league of legends stvarno super igra lvl4 dino032 dodaj me= Citat =:
Izvorno postao astralus
Printable View
league of legends stvarno super igra lvl4 dino032 dodaj me= Citat =:
Izvorno postao astralus
rly?
:pray: :pray:
BTW kupujem twitcha vidio sam da je dobar ali ima malo hpa
pa isplati li se barem 1 frozen mallet kupiti ?
a lol neki noob mi upo u post -.-
najzabavnije je dok blockas stun , eto :D
ma najzabavnije je kad je noob i uopce ne kupi iteme ( kao katarina iz mog teama jucer)
Zasto bi neko bio noob ako nekad nekupi prvi item ako moze rushat brzo stvar...Ako ima odgovarajuce rune itd. A mozda je jednostavno zaboravio.= Citat =:
Izvorno postao KICO123
Zadnja dva gamea 4 leavera na ranked! Pa ja cu popizdit :pray:
hmm to nije do njih nesto mi govori, meni je danas loading stao na 80% dok su ostali usli u igru, morao sam alt f4 i uci ponovo nekoliko puta da bi proradilo, i kada sam usao vidio sam da se igralo 4v3 zapravo xD
Jebeno ću se žaliti na jaxa. -.-
Pa nije normalno što su uradili od njega. Nisam pogledao description,al stavit ću ruku u vatru ako njegov leap ne radi true dmg. A još i range, pa preskoči pola lanea.
Leap radi magic damage, fora je što on vjerovatno upali i empower koji mu da još pun k magic damagea, i ako ima sheen još možeš reći pa pa većini hpa
tko tako ne radi ne koristi full potencijal jaxa :) ja sam njega igrao kratko dok je bio free i bio sa odusevljen njime. Lagan mi je i full ubojit.= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Leap se scala s AD 1.0, i 0.7 AP. Još kad upali Empower i ima eventualno Sheena, dogodi se ovo što kaže Jopax. A i range zbilja nije toliko velik.= Citat =:
Izvorno postao Wolfwrath
Range nije velik, ali ako je on u grmu a ti to ne znaš onda si vjerovatno jebao ježa, još ako uz sebe imaš par miniona koji mu dadnu dodge tek onda postaje veselo
Ma Jax je iznimno opasan, pogotovo u 1vs1 situacijama, ali sve se to da riješiti opreznom igrom, wardovima i gankanjem.
Danas igro protiv Jarvana i Moakaia do 6 lvla sam umro 4 puta kao Xin. Ww je previse genko. Nisam igrao oprezno tim zakurac. Poslje toga je ragequitao veigar koji je bio samnom pa je od 10-15minute krenilo 4v5
No pravo veselje je tek pocelo u mid gejmu kada sam usparao za Ghostblade Mercurys Randuins i Wriggles. Dovoljno je reci da sam ih pushao sam cijelo vrijeme dok se odvijao TF na midu. Outfarmo sam oboicu cim sam uzeo wrigles prvi item.
Jarvan i moakai su ubitacan combo. Nazivcirao sam se kao nikad u zivotu. Ovaj me baci uzrak ovaj se zakotrlja i nema te u picki. Trebali bi malkoc nerfat oboicu jer su skupa tandem strašan. Izgubili jesmo ali gejm je trajao 58minuta. Nismo se dali.
Nisam igrao ni jednog ni drugoga Jarvu i Drvce. Neznam jos kako da igram protiv njih a da nisam previse pasivan. Moze li netko preporuciti neki solidan build ili counter build protiv Jarve jer je jednostavno prejak u early game.
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao m0dkayZ
bog si :D
A baš mi je to upalo u oči :D
Kupio jarana XD ...strasno zabavan i ubojit heroj...ni jedan izgubljen za sada sa njim :D
prejak u 1v1 situaciji? heroj je bezopasan u 1v1 u uspredbi sa pravim 1v1 herojima (olaf, irelia, xin, jax, ww....)
na kraju krajeva jaran je solidan, nije op nit up imo.. treba jos igrat.
Sve sto moze proci zid moze proci i jarvanov ulti.
Od flasha, ezrealovog i katinog blinka, nidalee pouncea, corkievog i tristaninog jumpa...
Kad igras protiv maokaia ili bilo kojeg lika koji pusha sa spellovima jednostavno kontroliraj lane. Kad baci sapplinga makni se od njega ili ga odvuci na minione.
Spell ce ranit minione, njegovi minioni ce pushat sto znaci da ces sigurno farmat kod towera. Ugl uvijek pokusaj da oni imaju 2 miniona vise i ne dopustaj da minioni odu u tower range jer on na neki nacin reseta wave.
Inace kontroliranje creepova vrijedi za bilo koji lane, a ne samo protiv moakaia. Sa tim otvaras moguci gank jungleru te dopustas sebi farmanje. Ako si jaci radis sve jednako ali stojis ispred wave-a i denyas mu xp/gold harassanjem te uz sve to last hitas.
To su neke od osnovnih mehanike lane-a. Sto prije to naucis prije ces postati puno bolji igrac.
Inace probio sam 1500 u rankedu. Sada krecem na 1600 =).
kako owna kada jarvan baci ult na gangplanka, gangplank stisne "w" i ko gazda odseta preko zida iz njegovog ultija, a jarvan ostane unutra ko glupan :D
i nije nesto taj zid.. ionako te mogu tuci ovi okolo sa aoe stvarima, ma cak i ranged, ne znam dali i melee heroji imaju domet do tebe.. najbolje iskoristit to ako netko bjezi. -_-= Citat =:
Izvorno postao Norther
OMFG!!!!
kupio amumua i bez testa prvi puta score 11 0 6
i to još sam došao dok su svi bili lvl 5 nije normalan imam neki osječaj da če biti opet nerfan :cry: :cry:
EDIT: KAKAV JE OVO NOVI PATCH ??? :o :o :o
OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...
Nebih znao :D
Daj screenshotse amumua kicek ;)
Stavili su da se moze stavljat linkove i klikat na njih u chatu.
Thx,ok sero ;) sada sam bas jos jednu rasturio s njim pre brutalan odo jos jednu pa stavim :)
keep em comin' kico.
Malph <3
Jebeno premoćan lik. A još smo igrali 4v5, pa sam se nafarmao na midu bez poteškoća, pošto su ovi glupani pokušavali (bezuspješno) genkat moje :D
malphite je op heroj,mislim da ce ga uskoro oslabit jel...
sto se tice jaxa,neznam i meni je taj heroj tako iritantan,jer vec na lv1 radi pun qurac dmg,si njega bi trebali oslabiti,mozda te promjene docekamo u iducem patchu...u suprotnom kupujem jaxa =P
Dali ti shvacas sta pricas za Malphitea?= Citat =:
Izvorno postao Shaka