The Pineapple Expres, film je o 2 stonera..jedan od njih svjedoci ubojstvu i naganjaju ih cjeli film.
Film je ok, zabavan. (komedija)
Printable View
The Pineapple Expres, film je o 2 stonera..jedan od njih svjedoci ubojstvu i naganjaju ih cjeli film.
Film je ok, zabavan. (komedija)
Van Helsing
8/10
Pogledao sam ga čisto da se podsjetim jer mi je jedan od boljih filmova koje sam gledao!
Jednostavno obožavam filmove koji imaju hrpu nerealnih likova, nerealne akcije i nerealni happy end (više-manje), ali, naravno, da to sve ima smisla!
Pogledao Wanted. Dobar film, tek prosječan ali eto, ima par poznatih lica, moćnih efekata (posebno sa automobilom i onim metkom na kraju). 8/10 Osim ovoga pogledao sam i Iron ManaSi ostao iznenađen kako je dobar film, čekam nastavak.I am legendSkoji je zanimljiv tek po tome što pomalo tužno završava i što pola filma Smith priča sam sa sobom dok je priča inače standardna (da, znam po knjizi je nastao blablabla)... Pogledao sam još niz filmova u proteklih par dana, ali eto ovi su nekako ostali upečatljivi... =)
Night Of The Dead
Dawn Of The Dead
Day Of The Dead
triologija koju sam odgledo za jedan dan
Aje nek nisam jedini kome je Wanted dobar. :D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Passengers
Solidno...iako predvidljivo što je loše za ovakvu vrstu filma.
Film nema veze s knjigom, osim ideje i imena glavnog lika te, naravno, naslova.= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Knjiga je genijalna.
I meni je Wanted, dobar, ali je SMEĆE HAHAH! Sviđaju mi se akcijske scene i specijalni efekti, ali mnoge stvari su užas...
Pogledao Outlander... onako, nekakva granica između prosjeka i solidnog uratka bez da su na raspolaganju imali neka velika filmska imena. Film je o vanzemaljcu koji se ruši na Zemlju sa svojom brodom i iz tog broda uspijeva pobjeći drugi, nešto nasilniji, vanzemaljac kojeg ovaj prvi mora ubiti. Zašto je zanimljiv film? Radnja je vremenski smještena u doba Vikinga tako da je ovo praktički vikingški film sa jako malo SF elemenata.
Hmmmm, izgleda fora, originalno i čudno... pogledati ću... != Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Upravo pogledao Prljavog Harrya treci dio.sto reci,kultni kao i prethodna dva.
No reservations... neki love-comedy-chick-drama-flick film na HBO-u sa C. Zeta Jones i Aaron Eckhartom.
Pogledao Slumdog Millionaire, jednog od najvećih Oscar favorita ove godine, 10 nominacija.
Odličan film, ali ipak mislim da ne zaslužuje tolike nominacije. Radnja je jako predvidljiva, i gluma starijih glavnih likova nije ništa previše posebno. Uglavnom solidan, ali ipak vrlo precijenjen film.
ja pogledao Wrestlera. iako glavni glumci jako dobro glume (čak se i marisa tomei dobro drži u 45. :) ), nekako ne vjerujem da će rourke dobiti oscara (iako mu je ovo vjerojatno zadnja šansa), a IMHO, ni film mi nije nekako za top 50 na imdb-u, točnije samo mi je zadnjih 20ak min filma odlično, ostatak me se nije toliko dojmio, nekako mi se čini već viđeno, osim rourkeove guze :) . I, da, film me u nekim elementima malo podsjeća i na gran torina, iako mi je gran torino ipak bolji film...
zašto mu je ovo zadnja šansa?
ne znam, nekako mi se tako čini, možda se i varam, al teško će on dobiti jako dobru ulogu koja mu paše, a da nije već viđena...
Pogledao sam sa Jasonom Stathamom Crank i Death Race.Death Race smeće, a Crank je dosta nabijen akcijom, nekime će se svidjeti nekima ne, uglavnom ne...
i death race je nabijen akcijom...
pogledao sam Donnie Darka, nisam ga skuzio (nemojte spojlat idem opet gledat) i dali ima netko za preporucit neku (dobru) komediju ?
riba zvana vanda, do gole kože, the blues brothers
Romantična je komedija ali, Danova prva ljubav, fora je stvar...
Yes man!= Citat =:
Izvorno postao Norther
bas sam htio reci, da ne zelim gledat đim kerija :P= Citat =:
Izvorno postao flander
ipak hvala ^^
Lazljivi Glass-dobra prica, ali pomalo dosadan film 6/10
Beerfest, obvezno pogledat tko nije, ja sam pišao krv dok sam gledao film, nešto pre pre dobro, genijalan film.= Citat =:
Izvorno postao Norther
a neki ljubavni za preporuku?
XD
to da s curom mogu gledat. moze i komedija neka...
sad sam gledao jedan jako dobar film, zove se The Objective,
radi se o američkom specijalnom timu koji ode u Afganistan potražiti nekoga čovjeka, no ondje ih napadnu nekakve čudnovate sile. dovoljno je reći da na kraju niti jedan Amerikanac ne preživi, film je napravljen 2008. i imate moje preporuke.
Ogledo sam wanted
dosta zbunjen film :?
ali sve u svemu je dobar :thumbs2:
P.S. I love you ...= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
Jučer opet nisam mogao spavat, i dobro da nisam, zato što sam naletio na film Crossroads.
Fantastičan film, mislim da ću ga ubrzo opet pogledati. Možda i najbolji soundtrack ikada, mnogo dobrih Blues riffova, i na jednom dijelu, duel gitarama između klinca zaluđenog Bluesom, i Steve Vai-a. Kao što rekoh, stvarno nisam očekivao ovako kvalitetan film, jednako će svidjet ljudima koji vole filmsku ili glazbenu umjetnost.