Eh nikad se nezna, mozda netko zna parkour :)
Printable View
Eh nikad se nezna, mozda netko zna parkour :)
zadnji moj pokušaj parkoura je završio rako da sam bljuvo ko konj... duga priča, treba pazit šta se jede prije toga...
i da poželjan je skill o padanju, dakle ako ste igrali rukomet il bilo šta radili što uključuje padanje i znate nešto o tome... to će vam bit najvažnije :)
U mojem zadnjem pokusaju sam slomio prst :/= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
To moraš imat muda da probaš i ak uspiješ svaka čast :friends:
Šta ako uspiješ? Skočit sa zvonika?
parkour baš i nije skakanje sa zvonika... tj. neznam jel iko ikad u RL skočio sa zvonika nekog u sjeno i osto živ... katkad i altair fejla u tom xD
Ja sam zadnji put skako sa špage na tjelesnom i ruku sam si strgao.
Nove vijesti o Limited Edition verziji... smexy figure stiže u paketu, među ostalim. :)
Assassin's Creed 2 Limited Edition Contents Revealed
http://www.imagesforme.com/out.php/i...eziofigure.jpg= Citat =:
Titled theS“Black Edition”, the set will include a copy of the game’s soundtrack, a super snazzy Ezio action figure (above), three bonus in-game missions, behind-the-scenes interviews, a 64-page hardcover concept art book, have a holographic signature, and come wrapped in special black packaging (thus the name).
The Assassin’s Creed 2 Limited “Black” Edition is expected to ship alongside the regular retail version of the game and sell for around $80-90 bones US.
Bilo bi nice imati tu figuricu, ali nevjerujem da ce se isplatit dati duplo za Black Edition.
Black Edition 'ere I come!^^
Najs, volio bi se buditi uz tu figuricu! Ali držim se ja standardnih izdanja, nijedno special izdanje me baš nije interesiralo.
Ubisoft je potvrdio kako Assassin's Creed 2 u Europu stiže 20. studenog za PC, PS3 i Xbox 360. Collector's Editionu će koštati 69 funti (oko 80 eura).
IZVOR: HCL.hr
Ja već štedim za Collectors Edition, a i za ostale igre koje stižu u studenom, a ima ih^^...
Da bar Ezio izgledao kao ta figurica,mnogo je bolji izgled i stil.
Šta je stvarno potrebno govorit kako ću odma prve subote nakon izlaska igre trčat u algoritam po limited edition?
načekat ćeš se,prijatelju, dok to dođe u algoritam, empire: total war-u je trebalo 2 tjedna
Nije meni problem čekat dok god ga ne počnu odgađat... Btw. tek se sad sjetio da baš u to vrijeme izlazi L4D 2. FFFFUUUU....= Citat =:
Izvorno postao noobina
ma kaki l4d 2... ovo će se igrat :))
ja sam mislio kupit jednom kad sva tri izađu, sve tri origigi, al ovo definitivno kupujem CE, pošto imam pun qrc para od krizme i nemam ih na šta trošit xD
meni bi sada dobro dosla "jedna krizma"... :)= Citat =:
Izvorno postao Rang€r
ma ja sam vrlo štedljiv i čuvam pare ko banka(oke ovo je loša usporedba..)
a od krizme imam tolko love da ju izbrojat nemog xD opet mi se teško rastat od nje, škrt sam dat 90kn za 30 dana WARa :(
L4D2 će uz ovo proći neprimjećen. Enivejz, prema viđenom gameplay materijalu, ovo zasad izgleda apsolutno fenomenalno, tako da jedva čekam. To što se igra odvija u dobu koje ja apsolutno obožavam je jedan veliki plus, i definitivno ovu igru stavlja na vrh najočekivanijih igara(barem meni).
pa ofc... kakav će sad l4d proč zapažen pored nečeg kao assassins creed :D
Jednostavno, L4D će rulat, ne u mojim očima, ali u očima mnogih zagriženih Valve fanboyeva.
pa jbg, kad niš drugo neigraš neg valve igre kak im nebi rulo... osim toga u mp je čak zabavan al sp je ono tuga i jad, zato nikad ne uspoređujem sp igre(AC, witcher) sa mp igrama(tf2, WAR, dota..)
slažem se iako je meni l4d bezveze i totalno nezabavan puno vise ima Valve fanboyeva nego AC fanboyeva.= Citat =:
Izvorno postao ScorpiuS
Ekipa sa GameTrailersa analizira onaj predobri trailer:
Assassin's Creed II GT Pop-Block: Venice
Evo konačno i direktna usporedba dizajna likova. Uvijek sam se pitao zašto imaju pomalo smiješan dizajn pojasa, gotovo kao steznik.
Btw, primjećujete li da Ezio na svojoj desnoj ruci imao sečivo, ali nema i mehanizam potreban za aktivaciju? Ili to ili je skriven u rukavu.
http://www.imagesforme.com/out.php/i...AltairEzio.jpg
Altair ima više oružja, hladnih oružja, nego Ezio, no Ezio je bolji u Hand to Hand borbi. Kao da daju Eziu sve što nisu dali Altairu.
Jel' borba prsa o prsa, blago rečeno, "saka" u prvom dielu. I Altair je viši od Ezia.
Bilo bi super da nam daju da odaberemo s kojim likusom cemo igrat :)
Ja baš obrnuto mislim budući da će Ezio moći kupovati dodatne stvari i uzimati oružja od neprijatelja dok Altair barata samo onim što ima na sebi. Ali inače dizajn i koncept Altaira je bolji; ono, on je više kao nekakva sila prirode (uleti, ubije i izađe) dok mi Ezio smrdi na to da će Ubisoft iskoristiti klišej gaminga i dati mu povijest samo kako bi bio neki jeftini anti-heroj (već pretpostavljam da će se pre*eravati kroz igru sa nekakvim sarkastičnim komentarima ili što već... /sigh).
Da boky, samo šteta što je Altair mrtav u to vrijeme, da nije imao bi nekih 300-tinjak godina :D
I da, malo će mi čudno biti igrati sa plemićem koji nikad nije bio Assassin. Već vidim melodramu u igri, mada u prvom dijelu nisu tjerali nekakve emocije van.
Ne svida mi se ime novog, Ezio, ono... bas je nakak... lose... :(
sta oces, bolje to nego Luiđi
To bi bilo zakon, da halam s assassinom Luigi :pray:= Citat =:
Izvorno postao vjever_masni
Bolje bi bilo da se svao Enzio :)
ah kak altaiir izgleda bolje od ovog geja.. :(
kad bi bar u trojci se vratio altaiir sa svim ovim kul gemplej dodacima i sa svime poboljšanim...
I men Altair bolje izgleda, Ezio izgleda ko alkoholičar.
Meni Ezio izgleda bolje,Altair izgleda staromodno.
Ne izgleda ko alkoholičar nego je previše kićast, izgleda ko gej.
Ezio je previse zenskast, Altair je prava muskarcina, Ezio ima malenog.