Skini i N.V dlc-ove.Kul su,pogotovo onaj koji donosi Vault armour.
Printable View
Skini i N.V dlc-ove.Kul su,pogotovo onaj koji donosi Vault armour.
Gledam sa sestrom ovog cupavka
http://www.thesharkguys.com/wp-conte...-the-phone.jpg
I to je za djecu? Pa naravno da su danas djeca sve luđa i luđa kada od malih nogu gledaju nakaradna čudovišta, teletabisi s antenama na glavi, televizorima u stomaku, hvataju signale, kuki monsteri sve, mačka lovi miša, ispeče ga, pojede ga, pajo patak demonstrira rezanje glave zecu, lovac ih uvijek upuca s dinamitom raznese sve, tamo umru i budu anđeli, itd., pa šta će moje djete gledati i u kakvog će čovjeka odrasti?
Kasnim na ispitivanje iz prve pomoći za vozačku.
Ali nema veze, ionako bi sat vremena red čekao.
@C:Pa u gde je tu problem.
http://images.memegenerator.net/dola...mageSize=Small
Alf <3= Citat =:
Izvorno postao Kid A
C, ja sam gledala Freakazoida pa mi ništa nije haha
Ja završavam seminar i odoh do centra, osjećam se super
doso doma listam GWR knjigu i cekam da se instalira Black and White 2
U tome što je jučer klinka od 16 godina pregazila klinca koji ima nekih 12 godina. Pa je sletila s ceste.= Citat =:
Izvorno postao Forengner
Sigurno je gledala onaj crtani s utrkama koji se zove Brzi, gdje lik s autom može da poleti i da mu produva dizne vozeći naopako.
@Spartanac, odmah uzmi covjeka i zafrljaci ga preko oceana. To je najimba.
Daj molim te :(
Jebote zbog takvih mišljenja ćemo dobivati sve više i više apsolutno nezanimljivih crtića gdje ćemo gledati likove kako neznam, peču kolače i svi se slažu i hepi su. LOŠE.
Looney Tunes su jebeno genijalni i zanimljivi svim uzrastima, nemoš mi po njima pljuvati. Neznam, idi drži seminare o Pokemonima kao smrtnoj opasnosti za djecu. Nitko normalan ne bi dobio ideju za ubojstvo gledajući Tom & Jerry, taj mora biti psihički nestabilan na milijun načina.
Pa, zapravo, razmisli kolko su epileptičnih napadaja Pokemoni uzrokovali. Samo je jedna epizoda uzrokovala preko 9000 (12 000) napadaja u Japanu.
Da, SAMO ta jedna epizoda, koja jest bila epic fail, no povučena je odmah.
Za djecu treba biti nešto maleno i slatko, a ne sakato, krakato i nakaradno.
Maloprije sam došao iz Dubrovnika i skinuli su mi gips. ALI noga je natečena ko kurac i svih boja je pa moram mirovat još barem tjedan dana i držat led i sranja :(
Naravno, osjećam se loše.
Odoh ja ucit, laku noc :(
Žderem krumpire....trebam jos krumpira
Pokušavam iskamčit neke novce... osjećam se svakako..
Gledam Stargate SG-1 i prežderavam se pizzom.
ja sam odrasto na pokemonima, digimonima i yugiohu i slicnim pizdarijama.= Citat =:
Izvorno postao C
ne ubijam ljude, FYI.
Al' si zato retardiran, like me, koji sam na istim pizdarijama odrastao.= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
true true= Citat =:
Izvorno postao C
= Citat =:
Izvorno postao C
Evo ga
DMT proradio
uiuiuiuiuiiuiiui
Došao iz škole mrtav od trčanja 6 minuta, i sad neš petljam po avataru i sigu, iako nisam siguran bi li ih mijenjao.
Te rezmišljam bi li bilo retajno opet napravit fegbuk.
U 17 sati moram u autoškolu.
I tak.
Uzbudljiv dan, nema sta :D
Fino je tebi
Vratio se sa predavanja..mrtav sam..idem odspavati 4 sata da mogu cijelu noc fiziku radit
Sleep is for the weak
Ja sam mladji pa mi treba :D sori jos se treniram :D
Sad stigao iz ZG, ono 4 i po sata voznje u oba smjera samo da bi potpisao nesto i u sta mi prodje radni dan.
Nego, bogovi su mi ovi zagrebacki taksisti.
Kao sad strajkaju kako ovaj rijecki cammeo ide gore, sad se bune, jer oni ne mogu pratiti cijene. Zar se moze zbog toga prosvjedovati? :rotfl:
Ne kuzim, jel oni ne smiju smanjivat cijene ili sta? :D
Ono, strajk taksista ko da ce to neko primjetit'
Bune se jer nemaju prometa. Bandić im je nešto obećao, ali ništa od toga, ne može nitko dovesti u Zagreb ljude koji bi se vozili taxijem i plaćali ga.
Ovaj rijecki cameo sto ga ima po cijeloj HR je super stvar, povoljan...skoro pa dzabe rekao bih.
I sta sad, oni se bune zbog njih sto maju prometa vise a nece oni samo da spuste cijene
Svasta