A šta kad nije realno,kao da rezeš gumene bombone i iz njih boja frca,osjećaj ubijanja nije brutalan.
Mozda se sad to promjeni kad imamo manje cartoonish izgled.
Zamislite GTA igru gdje je ubačeno seciranje ljudi ko u SOFu :D
Printable View
A šta kad nije realno,kao da rezeš gumene bombone i iz njih boja frca,osjećaj ubijanja nije brutalan.
Mozda se sad to promjeni kad imamo manje cartoonish izgled.
Zamislite GTA igru gdje je ubačeno seciranje ljudi ko u SOFu :D
sad su mi se opet vratili ubilački nagoni, moram ić pogledat zabranjenu ljubav da se smirim... i onda vele ljudi da igre ne izazivaju nasilno ponašanje ..= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
naaaapaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalm !!
Ja nisam obožavatelj brutalnih pucačina, više volim šuljanje i izbjegavanje nepotrebnog ubijanja - ali kad mi to dosadi - FOR SPARTAAA!!!!1 :killyou:
btw. ni na jednom skrinšotu nisam vidio motor neki ... jel će se i tu ugledat na gta III pa izbacit motore iz igre? :( svaka im čast za pomak naprijed u realnosti i odmak od cartoon shita, ali smanjenje voznog parka u ovakvoj igri radi kontra učinak... aviona nema, to sam prožvako, al oću bicikl neki, motorcic, možda skate :D
bilo bi fora da se moze vozit ko u vc expansion (al malo realnije) u onim kolicima :rotfl:
Inače, novi trailer izlazi 28.06, a nedavno su potvrđene glasine da će epizodni nastavci za GTA IV biti Xbox 360 ekskluzive...
O pc verziji igre još uvijek nema govora :(
moj prijatelj dobio mail da novi trailer dolazi ja mislim 26.6
lolol napisah 26.08 umjesto 28.06:) ... evo ispravljeno u gornjem postu...
joj ko da treba jos sto dana, nemrem cekat novi trailer
Novi trailer bit ce pusten za nesto vise od 6 sati . Odbrojavanje imate na ovoj stranici .http://www.gta4.net/news/index.php
mislim da ce to opet biti sranje kao sto je bilo sa SA. mislim preočito je. prodali su se Sonyju i nisu htjeli pljunit za PC dok mala gamad ne pokupuje PS2. Dosta ljudi ga je kupilo samo zbog GTA:SA
Pa sta nije sad Microsoft pljuno pare za ekskluzivu?
ekskluzivu za tzv. downloadable content
dakle dodatci kao onaj šit koji se mogao skinuti za oblivion
http://www.rockstargames.com/IV
Novi trailer S:pray: :pray:
:pray: :pray:
koliko ima MB?
60
čekam jubito verziju, ali sam već prošvrljao screenovima :D .. vidio sam glavnog lika na motoru .. i ima kacigu ... hehe .. i vidio sam da je moguće npr uhvatiti se za helikopter i letiti držati se za njega.. ili skočiti na kamion i raditi isto... fora..
E ljudi vidim da su vec neki postavljali ovo pitanje ali mislim da nitko nije odgovorio. Koja je min. konfiguracija i preporucena konf. za igranje GTA IV. Ako se nezna barem ovako od oka. :pray: :D
A zakaj si tak dosadan.Jos se ni nezna kada ce i da li ce uopce izaci za pc a kamoli kakvi ce biti hardverski zahtjevi.= Citat =:
Izvorno postao goki06
hvala puno.. jučer navečer nije bilo ni jednog.. :D= Citat =:
Izvorno postao Blaster32
btw dobar trailer, jedva čekam igru ... ali rockstar u kratkom roku ne objavi da dolazi igra i na pc, molit će boga što glavni lik u igri ipak nije hrvat .. jer kad se hrvatska razoružavala, ja sam skupljao oružje.. pun sam municije ko dračevac :twisted:
znaci nece glavni lik bit hrvat??= Citat =:
Izvorno postao bouncedj
BTW, odlican je trailer , jedva cekam da izadje igra
daj nek neko stavi te slike gdje lik vozi motor i drzi se za helikopter....
sta mislite hoce li new york biti bolji od onog u driver parallel lines i hoce li se moci hodati po zgradama.
Grafika je dobra ali vidi se da ni to nije savrsenstvo! Sad vec ima par igara vani koje imaju sigurno bolju grafiku :wink:
nikad neka dobra grafika nije bila odlika gta seriala
tako je .. bitnija je igrivost ...= Citat =:
Izvorno postao radeoN
Pa to im je i donjelo slavu največi krš od kompa je mogao pokrenuti GTA
ermm... Da ne pricam o svom kompu :)
ipak će za ovo trebati malo jaci komp= Citat =:
Pa to im je i donjelo slavu največi krš od kompa je mogao pokrenuti GTA
ermm... Da ne pricam o svom kompu Smile
Pa došlo vrijeme za promjenu!
samo da oni igru naprave dobro
jer je dokazano da se vecina ljudi boji promjena ( windows vista, DX 10,....)
usput moj 100 post
Clutch dobar runner is sign-a
po meni grafika bas nije previse nabrijana Alan Wake ima puno bolju grafiku
ima li Alan Wake dx 10 grafiku?
Da. Nece se ni moc igrat bez dvojezgrenog procesora.
dvojezgreni procesor će do tada već postati standard ako već i nije= Citat =:
Da. Nece se ni moc igrat bez dvojezgrenog procesora.
= Citat =:
Izvorno postao radeoN
Već je! :wink:
radeoN Hvala pa ipak mi je to prijevozno sredstvo broj 1 nora biti dobro :)
Naravno da ce Liberty City bit bolji od New Yorka iz drivera i to 200 puta bolji.= Citat =:
Izvorno postao Armin
Moce se hodat po zgradama i penjati po pozarnim skalama
Meni je new york u parallel lines prejeben.bas mi je super..ima i dobru grafiku..posebno mi je dobro kada prodjem autom cestom a ono onaj zrak od auata digne novine,kutije i lisce pa to sve leti po zraku............
Sto se tice GTA 4 ako smanjite detalje na minimum i rezoluciju vjerovatno cete tada dobiti goru grafiku nego u San Andreas kada je sve na maximum..
San Andreas je sa svime na maximum meni picio na 512rama,128mb grafickom,i 3,2Ghz procesorom..
Mislim da ce nesto ovako biti minimalna konfiguracija za GTA4..
1gb rama ce trebati sigurno i mozda SM.3
mene jako ali ono jaaaaako smeta to sto ce mapa biti manja od San Andreasa :cry: