Ma nije, pa nije lik baš besmrtan, helath će padat i tako to. Baš me zanima kakav bi koncept bio ako bi radili tu igru....
Printable View
Ma nije, pa nije lik baš besmrtan, helath će padat i tako to. Baš me zanima kakav bi koncept bio ako bi radili tu igru....
Igra kolko sam ju igro danas i jučer je stvarno čista jebačina.
Pa kad je izašla!? Aral, si prešao?
Izašla je za konzole, PC verzija stiže sredinom studenog.
:D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Aral ne daj se isprovocirati :D
Prećeš ti nju prvi na PC-u, čim se pojavi :D
Sad ce javiti da ju vec treci puta prelazi :D
Sala mala. :thumbs2:
8)
Kad bude bit će :D
Pa daj napisi jos stagod dok PC sirotinja ceka :?= Citat =:
Izvorno postao Cookie monsta
Za sada definitivno igra godine..:D
[quote=Marvin OCX]Pa daj napisi jos stagod dok PC sirotinja ceka :?[/quote:2ma5usj1]= Citat =:
Izvorno postao "Cookie monsta":2ma5usj1
Šta da ti kažem igra se baš vidi da je unaprijeđena, tuča je odlično napravljena do najsitnijeg detalja, grad je napravljen predobro detalji su odlični, do sad nisam vidio ni jedan bug, a videi kao za priču što su napravljeni majke mi ja sam mislio da su stavili snimke iz pravog života :D
Yep, jučer sam bio sa Betmenom na cugi i potvrdio mi je da igra izgleda kao da su ga uživo snimali.
Ajd super
Šalim se malo, nemoj uzet za zlo =) Jedva čekam igru. Go go utility belt!
Prvih sat vremena negdje.
Epicness do yaya! :pray:
GotY= Citat =:
Izvorno postao Aral
GOTY nema veze sa prodajom. :eyebrows:
Nema veze. Širim vibre kroz kolektivnu svijest novinara da konačno Uncharted ne dobije GotY nagradu :(
:)
Izgleda opet odgođen - izlazi 25.11.
http://store.steampowered.com/app/57400/
Maloki će duže čekati 8)
Sunce im njihovo.
Dan prije mog rodendana...
Citajte izmedu redova :D
+10000= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Ok, tko tu koga jebe sad?= Citat =:
Oops, sorry!
An error was encountered while processing your request:
This item is currently unavailable in your region
? :)
Pokušam otvorit store page za Arkham City i kaže mi da je trenutno nedostupno u našoj regiji.
A sinoć je normalno bilo.
A ja pre-orderao sebi i Azeru.
Poslao sam im upit na supportu, ako ne dobijem igru ili bar novce nazad HAKIRAT ĆU IH!
Brijem da je neka greška. Ne vidim razloga zašto bi igra bila nedostupna u našoj regiji.
Ni meni nije jasno zašto bi iznenada maknuli.
Evo, baš išao provjeriti, fakat, kada kliknem na wishlisti na igru izbaci mi isto što i tebi.
Fakat se nadam da je ovo neka glupost jer nemam namjeru kupovati fizičko izdanje igre.
Arkham Asylum je i dalje normalno dostupan.
Admir to the rescue steam://install/57400
I ne brinite se, igru cete moci normalno igrat obzira sto vise nije dostupna kod vas. Ako ste preorderali, sve je ok
Kaj nije trebalo bit dostupno od 25.11?
Ma ti neces imati tih problema
:D
lol
DLC trash... zar se nije moglo staviti pod unlockable ili nešto slično.
Samo sam čekao neki komentar :)= Citat =:
Izvorno postao Kid A
edit: Btw. mislim da su ga maknuli sad sa Steama.
OnLive nudi 30 minuta demo. Grafika je užas ali ne laga i meni je to dovoljno. Isprobao sam i odlična je. Freeflow je doslovno najbolja stvar od nastanka bullet tajma.
Lol retardacije, kada odem na Steam store page preko mobitela onda bez problema mogu vidjeti i piše da će igra bit dostupna za cca 7 sati.
Na računalu i dalje javlja da je region restricted. Wtf lol.