Tražim neku dobru farmersku igru osim John Deere American Farmer.
Printable View
Tražim neku dobru farmersku igru osim John Deere American Farmer.
Harvest Moon za Gameboy i eventualno neki emulator, Viva Pinata koja je više fantasy ali je i dalje farmerska i ima ona novija samo se ne mogu sjetiti imena
WoW :D= Citat =:
Izvorno postao keko
Zapravo, bilo koji MMORPG.
:rotfl:
Grinding FTW!
:rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
btw. trazžim neki RPG tipa Fable, koji nije previse tmuran i ima zanimljivu priču. Po mogučnosti da se radnja događa u staroj grčkoj ili fantasy (medieval).
Rise of the Argonauts. Akcijska avantura je, ali ima RPG elemenata i smještena je u staroj Grčkoj.
Preporučam ju unatoč pomalo repetativnoj borbi.
Arby nemogu vjerovati kako si zaboravio OverlordSi Overlord 2, koje su valjda igre koje su (humorom, grafičkim stilom, borbom) najsličnije Fableu osim što si striktno zao ili manje zao....
U Overlordu se jedva primjeti tračak RPG-a.
Trazim nesto poput Simsa ali da nije previse zahtjevno.
Konfa je 1,80 GHz,512 RAM i 64 MB graficka.
Hvala.
Tražim neku dobru noviju strategju?
Singles i 7 Sins? Nisu istog kalibra kao Simsi, ali po tipu su tu.= Citat =:
Izvorno postao Evey
Zahvaljujem se u sestrino ime.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
fij eo fantasy strategije: warcraft 3,lord of the ring:the battle of the middlearth 1 i 2,warhammer 40000 dawn of war itd itd...strategije bez magija i slicnih stvari:starcraft brood war,supreme commander,command and conquer svi naslovi,total war fransiza...turn based strategy:(znam samo jednu) heroes of might and magic 3,4,5,s tim da je po meni ali i po mnogima trojka najbolja unatoc zastarjeloj grafici...
Nemoj to dati sestri da igra ako je mladja od 18, jaooo...= Citat =:
Izvorno postao xarabas
Singles necu,gledao sam par gameplay videa...bez obzira na sadrzinu igra mi je nekako mutava.
Idem sa 7 Sins.
U 7 sinsu ti je cilj izdrpati/izvoajerizirati što više kupaca(ženski rod) u kabinama za presvlačenje...
Ccc Arby, ovo je obiteljski forum :P
Neka proba The MoviesS(od kreatora Black & White, Fable...) u kojem unajmljuješ zvijezde, gradiš filmski studio i snimaš vlastite filmove koje kasnije možeš i dijelit sa drugim korisnicima i to... prilično Sims-like.
Ok onda,bice Movies.
Hvala Feanoru na upozorenju.
Arby,stidi se.
A ono, onda može i Evil Genius. Prekasno si rekao da ti je za sestru. :)
Pa sama je i pitala...
http://www.imagesforme.com/upload/9b685a15.jpg
Ono, kao da ja znam tko je to. Ne pratim toliko forum. :)
Movies je poprilično žanr za sebe, a nema mnogo sličnosti sa Simsima. Bar ne toliko da bi im bio alternativa.= Citat =:
Izvorno postao Raz
Aj ti predlozi neku.
Samo ti nabavi The MoviesSigra je zakon bez obzira što nije ripoff simsa, a žanr je pak dovoljno sličan da bi ti bio zanimljiv sestri :D
Ok,moze.
Hvala.
Gledajući Flyboyse neki dan sjetio sam da mio treba neka dogfight igra, ono ganjanje po nebu, lupinzi napucavanje i slično, poželjno bi bilo da je malo arkadnija, drugi svjetski rat ili prije, ovi noviji avioni su sranje
Blazing Angels: Squadrons of WWII i Attack on Pearl Harbour sam igrao, obje vrlo dobre arkadne letjelice.
Hvala na prijedlogu, ali i dalje se ne mogu sjetiti one jedne WWI igre, stara par godina sjećam se recenzije u Hackeru i slike aviona preko dvije stranice, ali se ne mogu sjetiti prokletog imena arghz
Da nije mozda IL-2 Sturmovik: 1946?
Wings of Honor?