Morao sam ovo staviti negdje pa ovde cu
http://i.imgur.com/ybllp.jpg
Printable View
Morao sam ovo staviti negdje pa ovde cu
http://i.imgur.com/ybllp.jpg
Imam psa, njemački ovčar, odaziva se na dva imena, Lex i Rogal Dorn. Slike mi se neda postat, možda poslije.
Ova zadnja slika prejebena...pohod u rat :)
al pas izgleda koda je izašo iz vešmašine .. :D= Citat =:
Izvorno postao Chappi
imam kera.
edit : i 2 papige.
3 cucka, 3 mačke i 1 papiga i mama neda da ih se rješimo. :( :-x
U jebote. Ovo su onakve mačke koje zamišljam kako manipuliraju budalastim ljudima i tjeraju ih da im se klanjaju. Bogovski.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Hehe.. bas sam mislio otvorit ovakvu slicnu temu pa skuzih da ima ova :P
Ugl. danas mi se oprasila njemacka ovcarka i iz jaja ispalo 6 malih njemackih ovcarcica... nazalost 2 su se mrtva izlegla :(
Sad imam 8 njemackih ovcara(4 velka(2 muska, 2 zenska) i 4 mala) i jednog pekinezera i brdo macketina od kojih nijedna nema ime..
Haha,otvori zološki vrt...Tako oko moje kuće isto ima oko desetak mačaka a sve imaju isto ime MIC.
Glupo davat mačkama imena, proklete živine te neće ni pogledat ak im se i u uho zdereš.
Ja sam svoju nazvo Lady maca od Erkinlanda...
I još imam kuju labradora koje se odaziva na ime Bela i sva ostala imena, riječi i gestikulacije...
O, mačke mogu itekako zapamtiti svoje ime, samo što se nikad ne žele odazvat. Osim kad su gladne :>= Citat =:
Izvorno postao hrčak
BOW TO ME, WEAK HUMAN.
Ja jednostavno mrzim mačke, nikad ih nema samo kad stavimo hranu u njihovu posudu stvore se odnekud (to ni sam bog nezna od kud".
imam psa Maxa, našao ga u šumi kad je imao 1 mj, bacio ga netko...
sad ima 5 god i najbolji mi je pas..
nikad nije imao uzicu, usred grada, prometa, bilo gdje, sigoran sam da če mi hodati uz nogu i ne odvojit se za ništa..
u ovih pet god, kolko god psa da je bilo oko njega kad bi viknuo "max" stvorio bi se u trenu
stvarno privržene i vjerne životinje....
to mi nije pas nego član obitelji !!
Isuse kad se sjetim dok je jedan moj frend imao nekog ogromnog pit bulla i trči on za njim preko raskrižja i dere se " REX PIČKA TI MATERINA DOLAZI OVAMO" :pray: :pray:
ma nema veze što je p bull bez lanca ako pas sluša ali ovo....= Citat =:
Izvorno postao Captain Jack Sparrow
nemam riječi
Cjatko. ^^= Citat =:
Izvorno postao mindstorm
http://www.imagesforme.com/upload/fd3f2181.jpg
Upravo ste se nasmiješili, zar ne? :D
Zvijer zvana Bundo.
Meni taj cucek zgleda kao da plače.
Da kad pospan tak mu oči zgledaju :P= Citat =:
Izvorno postao hrčak
Meni taj cucak izgleda kao mu treba nivea q10 :) Šalim se,slatki je.
Mrzim pse na baterije
Ma tu još zgleda ok pošto je na zadnjim šapama :P= Citat =:
Izvorno postao Chappi
Dok normalno stoji sav je naboran ^^
Faco e... :(= Citat =:
Izvorno postao unknown
Moj smeđi mačak od kojeg budem jednom posto slike (da, smeđe boje, ko drvo, pridi mač nikad nisam takvu boju vidio) je nesto...
Nema ga od 24.12 i eto prošlo skoro 2 mjeseca
Čisto sumnjam da će se vratiti al eto, šta mogu...
http://www.imagesforme.com/upload/4882357c.jpg
Moj najdrazi pas ^^ Mimy.. osim nje ima jos 3 odrasla njemacka ovcara ^^
mačka(direktan potomak srednjoeuropske divlje mačke) i zlatni retriver(smrdljivo đubre samo ždere).... ali da vidiš kada ga mačka dovede u red... glavna je, ali divlja da ne može divljija biti
Imam crnu mačku, i trenutno me masno hebe. Nemogu spavat radi nje, ima ono vrijeme parenja, a posto je u stanu i nemoze van, stalno mjauče. [mjauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu]. onak GTFO! any help? :roll:
Pusti je van da se pari, jbt...= Citat =:
Izvorno postao .Shepard
[quote=angel eye]Pusti je van da se pari, jbt...[/quote:1w1lrqb1]= Citat =:
Izvorno postao ".Shepard":1w1lrqb1
ili napravi jednostavno što sam i ja napravio.... kastracija i nemaš više takvih problema
Ima li netko dobar savjet kako da pripitomim papigu tigricu? Imam je već par mjeseci, al još uvijek bježi od mene.
Daj joj keksa= Citat =:
Izvorno postao keko
Ili seksa.
A, ček, ptica... Ne bih znao ^^
Kod njih to dosta zavisi i koliko su dugo kod tebe.
Ja sam imao dvije... jednu sam dobio dok je već malo odrasla i nisam ju uspio pripitomit koliko god sam se trudio, dok je druga bila kod mene od malena i bila je nešto najposlušnije što sam u životu vidio. Samo sam trebao zazviždat da mi dođe na rame, a čak je dolazila i spavat kraj mene kad sam bio bolestan, strašno. ^^
E, meni trebaju načini na koji da ju pokušam pripitomit: da pričam s njom, dajem joj hranu ili što..?
Probaj joj pružit prst da ti sjedne na njega, a sa drugom rukom dati neku hranu. Neće sigurno htjet od prve, no kod njih moraš biti uporan. :)
Kao što je rekao Raz, zviždi joj...= Citat =:
Izvorno postao keko
Pričaj s njom, pjevaj joj, pa moraš joj dati hranu, šta ti je.
Mazi je, daj joj malo čokolade, i osvojit ćeš je...
I voli je, jer to životinje kuže. Budi dobar prema njoj i ona će bit dobra prema tebi.
Hvala na savjetima, znao sam otprilike da treba životinji pokazati ljubav, ali ipak je to lakše s psom kojeg maziš i osvojio si ga, nego s pticom koju ne možeš taknut.
Ma pomalo, i ona je životinja (osim ako je bolesna, onda su nemoguće i divlje-to prvo provjeri) budi uporan, neka se navikne. Stjeraj je u kut krletke i mazi je. Ako te ugrize za prst, obljepi ga flasterima:) i nastavi. Ako sam ja mogla pripitomiti pilića, možeš i ti papigu.= Citat =:
Izvorno postao keko
To već radim, i uopće me ne grize jako, onako malo gricka, znači to da se već možda malo priviknula?