http://img812.imageshack.us/img812/2203/68266322.jpg
Printable View
Jedini dobri medvjedi su plišani.
I Haribo <3= Citat =:
Izvorno postao Xero
Amerikanka Susanne Eman (32) iz Arizone radi na tome da postane najdeblja žena na
svijetu. Sada ima 330 kilograma, a cilj joj je dogurati do najmanje 730 kg, piše Daily Mail. Na dan pojede 20.000 kalorija. Samohrana nezaposlena majka dvoje
djece vjeruje kako je već prestigla bivšu najdeblju ženu Donnu Simpson
(43) iz New Jerseya koja ima 'samo' 317 kg. Susanne pomažu obožavatelji 'Super teških velikih lijepih žena'.
- Voljela bih vidjeti je li moguće doseći tonu. Stari rekord je 730 kg
pa moram doći barem do toga - rekla je Susanne. Nada se kako će do
cilja doći za manje od deset godina. Jednom mjesečno posjeti supermarket
sa sinovima Gabrielom (16) i Brendinom (12). U osam sati napune šest
kolica.
- Što sam veća, to se osjećam bolje i više seksi. Imam više
samopouzdanja - objašnjava Susanne koja vjeruje kako može ostati
zdrava. Počela je s bizarnom misijom nakon neuspješnih dijeta. Imala je
222 kilograma. Primijetila je kako privlači muškarce više
nego ranije. Iako se kreće uz pomoć električnog skutera, tvrdi kako svako
jutro jača mišiće. Redovno odlazi na liječničke kontrole. Iako ju je
liječnik upozorio da će je obaranje bizarnog rekorda ubiti, Susanne ne
želi odustati.
- Igra ruski rulet sa svojim životom. Svima je poznato koje su sve
komplikacije moguće s kilogramima. Nikada nikome ne bi preporučio tako
nešto - rekao je dr. Patrick Flite. Sussane tvrdi kako za sinove kuha zdravo i objašnjava im kako ljudi imaju različite ukuse i potrebe.- Želim razbiti stigmu da je loše biti debeo. Podsjećam i druge da je dobro biti ono što jesu. Želim poslati poruku ljudima da prihvate ono što jesu - objasnila je.
Susannin svakodnevni menu:
Doručak: Šest jaja pečenih na maslacu, pola kilograma slanine, četiri
krumpira, šest tosteva s putrom i milk shake. Do ručka još pojede tri
sendviča, kutiju keksa i vreću čipsa zalije s dvije litre gaziranog
pića.
Ručak: Tri burrita s govedinom, salata s dressingom, sir, pile i slanina.
Večera: 12 punjenih tacosa s vrhnjem, dvije litre gaziranog soka, a za
desert osam kugli sladoleda i manji protvan čokoladnih kolača.
http://i.imgur.com/1aCz7.jpg
http://i.imgur.com/Nr65W.jpg
i don't even...
http://news.discovery.com/human/brain-e ... -math.html
= Citat =:
It's barely enough to light a light bulb, but passing a very mild current of electricity through the brain can turn on a metaphorical light bulb in a person's brain.
Scientists from the University of Oxford have shown that they can improve a person's math abilities for up to six months. The research could help treat the nearly 20 percent of the population with moderate to severe dyscalculia (math disability), and could probably aid students in other subjects as well.
Interesantno. Ima onaj dokumentarac o Daniel Tammetu (mislim da sam cak i otvorio temu o njemu na forumu), uglavnom lik moze izracunati bilo sto u djelicu sekunde ali zanimljiva mu je percepcija matematickih operacija. Naime, brojeve uopce ne dozivljava kao mi nego kao niz elektricnih impulsa sa razlicitim formama. To je najblize sto je mogao objasniti jer pretpostavljam da njemu ima vise smisla nego nama :)
Armond (92) i Dorothy (90) Rudolph iz Novog Meksika bili su u braku 69 godina i nisu mogli podnijeti pomisao da ostanu jedno bez drugoga. Željeli su umrijeti zajedno i izbjeći demenciju, loše zdravlje i poniženja. Armond je zbog bolesti patio od stalnih bolova u kralješnici, a Dorothy je bila gotovo nepokretna. Odlučili su umrijeti kako žele te su jednostavno odlučili prestati uzimati hranu i vodu. Nakon tri dana, svoj su plan rekli zaposlenicima doma za starije osobe u kojem su živjeli. Ovi su odmah pozvali policiju i hitnu te su prijavili pokušaj samoubojstva. Armond i Dorothy, međutim, nisu htjeli odustati pa su ih izbacili iz doma. Djeca su im unajmila stan gdje su nastavili gladovati. Tjedan dana kasnije Armond je umro. Dorothy je otišla za njim dan poslije.- Nisu željeli prolaziti kroz propadanje niti izgubiti neovisnost - rekao je njihov sin Neil. Nakon što su izbačeni iz doma, Dorothy je za medije rekla kako im je život jadan.- Tijela su nam istrunula. Navedite koju god hoćete bolest, imala sam ju - rekla je Dorothy. Dodala je da je njen muž, kojeg je s 15 godina upoznala u crkvi i s njime provela ostatak života, imao stalne bolove. Sin Neil sada je pokrenuo kampanju kako bi stariji ljudi dobili veći izbor i slobodu odlučivanja o svom životu i smrti.Stručnjaci kažu da je gladovanje relativno bezbolan način za umrijeti. - Većina ljudi prestane osjećati glad već nakon nekoliko sati. Ponekad osjećaju euforiju zbog promjena u metabolizmu. Da, to je miran način za umrijeti - rekla je za Daily Mail liječnica Mohana Karlekar.
BIVŠI talijanski nogometni reprezentativac Christian Vieri hospitaliziran je i operiran nakon što ga je nepoznati muškarac, navodno njegov poznanik, ugrizao za nos na Ibizi. Zbog toga je 38-godišnji umirovljeni nogometaš morao na hitan kirurški zahvat. Muškarac ga je napao na plaži Formentera, a navodno se radi o Vierijevom bivšem poslovnom partneru. Sam Vieri događaj je okarakterizirao kao neobjašnjiv. Protiv napadača odmah je ponesena kaznena prijava koju će sud vrlo brzo procesuirati.
Kako je taj dečko igral u Fifi 2000...
Srbin u vlaku dva sata kao taoce držao troje Hrvata
:pray: :pray:
Vidio sam ga na trenutak, onda je skrenuo nekamo u grmlje. Mislio sam da ide okolo pa će na mene, ali nije se vraćao. Moj stari je za svaki slučaj isturirao traktor do blokade da ga poplaši.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Jel to onaj što je opisivao kako vidi broj 1 kao planine, broj 2 kao šumu i tako sve neke spike?= Citat =:
Izvorno postao Kid A
http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2 ... tml?pos=n1
Eto zašto uvijek izbjegavam tuče...
Koje budale... Kad ti se tako nešto dogodi imaš dvije opcije. Prva je da oprostiš "agresoru" i nastaviš sa životom, a druga je da zbog njega ti i/ili ćale idete na sud i eventualno u buksu. Žao mi je obojice.
nikada ne bježiš od tuče. zato što kada jednom kreneš bježati teško staneš= Citat =:
Izvorno postao Carp
Zašto bi htio stati, ako ih izbjegava?
Poljak kamionom pregazio ličkog medvjeda na Dalmatini
http://img856.imageshack.us/img856/9072/63913743.jpg
U prometnj nesreći koja se jutros oko 5 sati dogodila na autocesti A1 u smjeru Zagreba, neposredno prije ulaska u tunel Brezik smrtno je stradao - medvjed.
Kako je izvjestila PU ličko-senjska, medvjed je na autocestu istrčao nakon što je preskočio zaštitnu ogradu, te potom podletio pod teretno vozilo Mercedes poljskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnji Poljak.
Nakon što ga je udario prednjim dijelom kamiona, medo je na mjestu uginuo.
Policija je kao odgovornu pravnu osobu zbog kršenja Zakona o sigurnosti prometa na cestama prijavila Hrvatske autoceste.
Prvo exploitaju Dark Messiah, a sad ovo! Zli Poljaci!
mene samo zanima otkud niko izvlaci te gluposti
Index, net.hr, itd itd. Velik je izbor retardiranih portala u nas. :D
A mene zanima zašto tebe to zanima? :eyebrows:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Vjerojatno sa onog sprskog sitea koji namjerno radi smiješne vijesti.
Nije to namjerno srbi su jednostavno takvi.
Malo generaliziramo... :nonono:
pa tako ti treba sve generalizirati. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Niko Bellic
Po tome bi ja trebao mrziti sve blagajnice u Konzumu, jer me jedna od njih zeznula za pare kad mi je izvratila hrpu kovanica, a ja nisam brojao lovu da ne zadržavam red. :)= Citat =:
Izvorno postao unknown
To nije zanimljivo. Nigdje ne spominju medvjede. :)= Citat =:
Izvorno postao Aral
http://danas.net.hr/svijet/page/2011/08/28/0094006.html
a ja mislio da smo sami mi hrvati s mutavom vladom.
srbija strikes again!
Možda će se baviti riječnom plovidbom?