radite legalno, manji je udarac za džep.
4-5 satu uvrh glave. broken steel ćete završiti za 2-3h najviše, barem oni s finaliziranim likovima. the pitt izgleda ipak stoji iznad, barem što se sadržaja tiče.
lvl cap na tek trećem dlc-u je malo upitna odluka. poglavito zato jer se ne može ostvariti ni sa sva tri odigrana dodatka, a kamoli zadnjem. no dobro nije stvar u dostizanju limita u rpg-ima inače, nego u sadržaju i nagradama. a većina nas imalo je capane likove još prije anchorage-a. plus ako ste već riješili sve (bolno malobrojne, u odnosu na dvojku) questove u originalu, broken steel i ostatak je stvarno kapaljka.
The Pitt nema više sadržaja nego tako možda izgleda zbog oduzimanja opreme i ponovnog opremanja lika,uvjetno rečeno.
BS je veći,ali se to ne vidi jer dodaje sadržaje u postojeću mapu Capital Wastelanda uz 4 veće nove lokacije i par manjih. Pitt ih je imao otprilike kao dvije BS-a.
Meni je sasvim ok,pričom iza Pitta,ali ukupno ispred.
Jedva čekam probat bombardirat Citadel i začinit vodu FEV-om,da vidim kaj ce posljedice toga bit. Ali prvo proučit kaj su sve stavili u svijet,negdje sam pročitao da ima nekaj novo u Fort Bannisteru.S<- SPOILER
Sto se tice lvl capa, sumnjam da se moze postic lvl 10 lvl samo u broken steelu, ali zato imas ostali fallout gdje nisi mozda neke questove napravi, ja sad kad igram od pocetka dobro cu gledat kak i di, jer mislim da ako ce sve bit ok, 20lvl cu bit a jos necu doc ni do "originalnog" kraja igre. Ma u biti necu se ni zamarat s time, bitno da se igra i uziva u igri :D
Uf, bas presao The Pitt, koji ludi quest...idemo dalje :D
Meni je jos ostao Broken Steel za prijeci, ali nazalost sada nemam vremena, trebat ce pricekat.
ljudi pomozite.Ponovo sada prelazim igru i dosao sam do dijela kad sa Dr li trebam pobijeci iz pjurifajera.ALi problem je u time kaj ta glupaca samo tamo dolje stoji i nista ne radi.I sad je nemrem nastavit
Mozda bug, probaj loadat save i ponovo.
hm. da li netko, kojim slucajem, zna svrhu dugog drzanja brojeva od 1 do 9 ako se ne varam?
mislim malo duze drzim tipku "1" i pojave mi se kvadratici nekakvi u desnom kutu dole i nudi mi izbor brojeva. pokusavao sam traziti na wikiu ali bez uspjeha.
hvala unaprijed
da nije to hokeys ili nesto kao i u oblivionu??
ne igram fallout pa zato
enivej kad udjes iunventory mozes namjestit da ti neka stvar iz inventoria bude equipmentana kad upres npr 1
Fallout 3 pokazao se kao zlatna koka za Bethesdu koja je danas najavila dva nova DLC paketa, Game of the Year ediciju te dolazak postojeća tri DLC sadržaja na Playstation 3 platformu. Dakle, baš kao što se i predviđalo, prva ekspanzija zvat će se Point Lookout te će donijeti novo močvarno područje zajedno s novim likovima, oružjima i questovima, a izaći će krajem lipnja. Nakon nje uslijedit će Mothership Zeta u kojemu će se igrač sukobiti s izvanzemaljcima, mjesec dana poslije prvog DLC-a, dakle – u srpnju. Operation Anchorage, The Pitt i Broken Steel na PS3 konzolu doći će u lipnju, a GOTY inačica (originalna igra i svih pet DLC paketa) bit će dostupna u listopadu, po cijeni od 40 dolara za X360 / PS3, odnosno 30 dolara za PC.
c/p sa HCL-a
Vanzemaljci? Pored sveg sranja koje se dogodilo svijetu, dolaze i neprijateljski vanzemaljci na scenu? What's next? Nuklearni ra...oh wait...
I u samom falloutu 3 je bilo dokaza postojanja vanzemaljaca...ali necu govorit jer bi nekima moglo pokvarit zabavu.
Ak imas srece dok igras mozda dode do random ekauntera s tobom i elijenima....= Citat =:
Izvorno postao Hellboy
Popljugat će jednog FatMana u bulju i marš kući. To je moja zapizdina sa pustinjom i ruševinama. Ne trebam goste.
Jedna rijec...predivno. Ne cekaj, jos dvije...can't wait :pray: