Mlatimudan, HRVAT_22, Okolopokolo= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
Printable View
Mlatimudan, HRVAT_22, Okolopokolo= Citat =:
Izvorno postao Interceptor
dale
edit
D.E.M.O
Suosjećam s tobom.S tim da je kod nas ljudima iz okolnih sela jedina linija do podneva bus koji vozi srednjoškolce. :hangin:= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Bičam po ljudima koji govore retardirane stvari za koje misle da su smiješne,pritom ne znajući da se samo sramote i ispadaju glupi.
Bičam po digitalnoj televiziji, dok ju nisam imao bar sam znao zašto slika ponekad zna biti loša. Premda sam tada hvatao samo 4 programa bio sam zadovoljniji nego sada sa njih 12, a za svaki trbam posebno namještat antenu s tima da ni jedan od njih nije vrijedam gledanja. A da ne kažem da kad netko razgovara prek moba da su onda na telki epic smetnje
Tko bi bio toliki mazohist da gleda naše domaće kanale pored broadband interneta. Još ako imaš kojim slučajem flat, šta će ti uopće televizija? Moji su MaxTV nabavili, donekle mi je drago zbog Discovery science i sličnih kanala, ove naše više uopće ne gledam.
Bičam po matematici..al dobro..proći če već to >.<
Ako ne voliš matematiku ovoSje prava tema za tebe. grrrrr
Onaj tko nema ADSL, a internet koji ima nije vrijedan spomena.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Dial up? Imao sam i ja to dosta dugo, ali tada je i televizija bila kvalitetnija.
Da, jer smo onda prvi put vidli dadilju, a ne 79.
Yup. A i kabelska mi je onda još emitirala pristojne programe tako da se nisam morao ograničavati na domaće smeće. IMO tada je bez obzira na razne dadilje i to domaća TV bila kudikamo probavljivija nego danas. Bar se nije nikad potrefilo kao neki dan da u jedno vrijeme dana na svakom domaćem kanalu ide meksička/turska/arapska/tunguzijska sapunica.
Neznam sad kad su dva nova programa, ali mene se znalo potrefiti da je na hrt1 hrt2 rtl i novatv reklame
Zato je vrlo nefer da se rtv pristojba naplaćuje čim imaš struju doma. A ljudi će sve manje gledat tako lošu televiziju.
bičam što svi stavljaju šesnaest imena u naziv na facebooku... i svi su nešto opicheni, ludi, ludache...nastaje haos
A svaka cura koja postavi sliku je "lijepa" i "prekrasna". I svih 20 komentara na istu šemu s dodatkom srčeka i drugih pizdarija.
Jel znate ono kad ispod neke slike ima hrpa ahhahahahahaha komentara a vama bukvalno nista nije smijesno?
O da.
I to, da. Ljudi kao da nisu nikad čuli za "lol". Tako jednostavna i kratka riječ bi mogla zamijeniti cijeli red u njihovom komentaru.
I ne ide mi na živce da nešto nije smiješno, nego samo to hahanje.
Grozno, a? Kad se samo sjetim koliko to utječe na naše živote... PA KAKO LI SE SAMO USUĐUJU??= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Inače, 200 stranica teme! :3
Gg? Gg. :P= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Bičam po tome kako se ne može vidjeti vani mjesec i zvijezde čitavu godinu onako kako se sad vidi.
Nabijaćeš mi to na nos do kraja života, jelda?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ah, pa sad...
http://www.laymark.com/i/o/80.gif
Omg.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Bičam po ljudima koji u busu pitaju jel slobodno mjesto, a ti mu iz pristojnosti ne možeš odgovoriti ne.
Ne vidim problem u tome. Zato i postoje 2 sjedišta, a i sigurno će te čovjek pitat dal je slobodno samo ako nema u potpunosti praznih sjedišta. Jebiga, kolegijalnost.
Mene zivcira samo kad to pitaju a ima slobodnih mjesta (gje bas nitko ne sjedi) pa se moram malo stisnuti dok citam knjigu :/ al jbg.= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Da ustupim nekome mesto u gradskom prevozu?
Nikad!!
;p
Samo starijim ljudima i trudnicama,ostali nek sede ne podu.
Bičam po glupim telefonskim anketama.
Kako su ti ljudi strašno neugodni, a moja glupa ljubaznost mi ne dozvoljava da im jednostavno poklopim slušalicu. Onako, kažem likovima da nemam vremena odgovarati, a ovi me obavezno pitaju kad ću imati vremena da mogu ponovno nazvati. Jedna žena me čak pitala ZAŠTO nemam vremena, mislim prestrašno :pray:
To je jako lijepo da si ti pristojan, ali takvima možeš bez grižnje savjesti reć ne hvala i poklopit isti čas.
Meni je komično što sada maškare obilaze po kućama. I onda je ona tradicija da moraš pazit ako oni zvone i pravit se da te nema doma, a ako im otvoriš bez da pogledaš ko je, onda im moraš dat pare ili nešto. Ja im samo lijepo zatvorim vrata. Da je bar neka inovativna maska i s njom odgovarajuće duhovit nastup, pa da mi bar malo uljepša dan, dao bih mu 10 kuna, i reko zaslužio si, a šta da dam klincu koji mi dođe u masci od batmana od 5 kuna i hlačama od trenirke i blesavo gleda u mene i samo čeka pare?