Zašto jednostavno ne prodavati igre istovremeno u čvrstom obliku po nešto većoj cijeni i jeftinije potpuno digitalne koje se ne mogu prodavati itd. ko na Steamu?
Printable View
Zašto jednostavno ne prodavati igre istovremeno u čvrstom obliku po nešto većoj cijeni i jeftinije potpuno digitalne koje se ne mogu prodavati itd. ko na Steamu?
Retail po 10x većoj cijeni za ekipu poput Windwalkera.
Ili samo za njega napravit digitalni download pa ti kutiju pošalju posebno. Ili ti daju model da ga isprintaš na 3D printeru. Ali da, svakako 10x veću cijenu
Imam Nintendo 3DS na kojem digitalne verzije kostaju 40 funti :pray: , a boxed nove kostaju 26 - 32 funti + igru lako prodam ili se mijenjam s nekim, tak da boxed all the way. Mada je Nintendo zaostao sto se tice nekih stvari...
Zato jer bi tako raspizdili retailere koji su im još uvijek većina prihoda i glavna distribucija. To i naravno još finije marže na digitalnom proizvodu, a tu je i dio koji platforma uzme makar sumnjam da je to više od marže retailera.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Negdje sam pročitao da Valve uzima 25%, sumnjam da Microsoft i Sony uzimaju više.
Mislim da uzimaju....u protivnom ne bi trebala biti baš ovoliko velika razlika:
http://i.imgur.com/u2y4qKc.jpg
Baš si našao crkvu za boga molit. Sophos je među najskupljim trgovinama.
Realno je nekih 100-ak kn razlike u početku, no PC igre zbog učestalih akcija veoma brzo izgube početnu vrijednost. S druge strane, konzolaški naslovi su obično lišeni tehničkih problema koji prate PC portove pa tih 100kn više ne izgleda kao bačen novac.
da lišeni su mogućnosti igranja u 1080p : )))))
Netko je morao platiti za neuspjeh izvornog plana.
http://allthingsd.com/20130701/exclusiv ... -at-zynga/
= Citat =:
Don Mattrick, the president of Microsoft’s Interactive Entertainment Business — which centers on the Xbox and all the software giant’s gaming and entertainment efforts — is leaving the company, said multiple sources close to the situation.
These sources added that the high-profile executive is also close to taking a top job at Zynga, the troubled online social gaming company, possibly as its CEO and working in close partnership with its founder and current CEO Mark Pincus.
Neće ni ta Zynga dugo - brod koji tone.
Vidio sam da su otpustili masu ljudi. Šta im se dogodilo?
Natezanje po sudovima s EA-om zbog krađe intelektualnog vlasništva (gameplay elementi Simsa), loši (robovlasnički) uvjeti rada zbog kojih im je otišlo dosta kreativaca i tome slično. Klasična kapitalistička kompanija.
Nego, nevezano uz samu konzolu, isprobao na osmici ovaj Xbox music preko free triala. Fino tu funkcionira, za 70-ak kn sva glazba s internetova legalno dostupna + sync svega preko podržanih uređaja.
Svejedno, zahvalan sam im na Andengineu.
Shit just got real. Utjecaj na konzolu?
http://www.reuters.com/article/2013/07/ ... MO20130719
= Citat =:
The stock's selloff, from five-year highs, is the biggest in percentage terms since January 2009, when the world's largest software company cut 5,000 jobs during the recession. At one point in the day, losses exceeded 12 percent, making it the biggest fall since the Internet stock bubble burst in 2000.
About $34 billion was wiped off Microsoft's market value on Friday, exceeding the size of rival Yahoo Inc.
Microsoft's earnings were wrecked by a $900 million writedown on the value of unsold Surface tablets after it cut prices in a bid to excite buyers.
The poor results shocked Wall Street, which had believed the company's strength with business customers would help it ride out a downturn in consumer PC sales. The results provoked fresh skepticism of Chief Executive Steve Ballmer's new plan to reshape the company around devices and services, unveiled last week.
Em ga je fulao pet puta, em nema krvi.
Potvrđuju status smeća, gg.
Mora se priznati da izgleda jako dobro, mislim na grafiku. Detalja ko u priči a sve se izvodi savršeno. Ali eto, po ovome glupavo do bola.
Može se tako sprdat sa svakim hack and slashom. Kod darksidersa su druge tipke također za kurac :wink:
A da ne govorim o Diablu.
Kod njega nema niti tipki za kretanje.
Čisti clickfest.
Jedino kaj ti ne piše gumb na ekranu.
A pazi tek one RTS-ove, užas.
Ninja Gaiden, sve. Pišanje krvi.
Sigma 2 je lagana.
I ima puno gumba.
Mora se priznati da su ovi featuri izuzetno zanimljivi.
Prvo Sony sad i MS. Next Gen!= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
kad su htjeli izbacit konzole na tržište prije Božića :D
a i PS4 će trebat update za neke funkcije dok Xbone neće moći ništa bez updatea
Pa normalno da Xbone treba taj update kad moraju maknut svoj DRM.
Just Dew it.
http://imgur.com/a/GipOM
kolko vidim XBone-ove lauch igre dobivaju slične ocjene kao i od PS4 - manje-više razočaravajuće
Te konzole imaju potencijala da postaju "next gen" kroz nekoliko godina. Možda.
Na launchu sigurno ne lol
PS4 samo treba izlazak novog Uncharteda :D
Xbox One review
Bolja ocjena od one za PS4. Očekivano.
Nešto objektivniji pogled:
http://arstechnica.com/gaming/2013/1...-revolution/3/
= Citat =:
Verdict: Buy it if there are exclusives that appeal to you, not for the bells and whistles. Otherwise, save $100 and get a PS4.
O ne! :shock:
Za 0.5 viša ocjena.
Sad mi nema druge nego da kupim XBONE i pošaljem PS4 u k....
Sessler je isto bacio recenziju.
Sessler je potvrdjen MSov shill, nema smisla gledat recenziju
Naveo sam gore Ars Technicu. Kirurška analiza konzole.
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Jesam ti rekao prije tjedan dana. Uopće nije bitno kakva je koja konzola i koliko dobije, Polygonu je samo bitno da je Xbox bolje ocjenjen.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Inače, najobjektivnije, najpreciznije i najdetaljnije preglede uređaja ima Engadget. Čekam njih.