Kak si ruku slomio? Kud baš desnu :(
PS: Oni Radamenti (kak se već zovu, dižu skeletone) su me jebali u mozak :D Imuni su na Magiju :cry:
Printable View
Kak si ruku slomio? Kud baš desnu :(
PS: Oni Radamenti (kak se već zovu, dižu skeletone) su me jebali u mozak :D Imuni su na Magiju :cry:
ja sam sad lvl 23 assasin
imam v1.10 d2 lod
jel se mogu spojit na vas hamachi server ?
bart , moze i meni vasa mreza :) 52 lvl frenzy barb , i jedno pitanje.
Lega i ja igramo preko hama, nekad ide sve super nekad lagga ko nenormalno. Dok igramo pricamo preko skype (neda mi se objasnjavat mu ventrilo) i cak veza na skajpu se prekida. Oboje smo na tcomu 2 mbit.NIsta ne skidamo niti uploadamo, ugasimo cak i msn. Ima li tko kakvih iskustava s tim?
ps. znam da je krivi forum za ovakvo pitanje , al sam konto da se nekome vec mozda prije dogodilo.
Mi smo v1.12a!
Pitajte korisnika Karlo_from_Bjelovar da li vas prihvača u party :D
-> memberlist.php?mode=viewprofile&u=3118
košarka. podmetnuli su mi koljeno dok sam bio u fullspeedu= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ja bio slomio obadvije kosti u lijevoj ruci i nakon 3 dana razvaljivo u COD 4 multiju.= Citat =:
Izvorno postao Gwin
= Citat =:
Izvorno postao Gwin
Strava, znam kak je to -> 2x ruka, 2x po jedan prst :D
Zeznuto, pogotovo rehabilitacija... dok je ruka u gipsu, možeš sve, kad je izvade, onda je pre slaba za ikaj :D
Bartuc,na koji ip da se spojim
eto, ja i bartuc zabili mefista i rijesili prvi quest u 4. actu... :D
sad smo 25. lvl...
ja radim do 18 sati ,i imam lvl 23 assasin-a pa bi htio s vama igrat,de recite postavke hamachija
jel zna netko koliko su bolji dropovi na p8?
Nisu bolji neg veci, vise ih je ...
Time se i povecava donekle sansa da ce item bit dobar ...
Imas na diabloIII.forums neki topic u kojem je lik potpuno iznio mehaniku dropanja ovisno o players komandi i magic findingu.
Tako npr. pise da se Andariel isplati runnat na players 6 a Mephista na player 3 jer iznad toga je pretesko a dropovi nisu previse bolji
Takodjer magic find ti ne treba veci od 200% (250 max)
dogovorili smo se da ne primamo vise clanova, osim ako nije neki stariji forumas, tipa flander...= Citat =:
Izvorno postao slayervedran
sorry...
kad se igra :(
= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
evo sad idem na Mephista za koji cca sat vremena, idem prvo napravit neku pauzu, znaći ok 18:00 počnem opet igrat, tako da ako budete večeras igrali lako se pridružim, samo kaj sam 30 lvl valda to nije problem
eto, sad nas je cetvero... (sikmano je jednom igro s nama, prvi puta, a flander se prvi predbiljezio i revno dizao lika)
tako da ne primamo vise clanova... ;)
.
Tak je!
Karlo -> 25. level Sorcica
Bartuc -> 25. level Nekro
Flander -> cca 30. level Amazonka
Sickmanno -> krenuo danas, sutra nas stigne :D Vjerojatno Druid!
bart ,aj molim te ak nadete sta pametno za barb ili paladina javite mi , ak vama treba sta mi vam sacuvamo kad nademo. trenutno smo lvl 57-60
Imam onaj mač za Barbara, negdje je SS na prethodnim stranicama ove teme! Ali to morti Karlo uzme!?
mac je stvarno prelud , al kad ti ja nemam jos nist ponuditi za njega jos ,ak ti nadem sta dobro mogu ti sacuvat ak oces...
Ma joj, ja to tak i onak nemrem koristiti, a para imam da ne znam kud s njima!?
Ako Karlo ne želi taj item, dam ti ga!
http://img140.imageshack.us/img140/7...vywokw3.th.jpg
u slucaju da sam zeznuo linkanje evo i ovak
http://img140.imageshack.us/my.php?image=rivywokw3.jpg
prejaka slika s jednog legalnog foruma..
ps. bart kad se cujes s njim pitaj ga pa ak mu ne treba ja cu ti ga "cuvat" :)
i jel mi mos da vas hama net , barem na pp da se joinam kad trebamo mjenjat stvari i slicno.
To je slikano kod mene :shock:
:rotfl:
jedina razlika te sobe i moje je sto u ovoj ima svjetla... :)
Kod mene je druga stvar. Meni nije tako mali ekran :rotfl:
Oj, Karlo ga ne zeli, kreiraj Hamači server i daj mi podatke za login, pa Hostaj igru tak da ti bacim taj mačić :D= Citat =:
Izvorno postao pr1mus
Valjda bumo se nekak ulovili da to obavimo :D
net je borna123123 pass je 123 posalji mi msg na hamach kad budes mogao ( svi koji zele mogu se skopcat na nas net)
vratim se s mora i vidim da se igra na veliko u mp, ima negdje mjesta za lvl 18 necra?? :)
ste skuzili da je jedna ona metalna kutija u gornjem kutu plava a druga crvena...
da je okrenuo naopacke, dobio bi prvo crvenu (HP), a drugu plavu (mana)... :D
ste skontali da je ono lijevo gore kanister s vodom :) tak da se nemoras uopce dizat dok igras d3 :) korisno hehe
@igor - joinaj se u hamachi netove iz ovog threada uvijek ima netko online.
Ja sam lvl 20, čarobnica. Budem i ja nekad došao
mi moze tko objasniti zasto kad lega i ja pokusavamo rushat lvl1 sorc sa lvl 70 sorc , ovaj lvl 1 dobiva po 1 experience?
ja sad ubio duriel na nightmare, puno lakše nego prošli put...
mislim da ću obaviti još koji run :)
btw, vjerojatno najaktivnija tema u podforumu čiji je opis:
"Ako ste prije nas došli do neke zanimljive informacije, slobodno je podijelite sa svima, čak i ako je istinita. Ovo je također i mjesto za sve vaše komentare u vezi igara. Savjet: nastojte se čim više držati naslova iz ovog stoljeća" :D
jel mi moze neko ako ima volje napravit dobar skill tree za bilo kojeg heroja i reci mi koje statse da dizem
unaprijed zahvaljujem
E ljudovi, jel mozda neko zna gdje ima za skinit mod za LOD zove se Chaos Empire, jedan od boljih modova za d2. Eto ako netko zna mozda, pa da mi da link
Ubio sam Mephista na HELL-u. Ajme kako se jadničak namučio protiv mene, čak nije uspio uništiti niti 1 Bone Wall, raspali su se pošto je duration prošel. Opet me niti pipnuo nije :D
Dobar drop mi je bacio, 2 zlatna itema, od kojih je jedan od mojih dražih prstenja do kojih nije teško doć. Uz taj prsten bacio mi je i Polearm, i to lood...
http://img214.imageshack.us/img214/3...5907za8.th.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/8...0285xr1.th.jpg
Pogledajte damage polearma.
Prsten je zakon, ali polearm ti je ionako beskoristan. :D
Da, sa prstenom si gotovo imun na Cold magije.
Ali ovaj polearm me se dojmio pošto ima 50% šanse da baca Bone Spear kad udari, i to Spear koji radi cca 150 damage-a. Plus, ima 2 Socketa i ogroman damage. Jako dobro za PoleBarbara.
lol pa kaj nemaš niti jednog charma ?
Nemam, zalosno.
Tako mi lose iteme bacaju monsteri za poluditi. Pre jadne charmove dobivam pa mi je zao da trose inventory bezveze.
PS: Ubio me ovaj MSN, poceo sam pisati bez kvacica :pray: