Što nitko ne igra AP chogatha? o.o nom nom dobije extra novi lvl sa AP buildom :P
Baš čitam ove postove i sada mi nedostaje fidle :/ Se išta promjenilo sa fidlom u zadnjih par patcheva?
Printable View
Što nitko ne igra AP chogatha? o.o nom nom dobije extra novi lvl sa AP buildom :P
Baš čitam ove postove i sada mi nedostaje fidle :/ Se išta promjenilo sa fidlom u zadnjih par patcheva?
Nah, ljepše je otići na 5k HP-a= Citat =:
Izvorno postao Mystery In Space
Jao kako mi je mogla ova tema pobječi.
Pa LOL-u sam se posvetio cjelo ljeto i tek sad vidim ovaj topic.
Ajde vidim da vas je puno tu igrača pa me dodajte na Colossus101
Colossus101=noob
Haha šalim se, nego ja i colossus skupljamo ljude koji bi htjeli onako rekreativno preko vikenda odigrat nekoliko partija lol-a. Lvl da bude 15 pa na više. Javite se tu ili na pp
koji server ? ja sam na europe, nasao Colossus101 al je level 1 :D= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Ja i Unkn0wN ti igramo na North America
Zapravo vecina Hrvata igra na North America, vise se brinu o Americkom serveru i bolja je konkurencija. Jedini je problem sto za vrijeme patchanja oni patchaju po nasem vremenu poslije podne(u Americi je tada nekih 5 ujutro)
ma ja se ne bi sada premjestao.. kad su njubici kalhant, kopriklaan i jos hrpa sa kojima odigram tu i tamo na eu :D= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Ma imat ćeš sa AP buildom oko 3.5k+ ali ćeš biti efikasniji (po meni barem). Ja sam igrao na USA serverima dok nisam probao EU. Ipak se osjeti latencija previše nakon što obje verzije probaš.= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Meni je baš comfy na EU.
KAD ČE VIŠE TAJ PEČ. http://www.hcl.hr/forum/Smileys/Alpha/HIHA.png
28 killova sam imao sa Kogom upravo, radio sam 180 normalnog dmga plus 11% žrtvinog hp-a, attack speed je bio 2.5 i svjetlio sam od svih buffova i elixira, bilo je awesome :D
odlično, kako si to postigao ? :D build= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Zašto ne postigneš tako nešto dok igraš samnom? :)
Build mi je sličan preporučenom uz par varijacija, ovaj put su imali nunua i ryzea pa mi je BV bio dosta koristan, makar nakratko.Prvo idem sa čizmama koje onda u berseker greavse pretvorim, nakon toga ide Phage za health i povremeno usporavanje, treći mi je bio BV ovaj put ali inače ide Malady umjesto njega.Zadnjih par puta uzmimam i Zeal>PD i pokazao se jako korsitan.Ovdje mjesnjam ovisno o neprijateljima, ako imaju više HP-a onda idem na bloodrazor ako ne onda idem na Bloodthirstera.Ako imam love onda uzmem i LW radi ekstra attack speeda.Kog inače nije pretjerano opasan na početku jer je spor i ne radi tako velik dmg, ali nakon 7-8 lvla ako imam bar prva tri itema mogu solirati većinu stvari, čak i ako poginem njih ću isto ubiti :)
A sinoć smo imali igrača manje jer nam je Pantheon otišao nakon 9-og lvla, osim njega imali smo Teema, Nunua i Katarinu.Protivnici su imali Nunua, Ryzea, Xin Zhaa, Garena i Tristanu.
Zakaj svi forsaju te Berserker's Greavese, to su najgori čižmaki. :(
Radi 25% attack speeda, ne znam više navika, ako imam problema sa disableima uzmem si Mercury threadse i to je to
Bolje ti je uzeti onda Swiftse, movement speed +3 ti je korisniji od tih 25% AS, koji možeš i drugdje dobiti... (Naravno, ili Mercs, ovisno o protivničkom timu.)
Ukratko: Swifts/Mercs.
Week 15 (this week): Annie, Blitzcrank, Heimerdinger, Jax, Sivir, Soraka, Teemo, Shen, Garen, Swain
Hell yeahz :D
Yeah Swain i Annie o al če biti snare/stun kombinacija
Novi skin za Fiddlesticksa:
:pray: :pray: :pray:
Krasno, oba main champa (Teemo i Shen) su mi f2p ovaj tjedan. Samo da ne budu stalno zauzeti. :(
Samo Teema nemoj DPS raditi, hibridić je divan. <3= Citat =:
Izvorno postao The Fury
:D haha= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
Opet OP hero, samo da ljudi sto vise trose RP-ove, a onda nerf. LoL
EDIT: Jel ona nova mapa dolazi na noc vjestica??
Moja reakcija na OP heroja:= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
Na mapi se vide bundeve tako da je vjerojatno ''nova'' mapa. Drugačiji dizajn jel de.
Btw, Lux ima zakon Ulti
http://www.freewebs.com/tuckergamer/firin%20lazer.png
IMMA CHARGIN MAH LAZER FOR DEMACIAAAA!!!
Te bundeve su dodatak već postojećoj mapi. Mislim da je nešto slično bilo i za Božić.
Patch notes: http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... hp?t=54411
Umjesto Teemo buffa, dobili smo Teemo nerf maskiran kao kvazi-buff. Yay.
A baš sam kupio teema:(
Oh well, nadam se da će ga fixati kasnije.
tak mu i treba :D= Citat =:
Izvorno postao Kvothe
sto cekaju s twichem jos :D
Izgleda da ipak nije nerf. Zbunjujuće je na prvi pogled, ali malo sam proučio i vidim kamo idu s tim promjenama. Možda i uspije.
Warmog's Armor
* Combine cost reduced to 980 from 1100
* Base stats increased to 920 health from 770 health
* Bonuses now cap at 450 health and 15 hp/5
* Unique Passive changed to: Permanently gain 4.5 health and .15 health regen per 5 sec per minion kill. Champion kills and assists grant 45 health and 1.5 health Regen per 5 sec. Bonuses cap at +450 health, and +15 health Regen per 5.
:bravo:
Warmog :pray:
Nemoj mi odma vikati op a ja ga baš htio kupiti= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
dakle žensko im dizajnira heroje, to sve objašnjava x)
<3 Shu's voice :)
Ove nove rune su odlicne, kupujte dok ima
super su za lvl2 :) al ne za 3rd level= Citat =:
Izvorno postao Unkn0wN
jos mi fali samo ona werewolf's ..something.
Svidja mi se helloween mapa jako :)
I igrali su mi u timu Lux 2x , super mi je :D
Pa da, to je tier 2.5, ali je fora sto ih vise nece biti, bas me zanima koji cemo present dobit od riota za noc vjestica
Novi teemo je dosta kul, sviđa mi se što su uradili sa gljivama, jako je zabavno minirati sve okolo, također sam isprobao Sivir, dosta je kul, pogotovo ako idem donekle hibridno s njom i onda radim bolestan dmg
90 % attack speed-a sad zamisli da imas 2.5 as.
Još mi je super buff za Sivir.