KOJI K - F- F- FRO-
http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs/71435_o.gif
Printable View
KOJI K - F- F- FRO-
http://gifsoup.com/webroot/animatedgifs/71435_o.gif
nemoj se zajebavat sa takvim stvarima, nije u redu, ok ?= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Lizzy Caplan, Alison Brie, dildo, mačke.
5/5
Zakaj nitko nije jos postao ovo, cini se da ce biti ok film
Sad ga i ti trolaš.
Nema veze sa knjigom. Uopće. Premda kad pogledam sa nekakve normalne strane, knjiga je bila kolekcija priča.
Nisam citao knjigu pa mi je i nekako svejedno
Zombiji u gomili baš izgledaju kompjuterizirano .
Ovom Forsteru treba zabraniti da pravi filmove. Čovjek je uspio svojom nesposobnošću raspiziditi pola Holivuda i odložiti izdavanje filma godinu dana. Da ne napominjem kako je ustvari trećina ovog filma snimana naknadno i to ni manje ni više dva mjeseca dodatnog snimanja. Idiot.
Zasto naknadno?
Zato što je prvi cut filma imao oko 52 minute koje su mogli iskoristiti za film. Ostalo je bilo nekoherentno smeće koje nisu imali načina da ubace u film i samim time onda su bili primorani prvo uraditi reviziju scenarija pa onda narediti dodatni reshoot (što ne bi bilo čudno da se radi jednoj ili dvije sedmice, no kada imaš 2 mjeseca onda je očito da imaš velikih problema).
Pogledaj si The Kite Runner .Ozbiljno , možda promijeniš mišljenje .Istina ja sam od njega nakon tog filma očekivao samo odlične filmove što baš i nije slučaj .Ali navedeni film je obavezna lektira != Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Najgore od svega, ovo izgleda ful zabavno :D
They're... the... THEY ARE MAKING IT WORK!
da, ko bi reko :D
Čujem da je Simon Pegg (Shaun of the Dead) ful pohvalio knjigu. I redatelj/scenarist filma je isti onaj koji je napravio 50/50. Znači, ima potencijala film
Pa ovo čak izgleda dobro!
Znao sam da će biti ET :)
Čini se boljim nego novi ASM.
Još malo kompletnog what the fuck sadržaja:
26 redatelja. Valjda to znači 26 potpuno nepovezanih scena, ali koga briga, nasilje je... Čini se da se i THE srbin progurao tu :D
Jedva jebeno čekam.
Fap.
jest da ime filma nema smisla (da je dvotočka bilo bi super), ali poster je odličan :D Jedva čekam
ekšuli ima :D
Star Trek Into Darkness bi se moglo prevesti kao "zvjezdano putovanje u tamu". Trek kao glagol/glagolska imenica, jelte :P
(il si mislio na HR prijevod? )
Can't wait!
Prvi film ne da je imao rupa u priči. On je bio jedna velika rupa. Ali doslovno.
No prezabavan je i cool.
Ajd, ako ništa, barem je bio jedan od rijetkih filmova u kojima su se potrudili prikazati da u vakuumu baš i nema zvuka. Ma dobar je bio. Will watch again.
Pa je dobar.
Samo kažem da je jedna velika rupa u priči. I pojede određen planet. :D
poster je rip off Batmana
Jep :D
po naše nema smisla :D Zvjezdane staze u tami :D Ko Dark of the moon kod transformersa. Mjesečev mrak ili kako su već to preveli= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Sami su se usrali onog dana kad su odlučili da prevode nazive filmova. Sjećam se da su prije nazivi filmova bili u originalu, pred jedno desetak godina.
Ne znam zašto mi neće youtube prozorčić složit.
Uglavnom, radi se o:
STAR TREK: INTO DARKNESS
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... iP-o_JxysA
Yes, please!
Jedino mi se ne sviđa ova odvratna Inception 'muzika' u traileru koju koriste za sve i svašta.
Trebali su stavit temu iz prvog filma.
jep, ona glazba je bila odlična. jedva čekam da vidim benedikta ko negativca :D
Vjerojatno će pravi trailer biti nešto bolji.
Ovo je tek teaser.
Ovo dobro izgleda.
oujea= Citat =:
"Zagonetni dječak" je nastavak uspješnog kino-hita "Koko i duhovi" o doživljajima hrabrog i domišljatog dječaka Koka. On, uz pomoć prijatelja Tome i Marijane, rješava misterij dječaka iz razreda Marka čije neobično ponašanje privuče njihovu pažnju. Kad ga počnu slijediti i otkrivati njegove tajne, shvatit će da su puno strašnije nego što su u početku mislili.
Jesu li Koko i Tomo dorasli ovom opasnom zadatku? Je li Marijana dvostruka špijunka? Hoće li miješanje u tuđe tajne uništiti njihovo prijateljstvo? I tko je zapravo taj zagonetni dječak? Saznat ćemo prateći neustrašivog Koka u novoj pustolovini.
šmokljanski mashup za Zvjezdane Staze Gdje Nijedan Čovjek Nije Otišao Prije U Tamu
A ja očekivao Daedre na sve strane... :(
Zajebavam se. Čini se ok.
Ali kako to da ih Bethesda još nije tužila zbog imena?
Na temelju čega da ih tuže?
Ne izgleda loše trailer, al ko će znat s ovakvim filmovima.