Kupujem igru u petak, dodajte me na Steamu da igramo. :)
Printable View
Kupujem igru u petak, dodajte me na Steamu da igramo. :)
Robbers Nab Over 100 Copies of Black Ops
Problem developerfags?
Ako će biti mogućnosti, odmah. Problem je što su dali licencu za dedicated servere jednoj firmi za cijeli svijet, a ovi od toga misle okrenut gadnu lovu iznajmljivajući je drugima. Stoga ćemo (u početku barem) biti prisiljeni igrati na stranim serverima sa svakakvim pingovima i lagovima, a kasnije tko zna. U svakom slučaju na žalost neće biti tako lako doći do servera, baš sam pissed off :(= Citat =:
Izvorno postao Bs0d
Mislim da će samo ostati licenca Gameserveru jer ako daju drugima oni će releasat host fileove i igra će se moći piratizirati.= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Nego da vas pitam. Kada je release? Svagdje je drugačije, po čemu se gleda? Americi, Rusiji, Australiji, Europi? (Mada sumnjam)
veceras u 00.00 u europi se pustaju serveri kako me pamcenje sluzi
a za ove nihove servere mislim da su najblizi u njemackoj i italiji
Nema to veze s piratiziranjem nego s biznisom. Igrači (ajd dobro, public igrači, kojih je ipak većina) uvijek više vole službene ranked servere, pa je udio krekiranih vrlo mali. Osim toga, ovime se čak i više povećava mogućnost da bude više ilegalnih servera, brijem, tako da im to nije baš u službi suzbijanja ilegale.= Citat =:
Izvorno postao Bs0d
Release je 9.11, sad kako je u kojoj vremenskoj zoni i regiji ne znam točno, naći će se ovdje netko tko će to proračunat. Na stranicama Algoritma stoji da prodaja kreće i kod njih 9.11, znači sutra ujutro ako se toliko možeš strpit :)
Mislim da ću ja ovo stvarno kupit. Mislio sam da nisam tolki kreten, ali izgleda da jesam.
kupuje se.
Jel to ima zombija u igri? :(
Ne, ima mod sa zombijima. Recenziju je inače recenzirala osoba koji je ogroman fan CoD serijala, mora da je ocjena onda stvarno istinita :roll: Dobro da nisu poslali developera da je recenzira.
@Interceptor:
Multiplayer mod sa zombijima, po uzoru na World at War.
---
Game Informer's Call of Duty: Black Ops review
Ocjena u Game Informeru -S9.0
Ja sam se predbilježio na crovortexu...ima ko kakva iskustva..kad bi to trebalo doc i kad oni to salju?
Ljudi.. IGRAM HEBENI BLACK OPS!!! LJUDI!! Ajmo svi sad negdje. Svi keyevi rade, samo resetirajte steam i raditi će!
kakav kralj.
Stvarno ti kažem. Odigrao sam one in the chamber, otključao mali kalaš i lvl 6 sam. Odlično. A igra je sada postala unavaible, navala je sada.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Ja ti kazem da si kralj i da procitas pravila:)
Da i što sa pravilima? Sorry na ovom vulgarnom izrazu ali sam bio uzbuđen. I ne, nije piratski software ako to misliš.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Mogli bi naslov promjenit. Nije Call of Duty 7:Black Ops nego Call of Duty:Black Ops
Nakon pogledanog videa i moje misljenje ide prema ovome...Samo da se para skupi.= Citat =:
Izvorno postao Xero
Da, dobio je 9.3 i čini se da je Treyarch napravio dobru igru.
hahah kako me neke scene jebeno podsjecaju na film tropic thunder...
I meni danas dolazi KEY CODE za igru :) Nema spavanja danas.
Kolko dođe u hrvatskoj najobičnije izdanje? Ako nije preko 450 najvjerovatnije kupujem.
http://base-host.com.hr/33-call-of-duty-black-ops.html
275kn CD KEY.
Hvala. Ako se ne rastrošim sutra u Zagrebu kupujem od tamo. Javi dal ti radi kad stigne key.
jel nabavio iko igru? kakva je? mislim multiplayer...
btw, jeste primijetili da opet u treyarchovom codu nema treninga? igra pocinje u baru na kubi i grenade launcherom ubijas policajce :D
Nakon toliko pređenih COD-a, zbilja ti vise ne treba trening.= Citat =:
Izvorno postao bloodyakafuzz10n
-"Just get me back to the fight, and let me finish it!" 8)
kada izlazi cod 7? ili black ops kako god hocete
Za 2 mjeseca.
:rotfl:
Bazinga!
Jel se tu placa preko opce uplatnice u banci/posti, pa onda dobijes na mail cd-key?= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
ja sam svoj narucio s base.com poslan mi je danas sad cekat da ga dostave :killyou:
samo 30 funti jer skidaju 6 funti kad salju u hrvatsku
Da al zanima me kako im uplacujes, jer karticu nemam.
Call of Duty Black Ops Gives Players Bonus Game
Awesome. :D
Da, fora je, ima u recenziji od GT-a, takve igre bi inače koštale par eura a ovak dobiš skroz free. Sam treba skužit kak "otključat" tu igru.