A već sam se pomirio sa tim da će ovo krepat za 2-3 tjedna. No dobro, još ništa nije gotovo.
Printable View
A već sam se pomirio sa tim da će ovo krepat za 2-3 tjedna. No dobro, još ništa nije gotovo.
Također se ispričavam danas.
necu moc, sry
Izdržali ste dva mjeseca, nije tolko loše.
Meni se vise ne da, dosadilo mi
Meni nije bed, svakako u busu 2h dnevno slusam neki kurac pa mi ovo dobro dođe.
Ja bi htio nastaviti s ovim, ali danas ne mogu.
Ja nedam da propadne, oću obscure shit za poslušat tu i tam :D
Ajme, ja mislila da sam jedina zajebala. A kvragu, kad uvijek gledam da budem raspoložena za tih 2 sata slušanja i analize, pa nikako da se dogodi.
:(
Sljedeći na redu za prijedlog albuma je Sharpdressedchevap. Nadam se da će više vas recenzirati njegov album.
Što se postojanosti društva tiče, spreman sam ga voditi dokle god ima nekakvog aktivnog interesa, minimalno 5 ljudi recimo. To je za sada još uvijek izvedivo budući da postoji nekolicina vas koji ste stvarno redoviti i aktivno sudjelujete. Nemojte mislit da to ne cijenim :-)
Sutra ujutro ću postavit album i temu.
...
to se linka preko pm-a, frende
Poslao sam većini ljudi, tj. onima koji su sudjelovali zadnja tri tjedna. Ne znam tko ima opomene, tko ne sudjeluje i slično, pa ako nekome nisam poslao a želi skinuti bilo bi zgodno da bude u temi.
ne. ne bi bilo zgodno. pm je za takve stvari zgodan.
Smiješni ste
SIRC još bolji :P= Citat =:
Izvorno postao beba nema zvečku
Vjerujem da ću večeras uspjet napisat, ovih dana sam imao hrpu posla.
Falija ovaj tjedan.
Sljedeći je na redu Maloki.
Prestao sam paziti na opomene, jednostavno nema smisla. Što se pak budućnosti društva tiče, sigurno je da će funkcionirati još najmanje 3 tjedna, tako da ljudi koji su bili najaktivniji, a nisu imali prilike postaviti album (Maloki, poky i System) to mogu učiniti. Od mene nebi bilo fer da im barem to ne omogućim. Koliko ćete vi ostali biti fer prema njima sa svojim doprinosom, vidjet ćemo.
Kada oni postave svoje albume možemo razgovarati o tome što slijedi.
U redu, dakle za tri tjedna nas očekuje krizni sastanak.
Do tada, potrudimo se ne biti promzrli toliko, i nastaviti sa radom (slušanjem albuma).
Ne mogu se odlučit kaj da stavim. Razmislit ću još malo pa vam se javim.
To je ovaj moderni život
Ne stignu ljudi ni sat vremena izdvojit da poslušaju album, pih.
Ali ovo se dogodi doslovno svugdje u realnom životu. Gdje god treba ponavljati radnju, ljudi rade prvih tjedan-dva dok se polako na raspadnu. Šta je to :(
Budem se sad potrudio malo s ovim.
Poslao linkove aktivnim i koliko-toliko aktivnim članovima, ako ima još netko (members i non-members) tko bi htio link neka mi se javi.
I ako ništa drugo, vjerujem da će Čux stavit na IRC tako da ga možete i tamo pokupit :)
nasj, brzinski. link na IRCu isto kome se neda žicat a nije dobio :P
Maloki, ovaj album jako zanimljivo izgleda. :D
Zašto forsaš taj IRC toliko :(= Citat =:
Izvorno postao Čux
Pa ne vidim di je problem, fino je uvijek imati alternativu i nekakav backup.
Jer bilotko može bilokad otić tamo i nać link. Nemoraš nikog žicat ništa, dodavat igdje ili čekat da dođe online. Treba ti browser i moraš 5 charactera ukucat i kliknut na to kaj izađe.
= Citat =:
Izvorno postao GDra
Ima da slušaš i Blondie iz brk-brk solidarnosti :(
Ajde, budem poslušao sad kad su praznici pa imam vremena. :D
Svi ćete slušati folk metal kad ja dođem na red.
fine by me :P
ja ne znam speedyshareat. :oops:
Imaš na YT-u cijeli album.
Konacno sam se domogao kompa i interneta. Kakav je status? Jel propalo ili sta? Jesam li izbacen? Stavrno se izvinjavam, ali nikako nisam mogao ucestvovati bez kompa.
Na aparatima je. Nisi izbačen, čak štoviše ti ili poky ćete ubog dobrog ponašanja sljedeći tjedan birati album. Nakon što vas dvojca stavite albume slijedi daljnje dogovaranje,
Sorry ekipa ali sad zbog ovih blagdana i sranja ja stvarno nestignem s pozornošću poslušati niti jedan album! Dakle, predlažem da se mene zamrzne ili što god i kad prođe sve ovo ja ću početi ponovo pisati recenzije! Je li može??
Slušao sam, budem još koji put i recenziju pišem sutra.
U 2014. nas uvodi... System!
Što pak znači da je tjedan nakon njega poky.
System stavi nešto undergrand.