-
Re: Anime & manga everything related
Prva je epizoda Aoi Bungaku bila odlična. Ima prekrasan art i animacije, a zvuk jako paše sa mračnom atmosferom i tim vremenskim razdobljem. Likovi su realistični kako dizajnom tako i ponašanjem, a količina drame je dobra. Nisam očekivao vidjeti već u prvoj epizodi dvostruko samoubojstvo i takvu (ne)želju za ovim svijetom i životom u njemu.
Uz Kimi ni Todoke moj favorit ove sezone, jedva čekam sljedeću epizodu. Pitam se... ako će anime biti zbirka 6 novela, kako će to ugurat u 11-to epizodni anime. Vjerojatno će svake 2-3 epizode biti nova priča :s
-
Pogledao epizodu 12 Indexa. Talk talk talk epizoda, ali to mi uopće nije smetalo, pošto dobijemo dosta podataka o Mikoto i njenim ''sestrama''... Također, Komoeino objašnjenje Schrödinger's cat experimenta, lulz. :)
Počinje mi lagano ići na živce što ekipa s MAL-a vajna na svaku epizodu koja nije cijelo vrijeme SHIT GOES BOOM ili INDEX BEING MOE...
-
Double post, yay!
Pogledao epizodu 13 i 14 Indexa, SHIT GOES BOOM, Akcelerator je na kraju ispao ''a big blah''. :/
Cute kraj četrnaeste epizode, i slijedeća je beach epizoda, yay! :3
Index RAGE:
http://img.photobucket.com/albums/v4...0111172810.jpg
:)
-
Moram priznat da je ovaj To Aru Majutsu no Index jako dobar. Taman njega zavrsim i onda bude vec negdje To Aru Kagaku no Railgun gotovo pa to nastavim samo ^^
edit: omg pa index rula :pray:
-
Pogledao epizodu 15 Indexa... In short terms... WHAT THE FUCK. :rotfl: :pray:
Ugušio sam se gotovo od smijanja na ovu epizodu. Počela je kao MOE MOE INDEX, prešla u totalni lolwutrofl mindfuck, i na kraju završila kao svijetska čarobnjačka kriza i uvod u novi arc... Wow. :)
Kuroko kao predsjednica USA, Barrack Obama style: ''Yes We Can!''. :pray:
Toumin frend kao Index... What has been seen cannot be unseen. :(
... Ali je zato bilo dovoljno moe scena da mi skrenu misli s toga, thank god. :)
-
Rofl... jednostavno ne kužim neke ljude na MAL-u. Razumijem davanje recommendationa i osobne ocjene na temelju makar čak i samo jedne epizode pa s vremenom varira, ali kako pobogu netko može netko napisat review na temelju jedne ili dvije epizode :(
edit: pogledao 6. ep. Kemono no Souja Erin, predobro. Obožavam ovaj anime <3
-
Evo gledam 3. epizodu Indexa, kul anime.
Inace, kaj sam nasao, strasno :shock:
The Dark Side of China’s Industrial Boom
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
The Dark Side of China’s Industrial Boom
Užas :(
Inače, Kemono no Souja Erin zasada ima jedno od najtragičnijih smrti koje sam vidio. Ne po brutalnosti scene, već po samoj izvedbi, uz to da Erin sve vidi. :cry:
Šteta što su stavili OP u tom trenutku umjesto pjesme Aoi Hoshi koja ima tužniji štih.
-
Izasla nova epizoda shippuudena :pray:
-
Op, 200. stranica teme :friends:
-
Joj da, kul :ekipa: Nema nas niko na ovom forumu :D
-
Pogledao naruto, omg kako je napeto. Pain vs. Jirayia, prestrasno. Od sad pa nadalje ce bit samo uber kickass epizode :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Pogledao naruto, omg kako je napeto. Pain vs. Jirayia, prestrasno. Od sad pa nadalje ce bit samo uber kickass epizode :pray:
Nadam se :D Btw. ti to misliš na 131. epizodu? Jer sam se već ponadao da je 132. izašla :(
-
Ah, vidim da je 132. ipak izašla. Hvala Otaku na linku :D
A sad se bacam na gledanje 8)
-
Izašla je 0. epizoda Winter Sonata... skoro 400 Mb, pretpostavljam da je dobre kvalitete. ^^
-
O da, i vise nego dobre ^^
Inace, nabavio Cannan te Bakemonogatari, koja animacija, koja ljepota crteza, savrsen anime :pray: :pray: Cudno, ima 12 epizoda a razlika izmedju 12. i 13. je mjesec dana o.O Al enivej, glavno da izadje svih 15 ili kolko vec ima. Anime me totalno odusevio.
Uz to nabavio jos Shin Mazinger Shougeki Z-Hen, te poce pratit Needless i Aoi Bungaku. I pratim Cowboy Bebop, to mi je od prije par dana sluzbeno broj1 anime na mojoj top5 listi, pravo pravcato remek djelo.
I jos jednom, svaka cast Bakemonogatari :thumbs2:
-
Vidim ne gledate baš ove nove animeje? Šteta, ima ih par koji su apsolutni hitovi. Fairy Tail, Letter Bee... Ja za sada gledam ovo: Aoi Bungaku, Fairy Tail, Kampfer, Kanokon Manatsu no Daishanikusai, Kiddy Girl-And, Kimi ni Todoke, Kobato, Letter Bee, Nyan Koi, Seitokai no Ichizon, Shin Koihime Musou, Sora no Otoshimono, Winter Sonata i Yumeiro Patissiere.
-
Uz Cowboy Bebop de
= Citat =:
Izvorno postao Aral
I pratim Cowboy Bebop, to mi je od prije par dana sluzbeno broj1 anime na mojoj top5 listi, pravo pravcato remek djelo.
I bolje ti je :P Meni se Samurai Champloo i Cowboy Bebop tuku za prvo mjesto :D
Skida se Peace Maker Kurogane na prijedlog jedne likice sa MAL-a, nadam se da će valjat.
Gledam pomalo ovaj Ninja Scroll, ali čuo sam da je film bolji od serije tako da i njega skidam.
-
Završio Toaru Majutsu no Index. Istina je ono što je Arby rekao, nakon borbe s onim alkemičarem, priča se pomalo razvodni, u biti, nema neke ''glavne'' radnje, nego hrpa miniarcova, uglavnom potpuno nepovezanih... Ali koliko sam pročitoa na MAL-u, to je samo zato što anime vjerno prati light novele, i ova, prva sezona, je samo uvod u priču i generalno upoznavanje s likovima. I to pokriva prvih 5 novela, a u trenutku završetka animea bilo ih je izdano 18, i još su se izdavale, i bile jako popularne u Japanu. [Neznam da li su i sad. ]
U svakom slučaju, mislim da možemo očekivati drugu sezonu negdje u ljeto/jesen 2010., ali prije toga je na redu Toaru Kagaku no Railgun, koji je upravo sada airing.
Uglavnom, kad zbrojim zakon likove, preodličnu animaciju i muziku, dobru komediju i akciju... 9/10.
Eda, urnebesni DVD specialsi, Toaru Majutsu no Index-tan. :pray: :pray: :pray: :pray:
Umro sam na njih. :)
Sada krećem gledati Railgun, i epizodu 4 Kampfera. Što se manga tiče, izašli su novi chapteri Otome no Iroha!Ste Iinari!! Kyuuketsuhime, najs. ^^
-
Daj dođi na msn, nemam koga gnjavit. :(
-
Ne može, nisam na svom kompu, nemam ovdje emosen. :(
Inače, ova druga manga što sam ju gore naveo... :rotfl:
Stari deda. :pray:
-
= Citat =:
Izvorno postao Otaku :3
Vidim ne gledate baš ove nove animeje? Šteta, ima ih par koji su apsolutni hitovi. Fairy Tail, Letter Bee... Ja za sada gledam ovo: Aoi Bungaku, Fairy Tail, Kampfer, Kanokon Manatsu no Daishanikusai, Kiddy Girl-And, Kimi ni Todoke, Kobato, Letter Bee, Nyan Koi, Seitokai no Ichizon, Shin Koihime Musou, Sora no Otoshimono, Winter Sonata i Yumeiro Patissiere.
Dakako da gledamo (ja barem =P)
Aoi Bungaku, Fairy Tail, Kobato, Kämpfer, Kimi ni Todoke, Kuchu Buranko, Letter Bee, Nyan Koi, Sasameki Koto, Seiken no Blacksmith, Sora no Otoshimono, Tatakau Shisho - The Book of Bantorra a tu su i Kemono no Souja Erin te Umineko no Naku Koro ni koji su se protegli i u ovu sezonu. ^^
Još ću provjerit Winter Sonata, mislim da će biti dobro. Malo ću k tome slušat korejski umjesto japanskog stalno. :)
Kimi ni Todoke je favorit zasada, ako ovako nastavi postat ću fanboy xD
-
Wat.
Otome no Iroha.
Nedovrsena prica vise-manje.
FFFFFFFFFUUUUUUUUUUU-
-
@Raz
Obavezno pregledaj Kiddy Girl - And. Neka vrsta komedije sa sf elementima, skroz uvrnuto. Yumeiro Patissiere mi je pre kawaii :D . Upravo je u toku nabave treća epizoda Fairy Taila ( YAY! ) i 4. epizoda sora no otoshimono.
-
= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Wat.
Otome no Iroha.
Nedovrsena prica vise-manje.
FFFFFFFFFUUUUUUUUUUU-
Ane. Mrzim ih. :@
Koji kurac su morali ukinuti časopis. A taman je postalo sočno. ;_;
-
@ Otaku
Jesi gledao Blood Lagoon...prva sezona daleko bolja-da je Holivud u pitanju rekao bih samo da je druga sezona mlacenje para na ustrb stare slave :D
-
@Otaku :3
Već mi se previše toga nakupilo tako da e malo pričekat. Prije Kiddy Girl - And ću još pogledat Kiddy Grade (to mu je prequel ako se ne varam).
Btw, kako je tuča u 2 epizody Fairy Tail-a bila precarska... naročito Grey koji ima sklonost da svlači odjeću sa sebe. "Miss, can I borrow your underwear?" :pray:
A tek ending iz 2. epizode Sora no Otoshimono (predator, watch this :))))))))))))))))
ZIAu5p3KyYk
-
Xarabase, nisam to pogledao. O čemu se radi? Koliko epizoda ima? Google mi ne pomaže baš.
EDIT: Raz, oh, jebemu divlje jagode. Početak prve epizode ovoga kiddy girla spojla kraj od ovih svih prijašnjih. Dobro, onako se baš i nesjećam što se dogodilo. Evo svega povezanog sa tim.
Related anime:
Kiddy Grade (TV)
Kiddy Girl-and (TV)
Kiddy Grade -Ignition- (movie 1) (compilation, episodes 1-11)
Kiddy Grade -Maelstrom- (movie 2) (sequel)
Kiddy Grade -Maelstrom- (movie 2) (compilation, episodes 12-18)
Kiddy Grade -Truth Dawn- (movie 3) (sequel)
Kiddy Grade -Truth Dawn- (movie 3) (compilation, episodes 19-24)
Kiddy Grade Reverse (manga) (adaptation)
Kiddy Grade Versus (manga) (adaptation)
Pokušati ću pogledati većinu.
-
@xarabas - misliš možda na Black Lagoon?
-
Da.Moja greska :D
Objasnite mu vi bolje o cemu je rijec,vicniji ste tom.