(20 base + 48 ES bonus) x 1.10 Morale + 20 armor + 12 focus + 5 weapon + 15 weapon + 15 focus = 141 energy. Simple.
Ali naravno, ja mogu i bolje od toga. Ja mogu do 155, šta sad kažeš na to? 8)
Printable View
(20 base + 48 ES bonus) x 1.10 Morale + 20 armor + 12 focus + 5 weapon + 15 weapon + 15 focus = 141 energy. Simple.
Ali naravno, ja mogu i bolje od toga. Ja mogu do 155, šta sad kažeš na to? 8)
Bring it on
Samo dodam +10en i +1ES bonus od shrinea :D
sad se vidi da ste vi zaludjeniji od mene s GWom...covjece, a ja misliod a se ne moze vegetirat uz GW... :o= Citat =:
Izvorno postao The Boz
ovako, skuzio sam mozda 10% kaj si reko, i to su slova...
sam mi neke nije jasno... kolko sam vidio na ovom forumu ima vise pristasa GW-a nego WoW-a... i zake onda WoW IMA podforum a GW NEMA... pa de ljudi bunite se!!!!!! trazite svoj podforum...
JESAM!= Citat =:
Izvorno postao S4MUR41
GLASAJTESZASGW PODFORUM NA LINK
= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
Igram GW vise nego sto ti godina imas i ti mi govoris da mogu micat interface :D LOL...
BTW mozda nije photoshof treba vidjet kakvih to novih itema ima u Factionu...ali ipak mislim da je PS
Možete li mi preporučiti neki hrvatski guild koji prima njubove(mene) :) ?
iskreno nemam balge ^^ moj guild je dosta zahtjevan... grrr= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
probaj s ExJu ako uopce postoji...pitaj Gaasa
XYU a ne ExJu..to ej drugi guild= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
Mi nismo hrvatski guild nego balkanci ali vecina hrvata i bosanaca nes sitno slovenaca srba..
ako oces Kontaktiraju Luda MAra IGN...pa akos i dosta aktivan mozda udjes ;)
ok, hvala na odgovorima...
BTW: koja je preofesija najbolja u kombinaciji sa Asassionom?
probaj mesmera, mislim da je dobar u kombinacij sa Asassinom= Citat =:
Izvorno postao T.N.T.
A kakav je Assassin u kombinaciji sa Monkom ili Ritualistom?
Assassin kao primary? Predlazem /Mo ili /W. Warriorov Wild je jako dobar, a monkov Vicariously je prelud na Assassinu. Premda mogu predvidjet da ce A/Mo postat novi Whammo :)
ma za početak ću stavit A/Mo, pa ću vidjeti kako funkcionira....= Citat =:
Izvorno postao The Boz
nebih htio offat,namjeravam nabaviti igru i zanima me dali se nakon izvjesnog vremena korištenja igre mora nadoplatiti kao u eve online ili ti je cijela igra free i igraš koliko god hoćeš?
ako je ta igra za plaćanje zanima me za wow dali se isto plaća nekih 30 dana igranja pa kad prođe 30 dana opet tako i koja je bolja igra od te dvije jer namjeravam nabavit jednu od te dvije igre pa me zanima koja je bolja i koja se plaća za igranje dodatno.pozz
WoW ti se nakon svakih mjesec dana mora plaćat NEZNAM KOLIKO .......a guild wars kupiš i nemoraš više nikako plaćat......= Citat =:
Izvorno postao Trima-gamer
SVAKO ĆE TI REĆ DRUGAĆIJE KOJA MU JE BOLJA OD TE DVIJE....
Moja preporuka Guild Wars FActions....jeftinije i meni ODLIČNA igre....bolja nego WOW
NA TEBI JE DA ODLUČIŠ
GW kupiš, i to je to što se tiče troškova.
WoW kupiš, igraš mjesec dana, i onda daješ 100 kuna mjesečno.
Expansioni nisu uračunati.
GW i WoW su malo drukčiji jedan od drugoga. Ako ti se neda farmat mjesec dana za sljedeći tier kako bi mogo normalno igrat tjedan dana i onda opet mjesec dana farmat, nemoj igrat WoW.
GW- moras imati original, jel dobijes posean key koji se ne moze nikako probiti, vjeruj, i kada kupis origg za cca 250 kn igras kolko os'= Citat =:
a za wow ne pitaj, ot ne znam
okey kupujem guild wars
samo zato što mi se neda svaki mjesec davat 100 kn za trial.
a i guild je bolji i ovak i onak:wink:
naravno ^^= Citat =:
mrak, vidimo se on line ^^"
Jel se zoveš v4MP1r3 v4MP1ru
rofl, probao odma na pocetku al ima ju ono praivlo,
*ime mora imati 2 rijeci
*nema brojeva
*velicina slova se ne moze podesiti a ime ide onda ovako
Vampire Vampire
tj
Stipe Mesic
dakle, nista od velikih slova u sredini ili an kraju rijeci...praivla pravila...
a zovem se Adam Skull ;P
Jedan moj lik tj likica se zvala Seve Rina :rotfl:
Znam da je bio u planu onaj neki PCP guild, pa me zanima da li to postoji ili ne, ako ne, mogli bi se organizirati i napraviti nešto takvo....
od PCP guilda nece biti nista dok ne dobijemo GW Podforum, jer je to stvarno sramota, da radimo PCP guild u njihovo ime a nisu nam ni dali podforum... :-x
:pray: :killyou:= Citat =:
Izvorno postao v4MP1r3
jos malo pa ce bit slogan Smrt PCPlay-u :twisted: :roll:
svemu tome imam samo za reci :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:= Citat =:
Izvorno postao Gaas
ma kazem vam ja, necemo mi dobiti GW podforum dok se oni ne navuku na GW, zato, ko ce kupiti CD za wikinga a ko za iggacha? ja cu mu to podvaliti pod bor il ce mu to zeko donjeti u kosarici za uskrs, u 7. mj
ja cu mu dat ukradeni drugi i ne zasluzuje :-x
moramo im poslati sisate plavuce da ih zabave, pa nam mozda onda daju podforum??
gle na sto smo spali, saljemo im profesionalke samo zato da imamo GW podforum...
...
AL RULAMO 8)
Ja skinuo sa ofišl stranice GW, al nekak mi je jako mala (100MB). Probo sam igrat sa Axeovim acc, i čini mi se igra jako dobra....
ne cini ti se..jako je dobra..t si siknuo client koji ima samo osnovne stvari a ti ces tokom otkrivaja mape skidat te djelove mape itd...ja sad imam ok 2.5gb a otkrio sam 90%mape= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Nema veze, imam 5GB paket. Sad samo moram nać acc... :(= Citat =:
Izvorno postao Gaas
mozete mi ispisati neke cool operacije kao npr.dance....
te koji su bossovi u gw?
bossovi?? hmm, potrazi na
LINK
tamo iams sve sto trebas znati o gW, i ono sto ne trebas ;P
oh, vidi, precac ^^= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Kako mogu pogledati koliko sam vremena igrao GW?
/age
Isto tako, /deaths je zabavan za pogledat :D